Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame kurti liniuotes kartu!

QUOTE(Aurėja @ 2007 05 30, 15:12)
iki šiol buvo kalbėta gan abstrakčiai ir paminėti trūkumai, bet mes labai laukiame konkrečių jūsų idėjų liniuotei ir šiek tiek daugiau fantazijos  smile.gif

pvz.  ketiname sukurti keletą  liniuočių tiems, kurie nori skaičiuoti savo poros/šeimos buvimo kartu laiką. todėl laukiame konkrečios idėjos
Tai turėtų atrodyti maždaug taip (tik čia pavyzdžiai apie siūlomas nėštumo liniuotes):

1) Pingvinukė, kuri slenka apsikabinusi kiaušinį. O liniuotės gale gali būti suskilę kiaušinio lukštai. Pati liniuotė gali būti žydras snieguotas ledas.

2) Nėštukė mama su šalia stovinčia paaugusia dukrele/ nėštukė su šalia stovinčiu paaugusiu sūneliu. Pačiam gale plonos liniuotės su skaičiukais – žydras ir rausvas balionėliai. (čia toms, kurios jau laukiasi antrojo vaikelio)

3) Slankiklis – dovanų dėžutė, perjuosta rožiniu/žydru kaspinėliu. O gale liniuotės – dovanėlė išsipakavusi, išlindus vaiko galvytė.

4)  Liniuotė – mezgimo siūlas persipinantis žydras ir rausvas, pradžioj liniuotės išsivejantis iš margo siūlų kamuolio, o gale liniuotės – jau numegztos kojinytės naujagimiui (viena žydra, kita rausva). Slankiklis -  miela katytė.

5) Liniuotės gale finišo juosta su užrašu „Finišas!”. Slankiklis – atpūškuojantis traukinukas- garvežys ( vagone gali būti įkrautas kiaušinis).

ir t.t.
Žodžiu - labai konkrečios jūsų idėjos bigsmile.gif
Atsakyti
kazkaip kai prasideda rugsejis, pasimato liniuociu ''iki universiteto baigimo'' arba ''iki diplomu teikimo liko.. '' butu fainai pamatyti ir tokia sm liniuote, kai slankiklis butu kokia ar tai knyga ar diplomas, ar zmogiukas linksmas su mantija. bigsmile.gif
taip pat liniuociu, kur skaiciuoja kiek iki keliones ar atostogou pvz. o slankiklis - koks sketukas, saule, hamakas, ar kazkas pan. na ne tos japoniskos lelytes blush2.gif

ir dar prie vestuviniu pvz.. daug maciau kur deda na ne vestuvines, bet mes kartu ar pan.. tai nzn noris kazko neutralaus, kad ir paprastos vienos sirdutes ar dvieju, mazos gelytes. na atsirado bitutes ir kates idomu, bet norisi daugiau nes visos vienodos. o siaip patinka todel, kad galima lietuvisku sriftu, tai manau del to daugelis ir renkasi jas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 18 rugpjūčio 2007 - 21:42
KAIP NUKOIJOTI TA LINIUOTE MAN NEISEINA PAGELBEKITE PARASYKIT ISAMIAU. g.gif
Atsakyti
QUOTE(lienute @ 2007 09 04, 19:50)

yra tema kazkur nu jau ten tiek psl prisneketa kad aiskiau buti negali
Atsakyti
QUOTE(lienute @ 2007 09 04, 20:50)

kaip pasidaryti linioute?
perskaityk DAZNAI UZDUODAMI KLAUSIMAI
ten daug naudingos informacijos rasi
Atsakyti
Gal ne i tema, bet mielosios gal galite pasakyti kaip iki galo reikia padaryti,kad liktu visada liniuote,jei ka rasai forume, nusistatau viska ka noriu, paskui nusikopijuoju ir tada.... as ikeliu i foruma ka nukopijavau ir parasau nuomone pvz apie nestumo planavima, bet jei kitam forume ka rasau nelieka jau mano liniuotes;/ jauciu kazka negerai darau, bet ka???? nzn;/
prasau mielosios jusu pagalbos;)
Atsakyti
QUOTE(Inga-Inga @ 2007 09 26, 14:10)
Gal ne i tema, bet mielosios gal galite pasakyti kaip iki galo reikia padaryti,kad liktu visada liniuote,jei ka rasai forume, nusistatau viska ka noriu, paskui nusikopijuoju ir tada.... as ikeliu i foruma ka nukopijavau ir parasau nuomone pvz apie nestumo planavima, bet jei kitam forume ka rasau nelieka jau mano liniuotes;/ jauciu kazka negerai darau, bet ka???? nzn;/
prasau mielosios jusu pagalbos;)

tą liniuotę, kurią išsirenki, nukopijuok jos kodą su pradžia [url..... į savo parašo laukelį kurį rasi Mano nustatymai ->redaguoti parašą.

ir kaskart rašant forume nereiks kopijuoti to liniuotės kodo į atsakymo kur rašai savo nuomonę langelį, o tik uždėti varnelę ant langelio "rodyti mano parašą" .

Paskaityk atidžiau supermamos forumo skyrelį "Dažniausiai užduodami klausimai", ten viskas netgi iliustruota mirksiukas.gif aiškiau nebūna.
Atsakyti
nu niekaip man neiseina isijunkti liniuotes schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sarunike0522 @ 2007 09 26, 15:37)
nu niekaip man neiseina isijunkti liniuotes  schmoll.gif

Mergaitės kadangi jūs neturit 100 žinučių, tai jums ir nerodo (taip man pasakė viena forumietė) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(RasaK @ 2007 09 26, 20:35)
Mergaitės kadangi jūs neturit 100 žinučių, tai jums ir nerodo (taip man pasakė viena forumietė) doh.gif

Tai pasakė tau kažkokią nesąmonę.Parašą rodo visada ir visiems,jei parašiusi žinutę uždedi varnelę ant įjungti parašą
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2007 09 26, 20:46)
Tai pasakė tau kažkokią nesąmonę.Parašą rodo visada ir visiems,jei parašiusi žinutę uždedi varnelę ant įjungti parašą

Ane?O tai kodėl tada nerodo?Varnelę aš uždedu g.gif
Atsakyti
QUOTE(RasaK @ 2007 09 26, 22:20)
Ane?O tai kodėl tada nerodo?Varnelę aš uždedu g.gif

O tu tikra,kad parašą esi susikūrus ir jį išsaugojus savo nustatymuose?
Atsakyti