Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame kurti liniuotes kartu!

QUOTE(dzese @ 2009 05 05, 21:35)
na sukurti man iseina,bet kur ir kaip ja kelti kad ji matytusi,man neiseina schmoll.gif

pačioms čia įkelti liniuotės su judančiu slankikliu tikrai nepavyks, nes ją turi forumo moderatoriai sukoduoti, kad ji "veiktų" smile.gif čia pačios galime įsikelti tik savo sukurtus paveikslėlius į parašą mirksiukas.gif
Atsakyti
o tai ka man daryti kad moderatoriai sukoduotu? taip noreciau tos liniuotes,nu neiseina ji man nors tu ka g.gif
Atsakyti
QUOTE(dzese @ 2009 05 06, 10:02)
1. o tai ka man daryti kad moderatoriai sukoduotu?
2. taip noreciau tos liniuotes,nu neiseina ji man nors tu ka g.gif

1. šios temos pradžioje parašyta, kad va moderatoriai tikisi, kad sm'o skaitytojos padės kurt naujas liniuotes. bet kol kas tai tik kalbom ir liko. čia reik pačių moderatorių klausti, kada pajudės reikalai šiuo klausimu 4u.gif
2. ir neišeis pačiai schmoll.gif įkelk tą liniuotę į čia kaip paveikslėlį, kad būtų matyt ji smile.gif
Atsakyti
va tas ir yra kad ji man ir nesikelia schmoll.gif na ziopla,nesuprantu kur ir kaip na nukopijuoju ten tuos uzrasus kaip liepia ir jie man niekur neisikelia. o kur ir kaip ikelt?
Atsakyti
QUOTE(dzese @ 2009 05 06, 10:25)
va tas ir yra kad ji man ir nesikelia schmoll.gif na ziopla,nesuprantu kur ir kaip na nukopijuoju ten tuos uzrasus kaip liepia ir jie man niekur neisikelia. o kur ir kaip ikelt?

na pvz galima naudotis www.tinypic.com, ten įkeli ką nori, tada gauni kodą. nukopijuoji tą kodą ir įkeli į sm'ą smile.gif
Atsakyti
kazkoks grybas vistiek nieko nesigauna g.gif
Atsakyti
QUOTE(dzese @ 2009 05 06, 11:02)
kazkoks grybas vistiek nieko nesigauna g.gif

tikrai labai paprasta. gal paprasčiausiai per mažai įgūdžių naudotis tokiais dalykais turi. pabandyk kelis kartus ir gausis 4u.gif
Atsakyti
Koks geras dalykas biggrin.gif labaj geraii viskas gaunasi ir padaryti tai nesunku smile.gif Bet galima butu ir kitokiu temu dar padaryti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irutea: 06 gegužės 2009 - 11:01
QUOTE(Irutea @ 2009 05 06, 12:01)
labaj geraii viskas gaunasi ir padaryti tai nesunku smile.gif  Bet galima butu ir kitokiu temu dar padaryti  mirksiukas.gif

tai prašom raitotis rankoves ir kibti į darbus biggrin.gif forumas laukia naujų liniuočių mirksiukas.gif bent jau temos pirma žinutė apie tai kalba 4u.gif
Atsakyti
Labux... Nežinau, gal kas jau ir prašė, bet jei ką - pasikartosiu blush2.gif ... labai noriu liniuotės trims vaikučiams... o tai kai vieną atskiri, net širdelę suskausta wub.gif ... Ar nebūtų galimybės į vieną liniuotę sutalpint tiek vaikiukų, kiek reikia? Na, mūsų atveju, trijų pakaktų ax.gif .... Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lapiukste @ 2009 09 27, 23:18)
Labux... Nežinau, gal kas jau ir prašė, bet jei ką - pasikartosiu  blush2.gif ... labai noriu liniuotės trims vaikučiams... o tai kai vieną atskiri, net širdelę suskausta  wub.gif ... Ar nebūtų galimybės į vieną liniuotę sutalpint tiek vaikiukų, kiek reikia? Na, mūsų atveju, trijų pakaktų  ax.gif .... Ačiū  4u.gif

Gal tada pabandykit nueit į sibmama.ru, ten galima pasirinti vien tik tekstą, be liniuotės. Ir bus jūsų vaikiukai surašyti vienoj eilėj, neatskirti.. O kad gražiau būtų, šiaip kokį paveikliuką mažą šalia užsidėkit.
Na čia variantas toks, kol dar nėra trigubų liniuočių blush2.gif
Atsakyti
mergaitės, čia reikia ne savo norus liniuotėms rašyti, o dėti pvz liniuočių, kurias sukūrėte. o tada, jei bus įmanoma, programiškai jos bus paruoštos, kad slankikliai judėtų ir būtų galima naudoti forume wink.gif
Atsakyti