Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame kurti liniuotes kartu!

QUOTE(juu @ 2008 03 02, 11:29)
Labai produktyvu  biggrin.gif
Tik, man rodos, butu geriau elementus kurti paciai, o ne naudoti ivairiu programu sablonus  ax.gif

Pasiziurejus, vos ne kiekvieno saito pagal sablonus gaminta biggrin.gif Ne keikvina galim nupiest kompu ar ranka nauja, individualu paveiksliuka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(R.A. @ 2008 03 02, 16:01)
Pasiziurejus, vos ne kiekvieno saito pagal sablonus gaminta  biggrin.gif Ne keikvina galim nupiest kompu ar ranka nauja, individualu paveiksliuka ax.gif

Pasakiau tik savo nuomone, kaip, mano supratimu, butu geriau 4u.gif
Atsakyti
gal tokia patiks?
slankiklis is interneto paimtas visa kita mano kurygba ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sfinksutė: 02 kovo 2008 - 18:50
QUOTE(Sfinksutė @ 2008 03 02, 18:49)
gal tokia patiks?
slankiklis is interneto paimtas visa kita mano kurygba  ax.gif
user posted image

Tavo kūryba t.y. pats fonas, visai įdomus. Bet slankiklis tai man nelabai ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašaros lietuje @ 2008 03 02, 18:52)
Tavo kūryba t.y. pats fonas, visai įdomus. Bet slankiklis tai man nelabai  ax.gif  4u.gif

tai galima keisti kokiu tik nori mirksiukas.gif surask toki kuris trau patinka idesiu i fona kitoki slankikli
dar viena liniuote, gali buti ir vaikams tik slankikli riekia pakeisti, gali vaikuciu arba kokiais vaikiskais batukais pvz.

user posted image
Atsakyti
Mergaites gal kas man padės negaliu išsaugoti sukurtos liniuotės img formate kur galima internete įkelti paveiksliuko su psb formatu? g.gif

jau išsiaiškinau pati tai rodau dar blush2.gif (jaučiu jau nusibodau su savo liniuotėm)
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sfinksutė: 02 kovo 2008 - 19:45
QUOTE(Sfinksutė @ 2008 03 01, 23:08)
vestuvine tik irgi be slankyklio  ax.gif ir trupuciuka pixeliu per daug, bet tai galima lengvai pataisyti  ax.gif
user posted image

QUOTE(Sfinksutė @ 2008 03 02, 10:42)
perkeliau i nauja papkute tai matyt nesimato ju nors as matau liniuotes  g.gif
tuoj sukelsiu is naujo

user posted image

user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

kolkas tiek  ax.gif

Labai gražios wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Estrella... @ 2008 03 02, 20:03)
Labai gražios  wub.gif  wub.gif

aciu wub.gif

Na i paskutines siai dienai blush2.gif

user posted image be slankiklio
user posted image slankyklis idetas del bendro vaizdo
user posted image vestuvine
user posted image su tuo paciu slankikliu 4u.gif zodziu prigalvoti galima daug ko tik reikia nori ir laiko ax.gif
Atsakyti
biggrin.gif
QUOTE(juu @ 2008 03 02, 11:49)
Sekmes kuryboje!

svarbiausia esmę supratau biggrin.gif

QUOTE(Jenny;) @ 2008 03 02, 13:25)
Paprastutes va įkeliu....

nu man labai labai gražios nu tesiog labai labai biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sfinksutė @ 2008 03 02, 19:36)
Mergaites gal kas man padės negaliu išsaugoti sukurtos liniuotės img formate kur galima internete įkelti paveiksliuko su psb formatu?  g.gif

jau išsiaiškinau pati tai rodau dar blush2.gif  (jaučiu jau nusibodau su savo liniuotėm)
user posted image

Šita labai graži tongue.gif
Atsakyti
Kiek gražių liniuočių prikurėte wub.gif , šaunu kai kas nors imasi iniciatyvos 4u.gif .

Tik liniuotė neturi viršyti 13 kb. Kurios dabar į liniuočių skriptą yra įdėtos - pieštos pixeliais (pixel art), tai jos visai mažutės - po 4-7 kb.
Su photoshopu, naudojant jpg paveiksliukus tokios mažos tikrai nesigaus kiek aš žinau, su gif paveiksliukais ir jei iš vektorinio failo paimant elementus dar galima mažesnį svorį išgauti.
Atsakyti
QUOTE(R.A. @ 2008 03 01, 19:05)
Dar 2 liniuotes ir begu ruostis darbelin wink.gif

user posted image

user posted image

QUOTE(Sfinksutė @ 2008 03 01, 23:08)
vestuvine tik irgi be slankyklio  ax.gif ir trupuciuka pixeliu per daug, bet tai galima lengvai pataisyti  ax.gif
user posted image

QUOTE(Sfinksutė @ 2008 03 02, 10:42)
perkeliau i nauja papkute tai matyt nesimato ju nors as matau liniuotes  g.gif
tuoj sukelsiu is naujo

user posted image

user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

kolkas tiek  ax.gif

Kokios grazios visos sitos wub.gif wub.gif Butu tokiu SM pasirinkime is kart pasikeisciau wub.gif wub.gif
Papildyta:
Gal dar kas galetu ka sukurti planuojancioms vaikuti? Nes siuo metu tokiu SM is vis neturi blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tasha: 02 kovo 2008 - 23:49