Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame kurti liniuotes kartu!

Sveikos 4u.gif

Man taip pat norėtųsi augintiniams gražių liniuočių smile.gif Ir norėčiau tokio varianto, kad prie vienos liniuotės eitų prirašyti du augintinius, tarkim du šunis, kurių gimimo datos skirtingos. Gal kur taip įmanoma? pati niekur nerandu tokio atvejo, o pas mane yra du šuneliai ir katė... O sako, kad leidžiama paraše turėti tik dvejas liniuotes ir ne daugiau... 4u.gif
Atsakyti
Ši tema skirta pasiūlyt naujas liniuotes, o ne esamoms aptarinėt. Jei norit pakeitimų, tam yra atskira tema skaitliukai ir liniuotės. Administracijai jau pranešta, bet nesitikėkim, kad tą pačią min ir bus pakeista. Mat reik programuotojo įsikišimo rolleyes.gif
Atsakyti
o kodel tarkim nerodo mano liniuociu? parase rodo, o kai parasai zinute - ne
Atsakyti
QUOTE(mabi @ 2008 06 09, 14:56)

kai parašai žinutę, reikia uždėti varnelę ant "įjungti parašą" mirksiukas.gif
Atsakyti
kiekvienąkart pažymit čia?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mabi @ 2008 06 09, 14:56)

Bet kodėl taip yra sunku paskaityt temos apie liniuotes pirmas žinutes g.gif ?
Atsakyti
aciu uz info. o piktom - atsiprasau uz sutrukdima. paprasciausiai man is pradziu rode, o paskui ne. 4u.gif
Atsakyti
Ne piktos, o tiesiog jau nusibodo vis aiškint tą patį per tą patį. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mabi @ 2008 06 10, 09:35)
aciu uz info. o piktom - atsiprasau uz sutrukdima. paprasciausiai man is pradziu rode, o paskui ne. 4u.gif

Mes ne piktos,bet kai kartojasi tas pats klausimas kas dvi žinutes,tai nusibosta aiškint tą patį per tą patį 4u.gif
Atsakyti
user posted image ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sigita21 @ 2008 06 20, 20:03)

Smagu, kad pavyko pasidaryti liniuotę, tik įsikelk ją į parašą, nereikia įkėlinėti liniuotės į kiekvieną žinutę mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheetah @ 2008 05 25, 16:00)
Sveikos  4u.gif

Man taip pat norėtųsi augintiniams gražių liniuočių  smile.gif Ir norėčiau tokio varianto, kad prie vienos liniuotės eitų prirašyti du augintinius, tarkim du šunis, kurių gimimo datos skirtingos. Gal kur taip įmanoma? pati niekur nerandu tokio atvejo, o pas mane yra du šuneliai ir katė... O sako, kad leidžiama paraše turėti tik dvejas liniuotes ir ne daugiau...  4u.gif

Forumietė Dios turi smile.gif Parašyk jai, gal pasakys kur rado smile.gif
Atsakyti