Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame kurti liniuotes kartu!

QUOTE(Sfinksutė @ 2008 04 24, 07:48)
Gal ir sudetu jei jos atitiktu visus reikalavimus

drinks_cheers.gif Bet kiekvienam vis kitokios gražios, pvz. man nepatinka liniuotės tokios per margos, ir gaila kad nėra augintiniams. O fonai man asmeniškai būtų gražiausi tokie pasteliniai, pvz: kad ir mano paraše ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jenny;): 24 balandžio 2008 - 18:27
QUOTE(Jenny;) @ 2008 04 24, 18:26)
drinks_cheers.gif  Bet kiekvienam vis kitokios gražios, pvz. man nepatinka liniuotės tokios per margos, ir gaila kad nėra augintiniams. O fonai man asmeniškai būtų gražiausi tokie pasteliniai,  pvz: kad ir mano paraše  ax.gif

drinks_cheers.gif man irgi patinka tokios spalvos, bet forume yra daug zmoniu ir visu ju skoniai skiriasi tad reikia ivairenybiu bigsmile.gif seip man SM liniuotes mielos ypac pirmos vaikiskos wub.gif
Atsakyti
Manyčiau, kad Supermamai jau atėjo laikas atnaujinti ir papildyti savo lietuviškas liniuotes. smile.gif
Atsakyti
Labai pritariu. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Jenny;) @ 2008 04 24, 18:26)
drinks_cheers.gif  Bet kiekvienam vis kitokios gražios, pvz. man nepatinka liniuotės tokios per margos, ir gaila kad nėra augintiniams. O fonai man asmeniškai būtų gražiausi tokie pasteliniai,  pvz: kad ir mano paraše  ax.gif

Jei sudėtų įvairių (margų, pastelinių, vienspalvių, t.t.), būtų iš ko pasirinkti smile.gif Ir bent viena tikrai atitiktų skonį wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2008 04 25, 13:18)
Jei sudėtų įvairių (margų, pastelinių, vienspalvių, t.t.), būtų iš ko pasirinkti smile.gif Ir bent viena tikrai atitiktų skonį wink.gif

Kaip ir kituose forumuose. Pilna liniuočių ir įvairių. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Is karto persiprasau, kad neskaiciau sios temos nuo pat pradziu... blush2.gif
Bet labai norejau paprasyti (jeigu imanoma), kad atsirastu ir augintiniams liniuote ax.gif Manau, ne as viena noriu skaiciuoti savo suniuko dieneles rolleyes.gif Nors jo dar neturiu, bet greitai turesiu 4u.gif
Atsakyti
Apie tai jau buvo rašyta. 4u.gif Bet nieko baisaus, kad priminei.wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ashtri_vanile @ 2008 05 03, 16:51)
Sveikutes 4u.gif
Is karto persiprasau, kad neskaiciau sios temos nuo pat pradziu... blush2.gif
Bet labai norejau paprasyti (jeigu imanoma), kad atsirastu ir augintiniams liniuote ax.gif Manau, ne as viena noriu skaiciuoti savo suniuko dieneles rolleyes.gif Nors jo dar neturiu, bet greitai turesiu 4u.gif

Laikinai gali pasiskolinti iš kitų forumų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2008 05 03, 16:37)
Laikinai gali pasiskolinti iš kitų forumų mirksiukas.gif

Tai kad norisi lietuviškų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jenny;) @ 2008 05 03, 22:16)
Tai kad norisi lietuviškų  ax.gif

Aha, man irgi norisi lietuvisko ax.gif Ir siaip SM labai grazios liniuotes tos, kurios dabar yra, tai isivaizduoju, kad ir gyvuneliams grazios butu wub.gif O skolintis is kitu forumu man dar kol kas nereikia, nes suniuko dar nera mano namuciuose blush2.gif
Atsakyti
Nu pagaliau perskaičiau visą temą, pasižiūrėjau ko maždaug moteros nori, tai pabandysiu ir aš ką norspagalvoti ax.gif
Atsakyti