as kadangi neturiu nei vaikucio, nei susituokusi ar vestuves planuoju, galetu liniuociu temos buti platesnes, pvz: iki vasaros liko.., iki kaledu liko.., mes drauges jau.., iki atostogu liko.. ar panasiai.
taip pat pritariu kad liniuotes galetu buti paprastutes, tik slankikliai idomesni ir ryskesni
Jau buvau rašiusi kitur bet dar ir parašysiu
Prie vaikų lyniuočių, kur ant vienos pora vaikučių, labai trūksta paveiksliuko tiems vaikiukams, tarp kurių lygus skirtumas : 1 metai, 2 metai, 3 metai...
dabar tenka rinktis du slinkinklius, ir jie persilieja negražiai kai kur mačiau iš vis užstoja vienas kitą
Tai galėtų būti pasirinkimas ir bendram vienam slinkikliui su dviem vaikučiais kaip pvz. paraše pas mane darbar...
Prie vaikų lyniuočių, kur ant vienos pora vaikučių, labai trūksta paveiksliuko tiems vaikiukams, tarp kurių lygus skirtumas : 1 metai, 2 metai, 3 metai...
dabar tenka rinktis du slinkinklius, ir jie persilieja negražiai kai kur mačiau iš vis užstoja vienas kitą
Tai galėtų būti pasirinkimas ir bendram vienam slinkikliui su dviem vaikučiais kaip pvz. paraše pas mane darbar...
Man asmeniškai negražūs veidukai. Stilistika nepatinka Ir spalvų ryškumas kažkoks "nuskalbtas". Bet tai tik mano asmeninė nuomonė
Radau dar prie ko "prisikabinti" Tie mieli ropojantys vaikučiai visi mėlynakiai, o maniškis rudaakis. Norėtusi ir rudaakio ropliuko
kad atsirado lietuviškos linuotės, bet man nepatinka tie "vaikučiai" mergaitės dar dar, bet berniukų ir tai mažai ir nėr ko rinktis
Geriau būtų meškiukai, zuikučiai, grybukai... ir liniuotės paprastesnės, užtektų paprastos siauros linijos su pažymetais skaičiukais... labai jau daug ten dabar visko
Geriau būtų meškiukai, zuikučiai, grybukai... ir liniuotės paprastesnės, užtektų paprastos siauros linijos su pažymetais skaičiukais... labai jau daug ten dabar visko
QUOTE(Kudliukas @ 2007 03 25, 13:13)
Aga, mes čia svarstom...svarstom, o kur pažadai , kad į prašymus bus atsižvelgta
Jaučiu teks profsajungą kurti
QUOTE(Kudliukas @ 2007 03 25, 14:13)
As prisdedu prie kukliu liniuociu kurimo Taip pat pasigendu nestumo planavimo liniuociu.
Aš irgi pasigedau nėštumo planavimo liniuočių
QUOTE(Kudliukas @ 2007 03 25, 13:13)
KOkio velnio klausia, jei niekas nesikeičia ...ir net nepaaiškina kodėl - gal uždarykim temą i psio - juolab viską man pasako kitų moderatorių liniuotės iš užsienio puslapių , jei jau pačioms nepatinka, tai ko čia benorėti
QUOTE(-JURGITA- @ 2007 04 24, 14:51)
jei jau pačioms nepatinka, tai ko čia benorėti
Prasta nuotaika? Nereik visko norėt "ant smūgio" - be to čia ne užsakymų "padarykit man taip", o pasiūlymų tema. Kurie pasiūlymai tiks tie ir bus įgyvendinti, niekas nerašė iki kada, taip kad kantrybės ir mažiau pasipiktinimo ten kur jo visai nereikia
O kas kam ir kodėl patinka, berods neturėtume spręsti už kitus. Žmonėms ir ne vienas variantas patikti gali. Būna
Norejau paklausti:
O kaip jūs kuriate tas liniuotes? Gal yra kokios programos?
Labai laukiu naujų liniuočių, o labiausiai laukiu jei bus atostogų liniuotės
O kaip jūs kuriate tas liniuotes? Gal yra kokios programos?
Labai laukiu naujų liniuočių, o labiausiai laukiu jei bus atostogų liniuotės
sveiki, as kazka panasaus isivaizduoju kaip ir Butaforija. nezinau, ar tai imanoma, bet manau, nestukems labai tiktu tokiaq liniuote, kurioje kiekeviena menesi matytusi, kaip auga pilvukas