Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame kurti liniuotes kartu!

QUOTE(Gegytė @ 2008 07 04, 01:35)
Forumietė Dios turi smile.gif Parašyk jai, gal pasakys kur rado smile.gif

nebūtinai reikia klausti, tiesiog užtenka spustelti pele ant tos liniuotės ir atidaro tą tinklapį, iš kurio ji paimta mirksiukas.gif
Atsakyti
Nebūtinai. ax.gif
Atsakyti
O gal imanoma suteikti galimybe gabiems SM narsytojams kurti liniuotes?
Atsakyti
QUOTE(domux @ 2008 07 08, 00:19)
O gal imanoma suteikti galimybe gabiems SM narsytojams kurti liniuotes?

O kas neleidžia kurt? mastau.gif Taigi pačioj temoj jau ne vienas pavyzdys, kad galima, tik va, padaryt, kad jos veiktų jau sudėtingiau, tad liniuotės vartojimo ne visąlaik nukeliauja ax.gif 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(audronyyyte @ 2008 07 24, 14:58)

Įsimesk liniuotę į parašą, nereiks įkėlinėt į kiekvieną žinutę smile.gif
Atsakyti
Dėl liniuočių pastebėjau, kad tikrai nevienas susikuria santuokos liniuotę ir draugystės liniuotes kiek kartu jau yra neskaitant susituokimo. Tai gaunasi dvi liniuotės. Būtų tikrai gražu ir reikalinga jei būtų tokių liniuočių kur būtų galima įrašyti dvi datas, pvz kiek jau draugaujame, ir kiek jau susituokę esame. thumbup.gif jeigu yra liniuotė su dviem vaikais tai galėtų būti ir liniuotė su dviem reikšmingomis datomis, t.y. draugystės pradžia ir santuoka. ax.gif
Atsakyti
man patinka maniske blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žariene: 14 rugsėjo 2008 - 23:12
user posted image
Atsakyti
as labai noreciau mazu liniuociu
Atsakyti
tongue.gif
Atsakyti
Man patinka, kai liniuotėje vaikutis maždaug atitinka savo amžių ax.gif Pvz iki metukų slankiklis- kūdikis, nuo metukų- ropojantis mažylis ir panašiai ax.gif
Nemėgstu perkrautų. Gražu, kai nėra spalvoto fono, nežinau kaip vadinas biggrin.gif bet kaip mano liniuotėse blush2.gif
Atsakyti