Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame kurti liniuotes kartu!

Man irgi graziau kai liniutes buna "neperkrautos", pasteliniu spalvu. SM liniuotes irgi grazios, turincios savo stiliu, bet nelabai mano skonio ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niekosau: 03 vasario 2010 - 19:08
Siulau sukurti linuote toms kurios stengiasi priaugti svorio, panašias kaip ir toms kurios liekneja, lyg tai nemačiau tokiu...jei jau yra tai atsiprašau
Atsakyti
Ir norėtųsi, kad svorio liniuotės svorį rodytų su gramais, t.y. po kablelio ax.gif

QUOTE(Olia84 @ 2010 02 20, 18:15)
Siulau sukurti linuote toms kurios stengiasi priaugti svorio, panašias kaip ir toms kurios liekneja, lyg tai nemačiau tokiu...jei jau yra tai atsiprašau

kiek mačiau, kuriant liniuotes, galima pasirinkti priaugti/numesti
Atsakyti
o kur liniuotes jei man 44,ir vaikai dideli,ir vestuvemis nebekvepia,na niekas ten nebetinka man.
Papildyta:
ir dar nemociute net nenusimato

Atsakyti
Galbut yra galimybe Jums dizaina naujos liniuotes paruosti? (t.y. sukurti isskirtinai savo varianta?)
Jei taip- kokie reikalavimai? (px; spalvine koduote ir t.t.)

QUOTE(Aurėja @ 2007 02 01, 18:03)
Siūlome ir jums prisidėti prie šių liniuočių kūrimo proceso. Paprastai, liniuotę sudaro tam tikras fonas ir paveiksliukas-žymeklis, kuris juda per liniuotę įsimintinos datos link.

Atsakyti
QUOTE(Basttet @ 2010 11 11, 13:30)
Galbut yra galimybe Jums dizaina naujos liniuotes paruosti? (t.y. sukurti isskirtinai savo varianta?)
Jei taip- kokie reikalavimai? (px; spalvine koduote ir t.t.)

Galima, bet reikia lengvų liniuočių, kurie kartu su skaitliukų svertų ne daugiau nei 10-15 kb.

Atsakyti
suprantu, kad "apsikrauti" negalite smile.gif
o kokiu formatu jums siunciama? (kokie liniuotes ismatavimai, .png ar .jpg, rgb?)
ax.gif
QUOTE(SuperMama @ 2010 11 24, 16:48)
Galima, bet reikia lengvų liniuočių, kurie kartu su skaitliukų svertų ne daugiau nei 10-15 kb.

Atsakyti
Galima gal panačiu į tokius

o su viskuo ji
user posted image
Tai tiesiog siulyčau papildyti plateniu asortimentu panašiu lengviau sveriančiu liniuočiu ir daug įvarių slankikliu. Tada ir nebus visas vienodas forumas , ir nereikes iš kitur imti.
Man tiesiog patinka kai čia gerai sugalvota http://lines_ladoshk...e1.html#begunok yra ir vien tik užrašas , jei reikia.
Papildyta:
Beje galima kokį konkursa tokiu visokiu piešineliu padaryti , ir iš ju nugaletoju padaryti liniuotes , Beje pastebejau , kad kartais reikia ir liudnų liniuočių... ramių , beje kaip ir katalikiškuju, krikštynoms, komunijai ir t.t. Kad budu visiems atvejams.
Atsakyti
Padekit! ka daryti jeigu forume bendraujant temoje nematau nei kitu merginu nei savo pacios liniuociu...ka daryti??
Atsakyti
QUOTE(Naivuolė. @ 2014 07 09, 11:08)
ka daryti jeigu forume bendraujant temoje nematau nei kitu merginu nei savo pacios liniuociu...

Pažiūrėkit, kas yra nustatyta:
Mano nustatymai -> Nustatymai > Forumų nustatymai > Forumų rodymo nustatymai -> Ar norite matyti narių parašus skaitydami žinutes?

P. S. Mobilioje versijoje parašų nesimato.

P. P. S. Jūsų liniuotes parašytoje žinutėje aš matau smile.gif
Atsakyti
O sakykit prasau, isidejau dvi liniotes is Jusu psl, i parasa, ir jas kai uzeinu i profili savo, matau abi, o kai rasau zinutes, nesimato nei vienos, kodel taip yra? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(very_berry @ 2016 01 12, 12:42)
O sakykit prasau, isidejau dvi liniotes is Jusu psl, i parasa, ir jas kai uzeinu i profili savo, matau abi, o kai rasau zinutes, nesimato nei vienos, kodel taip yra? blink.gif

Ar uždedate varnelę prie "Įjungti parašą" (po laukeliu, kuriame rašote žinutę)? 4u.gif

user posted image
Atsakyti