Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame kurti liniuotes kartu!

QUOTE(Sfinksutė @ 2008 03 02, 20:36)
Mergaites gal kas man padės negaliu išsaugoti sukurtos liniuotės img formate kur galima internete įkelti paveiksliuko su psb formatu?  g.gif

jau išsiaiškinau pati tai rodau dar blush2.gif  (jaučiu jau nusibodau su savo liniuotėm)
user posted image

Labai faina si liniuote thumbup.gif

Tik seivink gif formatu wink.gif nes png/jpg uzima daugiau vietos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(R.A. @ 2008 03 03, 09:32)
Labai faina si liniuote thumbup.gif

Tik seivink gif formatu wink.gif nes png/jpg uzima daugiau vietos doh.gif

Kai kuriu liniuociu neduoda seifin gif formate
gaila nemoku dirbti su PixelArt programa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2008 03 03, 00:48)
Gal dar kas galetu ka sukurti planuojancioms vaikuti? Nes siuo metu tokiu SM is vis neturi blush2.gif  blush2.gif

Gal galit pasiulyt, kas turi atsispindet planuojancioj liniuotej? ax.gif Standartiskai eina gandrai, leliukai kiausinyje.... rolleyes.gif
Atsakyti
oho kiek gražių liniuočių prisižiūrėjau thumbup.gif šaunuolės thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(R.A. @ 2008 03 03, 09:45)
Gal galit pasiulyt, kas turi atsispindet planuojancioj liniuotejax.gif Standartiskai eina gandrai, leliukai kiausinyje....  rolleyes.gif

Va pasiziurek i mano parasa, gal pades. Ta prasme turetu buti imanoma pasirinkti ciklo ilgi ir , kad skaiciuotu kiek iki ovuliacijos liko, visa kita gali buti ir labai paprasta. Manau,kad liniuotes gali buti paprastutes, o va visa ta skaiciavima jau SM tures padaryti ax.gif
Pas mane parasta tvoryte ir du leliukai, buna, tik juostele ar kokios nedidukes gelytes ar pan. Galetu buti leliukas mergyte ar leliukas berniukas ir dvynukai,kaip pas mane. KAd planiukes galetu pasirinkti kas ko noretu. rolleyes.gif
Dekui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tasha: 03 kovo 2008 - 13:06
QUOTE(Sfinksutė @ 2008 03 03, 10:44)
Kai kuriu liniuociu neduoda seifin gif formate
gaila nemoku dirbti su PixelArt programa doh.gif

Visas turetu leist seivint, nesvarbu, kokio formato pries tai buvo paveiksliukas smile.gif

P.s. na nebent programa neleidzia, nes per daug spalvu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.A.: 03 kovo 2008 - 13:24
nius, čia šis tas..gal tiktų besilaukiant..slankiklis yra kūdikio kraitelis..aišku spalvas galima derinti visaip..čia tik pabandymas mirksiukas.gif

user posted image

gal kam patiktų nebūtinai piešti dalykiukai liniuotėje rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nestta @ 2008 03 03, 15:31)
nius, čia šis tas..gal tiktų besilaukiant..slankiklis yra kūdikio kraitelis..aišku spalvas galima derinti visaip..čia tik pabandymas mirksiukas.gif

user posted image

gal kam patiktų nebūtinai piešti dalykiukai liniuotėje rolleyes.gif

Labai miela liniuote! smile.gif Man patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nestta @ 2008 03 03, 15:48)

Siaip vat dabar idomu pasidare - kokia programa darei sita liniuote? Ir ar failas labai didelis? Nes mano dvigubai didesne liniuote gavosi 17.2 kb, bet ir tai nervina, nes pikseliai matosi... g.gif
Atsakyti
QUOTE(juu @ 2008 03 03, 14:52)
Siaip vat dabar idomu pasidare - kokia programa darei sita liniuote? Ir ar failas labai didelis? Nes mano dvigubai didesne liniuote gavosi 17.2 kb, bet ir tai nervina, nes pikseliai matosi...  g.gif

čia su photoshop'u..gavosi 16 kb..bet galima ir sumažinti, dabar nebandžiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nestta @ 2008 03 03, 15:56)
čia su photoshop'u..gavosi 16 kb..bet galima ir sumažinti, dabar nebandžiau rolleyes.gif

A, aisku smile.gif As irgi dariau su photoshop'u, bet mastau, gal su coreldraw reiktu perdaryt...

http://img219.images...uotesm32ir0.gif
Atsakyti
QUOTE(juu @ 2008 03 03, 15:00)
A, aisku  smile.gif  As irgi dariau su photoshop'u, bet mastau, gal su coreldraw reiktu perdaryt...

gal dar galima su gimp'u daryti? g.gif bet photoshop'as turtingesnis ir kokybė geresnė gaunasi nei su kitom programom smile.gif
Atsakyti