Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame kurti liniuotes kartu!

QUOTE(Dženė @ 2008 03 01, 21:46)
user posted imageuser posted imageuser posted image

Labai gražus wub.gif kaip aš norėčiau, kad butu idėti ir gyvuneliu daugiau ax.gif pvz: Liniuotės dviem vaikams rolleyes.gif Nes ten tėra tik ruoniukas ir delfinukas.

Ir aš dar siulau tokiu ax.gif
user posted image user posted image

Ir aš viena linuote sukuriau blush2.gif Vaikų amžiaus liniuotė wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barby: 09 lapkričio 2008 - 23:58
su nostalgija prisimenu "bėgantį" skaitliuką rolleyes.gif
Atsakyti
Galėtų atsirasti daugiau liniuočių blush2.gif
Tarkim šventinės liniuotės - kalėdos, velykos, gimtadieniai ir kitos šventės blush2.gif
O jau ir vestuvių, nėščiujių, vaikų amžiaus liniuočių galėtų būti šiek tiek daugiau blush2.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif Rasiau cia ligtais Lapkricio menesiuka.Klausiau ar imanoma pratesti liniuotes metus.Nes siuo metu yra pasirinkimas iki 2009 metu.O mano vestuves 2010.Labai noriu skaiciuoti kiek dienu liko iki sventes blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
o neįmanoma sukurti bendrą linuotę vaikiukui ir nestuke.gif ? realiai tokių ir niekur kitur nemačiau, o bandžiau daryti vaiką ir nestuke.gif ant 2 vaikučių liniuotės, tai nesąmonė išėjo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2008 11 10, 11:53)
su nostalgija prisimenu "bėgantį" skaitliuką  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
Gal būtų galima jį atgaivinti?

Man patiktų 'žemesnės' liliuotės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Night: 09 vasario 2009 - 18:05
QUOTE(Panelė_Monika* @ 2008 12 22, 13:01)
Galėtų atsirasti daugiau liniuočių  blush2.gif
Tarkim šventinės liniuotės - kalėdos, velykos, gimtadieniai ir kitos šventės  blush2.gif
O jau ir vestuvių, nėščiujių, vaikų amžiaus liniuočių galėtų būti šiek tiek daugiau  blush2.gif

drinks_cheers.gif ir dar tokia liniuotė: vaiko amžius+nėštukė. na, tai būtų, sakykime, mama su pilvuku+berniukas, mama su pilvuku+mergaitė arba viščiukas+kiaušinis smile.gif
Atsakyti
4u.gif ... randu tik dviejų vaikučių liniuotes... o jei vaikiukų daugiau? doh.gif ... Man labai norėtųsi visą šeimyną į vieną liniuotę sutupdyt wub.gif
Atsakyti
man labiausiai patiktu liniuotes su nuotraukyte priekyje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Angliuuke @ 2009 02 16, 12:51)
man labiausiai patiktu liniuotes su nuotraukyte priekyje  mirksiukas.gif

O man kaip tik tokios nepatinka biggrin.gif ...bet čia kiekvienam savaip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Valedy @ 2009 02 16, 16:38)
O man kaip tik tokios nepatinka  biggrin.gif ...bet čia kiekvienam savaip  mirksiukas.gif

visai normalios
user posted image
Atsakyti
o as noreciau pasiulyti tokia nestumo liniuote user posted image su uzrasu "neatidaryti iki..." smile.gif
Atsakyti