Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame kurti liniuotes kartu!

QUOTE(Nestta @ 2008 03 01, 13:38)
taip taip..galima mirksiukas.gif  va kaip tik čia ir galima publikuoti savo darbelius: fonus, slankiklius ir pan. mirksiukas.gif prie vieno varianto kaip tik dabar darbuojuos construction.gif

Liuks thumbup.gif
Eisiu ir as pabandysiu sukurt kanors biggrin.gif
Beje, neatidziai skaiciau, nepastebejau kokio dydzio (matmenys, pikseliai, kilobaitai) ir formato (jpg, gif, psd) turi buti liniuote ir slankiklis?
Atsakyti
QUOTE(juu @ 2008 03 01, 13:01)
Beje, neatidziai skaiciau, nepastebejau kokio dydzio (matmenys, pikseliai, kilobaitai) ir formato (jpg, gif, psd) turi buti liniuote ir slankiklis?

buvo parašyta, kad dydis 70x400..čia fonas, turbūt , turėtų būt tokio dydžio.. visa kita jau atitinkamai, kad gražiai derėtų..bent jau aš taip manau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nestta @ 2008 03 01, 14:04)
buvo parašyta, kad dydis 70x400..čia fonas, turbūt , turėtų būt tokio dydžio.. visa kita jau atitinkamai, kad gražiai derėtų..bent jau aš taip manau g.gif

Gerai, aciu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juu @ 2008 03 01, 13:09)
Gerai, aciu!  4u.gif

Nėr už ką..kad tik mačytų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juu @ 2008 03 01, 12:31)
Perskaiciau temos pavadinima ir labai apsidziaugiau  biggrin.gif  nes noreciau susikurti originalia liniuote... Bet sakot, reikia kazkokiu kodu ir pan?  verysad.gif
Tuomet galbut butu galima sukurti liniuote, slankikli, parodyti savo variantus moderatoriams ir galbut pasiulyti juos apsvarstyti, "sukoduoti", ir tinkamus ideti tarp jau esamu variantu, kad ir kitos mamytes galetu jais pasinaudoti?  ax.gif

Tai galima ir šioje temoje kelt wink.gif

QUOTE(juu @ 2008 03 01, 13:01)
Liuks  thumbup.gif
Eisiu ir as pabandysiu sukurt kanors  biggrin.gif

Matmenys: 400*70 px, geriau gif formatu wink.gif Ačiū jums labai už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
http://img219.images...uotesm32ir0.gif

Imetu labai greita liniuotes eskiziuka 4u.gif (ji dar reiks taisyti, tobulinti, nes ziuriu, uzsizaidziau su smulkiomis detalemis). Labai nekritikuokit, cia tik pirmas blynelis, sukurtas per pora valandu... ax.gif
Del paveiksliuko dydzio - kol kas idejau dvigubai didesni nei reikia (800*140 px), kad geriau matytusi detalytes.
P.S. Slankikliui panaudojau personaza zmogeliuka is musu su MB bendro projektelio.
Atsakyti
QUOTE(juu @ 2008 03 01, 17:43)

Imetu labai greita liniuotes eskiziuka  4u.gif  (ji dar reiks taisyti, tobulinti, nes ziuriu, uzsizaidziau su smulkiomis detalemis). Labai nekritikuokit, cia tik pirmas blynelis, sukurtas per pora valandu...  ax.gif
Del paveiksliuko dydzio - kol kas idejau dvigubai didesni nei reikia (800*140 px), kad geriau matytusi detalytes.
P.S. Slankikliui panaudojau personaza zmogeliuka is musu su MB bendro projektelio.

Tai pacioj liniuote jo nebus, to zmogeliuko? Labai idomiai padarei 4u.gif
Tik dydi dar reiktu pakoreguot wink.gif

P.s. gal ir man reiktu ka pakurt?... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.A.: 01 kovo 2008 - 16:45
QUOTE(R.A. @ 2008 03 01, 17:45)
Tai pacioj liniuote jo nebus, to zmogeliuko? Labai idomiai padarei  4u.gif
Tik dydi dar reiktu pakoreguot wink.gif
P.s. gal ir man reiktu ka pakurt?...  ax.gif

Dabar zmogeliuka idejau kartu su liniuote, kad matytusi kaip atrodo bendras vaizdas ax.gif
O dydi kolkas specialiai toki padariau, nes jei sumazinu, smulkiausios detalytes susilieja... Kai pataisysiu jas, pakoreguosiu ir dydi 4u.gif
Sakau, cia tik pirmas pabandymas, greitai dariau, tai netobulai...
Atsakyti
QUOTE(juu @ 2008 03 01, 16:43)

Imetu labai greita liniuotes eskiziuka  4u.gif  (ji dar reiks taisyti, tobulinti, nes ziuriu, uzsizaidziau su smulkiomis detalemis). Labai nekritikuokit, cia tik pirmas blynelis, sukurtas per pora valandu...  ax.gif

įdomi bigsmile.gif bet gal reiktų ryškesnių spalvų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sfinksutė @ 2008 03 01, 16:51)
įdomi  bigsmile.gif  bet gal reiktų ryškesnių spalvų  blush2.gif

O man kaip tik tokios spalvos labai gražios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašaros lietuje @ 2008 03 01, 17:52)
O man kaip tik tokios spalvos labai gražios  ax.gif

Dziugu 4u.gif man irgi tokios spalvos mielesnes, kai nerezia akies...
Atsakyti
QUOTE(juu @ 2008 03 01, 16:53)
Dziugu  4u.gif  man irgi tokios spalvos mielesnes, kai nerezia akies...

Aha, man SM liniuotės tokios truputį per "aitrių" spalvų blush2.gif
Atsakyti