QUOTE(Sfinksutė @ 2008 03 02, 00:08)
vestuvine tik irgi be slankyklio ir trupuciuka pixeliu per daug, bet tai galima lengvai pataisyti
šitą labaaai graži
panos kaip jus jas darot aš irgi norečiau pabandyt jei kas bent trumpai paaiškintu ačiū
QUOTE(Sfinksutė @ 2008 03 02, 00:08)
vestuvine tik irgi be slankyklio ir trupuciuka pixeliu per daug, bet tai galima lengvai pataisyti
Tai galima jau padaryta sumazinti
P.s. nesimato ankstesniu liniuociu
Jenny;), geriau, kad slankikliai butu piesti, vos keleta spalvu. Ta prasme, kad be atspalviu, mat susilies su pacia liniuote.
Einu dar su vaiko piesimo programa pabandysiu, pas ji tiek daug graziu stampuku!
QUOTE(R.A. @ 2008 03 02, 11:25)
Labai produktyvu
Tik, man rodos, butu geriau elementus kurti paciai, o ne naudoti ivairiu programu sablonus
QUOTE(Zefira @ 2008 03 02, 00:58)
šitą labaaai graži
panos kaip jus jas darot aš irgi norečiau pabandyt jei kas bent trumpai paaiškintu ačiū
Be photoshop'o cia greiciausiai neissiversi...
Patogiausia butu is pradziu "Image size" nusistatyti busimos liniuotes dydi nurodant pikselius. Tuomet, arba (kaip dauguma merginu cia dare) prisirinkus tau patinkanciu paveiksliuku is interneto, savo pacios nuotrauku ar piesinuku, juos "karpyti" (tam tiktu "lasso tool" arba "magic wand") ir delioti atskirais layer'iais, taip isgaunant grazu vaizdeli, arba bandyti piesti iskart photoshop'e.
Nezinau, ar pakankamai aiskiai paaiskinau
Sekmes kuryboje!