iki šiol buvo kalbėta gan abstrakčiai ir paminėti trūkumai, bet mes labai laukiame konkrečių jūsų idėjų liniuotei ir šiek tiek daugiau fantazijos
pvz. ketiname sukurti keletą liniuočių tiems, kurie nori skaičiuoti savo poros/šeimos buvimo kartu laiką. todėl laukiame konkrečios idėjos
Tai turėtų atrodyti maždaug taip (tik čia pavyzdžiai apie siūlomas nėštumo liniuotes):
1) Pingvinukė, kuri slenka apsikabinusi kiaušinį. O liniuotės gale gali būti suskilę kiaušinio lukštai. Pati liniuotė gali būti žydras snieguotas ledas.
2) Nėštukė mama su šalia stovinčia paaugusia dukrele/ nėštukė su šalia stovinčiu paaugusiu sūneliu. Pačiam gale plonos liniuotės su skaičiukais žydras ir rausvas balionėliai. (čia toms, kurios jau laukiasi antrojo vaikelio)
3) Slankiklis dovanų dėžutė, perjuosta rožiniu/žydru kaspinėliu. O gale liniuotės dovanėlė išsipakavusi, išlindus vaiko galvytė.
4) Liniuotė mezgimo siūlas persipinantis žydras ir rausvas, pradžioj liniuotės išsivejantis iš margo siūlų kamuolio, o gale liniuotės jau numegztos kojinytės naujagimiui (viena žydra, kita rausva). Slankiklis - miela katytė.
5) Liniuotės gale finišo juosta su užrašu Finišas!. Slankiklis atpūškuojantis traukinukas- garvežys ( vagone gali būti įkrautas kiaušinis).
ir t.t.
Žodžiu - labai konkrečios jūsų idėjos
pasiūlymas dėl liniučių yra mamyčių, kurios laukiasi dvynukų, o slankiklis yra tik vienas gal būtų faina, kad būtų dvigubi slankikliai
QUOTE(Aurėja @ 2007 05 30, 16:12)
iki šiol buvo kalbėta gan abstrakčiai ir paminėti trūkumai, bet mes labai laukiame konkrečių jūsų idėjų liniuotei ir šiek tiek daugiau fantazijos
pvz. ketiname sukurti keletą liniuočių tiems, kurie nori skaičiuoti savo poros/šeimos buvimo kartu laiką. todėl laukiame konkrečios idėjos
įdėja gera, nes tikrai daug tokių yra, kurios pasidarę tokias liniuotes. man ir patiktų, bet kad nebūtų pvz ta pora kai iš tų rusiškų liniuočių pūstomis suknelėmis arba tokie iš animacinių filmukų.. nėra gražių.
galėtų būti tieisog 2 skirtingų lyčių, bet kur kas paprastesni, ir liniuotė pati ne tokia spalvota, primarginta, na pvz vienas fonas ir kokia nors maža ar tai širdutė ar žiedeliai kur nors vienoj vietoj. man patinka dabartinės mano liniuotės fonas pvz. toks neutralesnis.
taip pat galėtų būti kad ir du susikibę meškiai ar paukščiukai, kurie simbolizuotų meilę, buvimą kartu...
visai smagi įdėja kai ant liniuotės pavaizduoti vaisiai, bet tada reiktų kokio neutralaus slankiklio, kad nebūtų per marga. ar tai gėlytė tik kokia, šitdutė ar batelis, rašiklis ar pan.
Labai geras dalykas, bent draugą gali pasveikinti numetus svorį, gimus mažiukui, ar gimtadienio proga
O man norisi liniuotės,kurioje būtų tik tekstas, be paveiksliukų ir slankiklių. tiesiog sakinys Mano vaikui..... (ar kita kokia proga).
niekur internete tokių nerandu, labai nemėgstu perkrautų parašų...
tad jei tai įmanoma...
niekur internete tokių nerandu, labai nemėgstu perkrautų parašų...
tad jei tai įmanoma...
QUOTE(SuperMama @ 2007 08 01, 15:42)
O iki šiol viskas gerai buvo?
tai yra vakar irgi rodė, kad vaikeliui 14 dienų? Pažiūrėkim kas bus rytoj, ar peršoks į 15 ar į 16. Gal savaime pasitaisys.
tai yra vakar irgi rodė, kad vaikeliui 14 dienų? Pažiūrėkim kas bus rytoj, ar peršoks į 15 ar į 16. Gal savaime pasitaisys.
Sveiki
Yra blogas algoritmas, dabar šios lioniuotės nemato mėnesių,o ima faktinį dienų skirtumą tarp gimimo datos ir šiandienos datos ir dalina iš 31 dienos,o liekana lieka mėnesio dienos.
Sėkmės
Liniuotės grybavimą jau pastebėjau visus 5 mėn,tai kai jau šiandien nusigrybavo visomis 4 dienomis,tai prisiruošiau jums parašyt,sėkmės susitvarkyt
Dabar aišku, matau ir pagal kitą liniuotę, kad grybauja 5 dienom (įvesta data): 2007-02-22)
Prašysiu programuotojo, kad vėl taisytų.
QUOTE(SuperMama @ 2007 08 02, 07:59)
Dabar aišku, matau ir pagal kitą liniuotę, kad grybauja 5 dienom (įvesta data): 2007-02-22)
Tai jei Jūsų programuotojas toks,kad iš karto nesuvokia algoritmus,tai gal galima padėt Supermamai? Šiaip net nesmagu žiūrėt,kai vėluoja žymiai,1-2 dienos dar nieko būtų,be tkai jau visa savaitė,tai košmaras Tai jei leistumėt,mano vyras programuotojas Jūsų liniuotėse algoritmus sutvarkytų
As asmeniskai noreciau kad butu siek tiek ryskiau ir kad zymikliai butu daugiau, nes db nera is ko pasirinkt
As asmeniskai noreciau kad butu siek tiek ryskiau ir kad zymikliai butu daugiau, nes db nera is ko pasirinkt
Jei nepatinka esamų liniuočių stilius, rinkitės kitų puslapių liniuotes iš rusiškų arba angliškų puslapių.
Pas mus pvz. vaikų liniuočių yra 11, o jūsų pasirinktame lilypie.com puslapyje viso labo 6, o šriftas yra didesnis bei ryškesnis nei ten.
QUOTE(SuperMama @ 2007 08 16, 13:57)
Jei nepatinka esamų liniuočių stilius, rinkitės kitų puslapių liniuotes iš rusiškų arba angliškų puslapių.
Pas mus pvz. vaikų liniuočių yra 11, o jūsų pasirinktame lilypie.com puslapyje viso labo 6, o šriftas yra didesnis bei ryškesnis nei ten.
aš irgi su malonumu norečiau naudot,lt liniotes,bet pasirinkimas menkas,galetu but dažniau atnaujinamas ar pan kažkaip neidomu kai pas puse forumo tos pačios liniotes.
QUOTE(SuperMama @ 2007 08 16, 13:57)
bet aš maniau tam ir yra ši tema, kad išgirstumėt mūsų norus ir pasiūlymus bei pageidavimus