Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame kurti liniuotes kartu!

QUOTE(Ambrozija @ 2008 02 29, 14:52)
Kai pagalvoju, juk mūsų forume tiek daug mamyčių (ir nepamirštant tėvelių), kurie moka piešt, sugeba tai padaryt!  bigsmile.gif Juk galima ir nupiešt kažką panašaus 70x400 dydžio, kad tiktų liniuotei wink.gif

Aš kartais bandau kurt su photoshopu bet ne visada pavyksta, kai atsisėsiu prie kito kompo įkelsiu ka turiu blush2.gif žinoma jeigu kam įdomu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sfinksutė @ 2008 02 29, 19:12)
Aš kartais bandau kurt su photoshopu bet ne visada pavyksta, kai atsisėsiu prie kito kompo įkelsiu ka turiu blush2.gif žinoma jeigu kam įdomu biggrin.gif

tai aišku idomu, autorines liniotė bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sfinksutė @ 2008 02 29, 09:57)
Kiek aš suprantu taip daryti negalima,nes tie slankikliai yra kito puslapio nuosavybė, tai tas pats jei koks kitas forumas paimtu SM liniuotės ir pristatutų jas kaip savo.  g.gif

tai kad tuos animacinius personažus ne vienas internetinis puslapis naudoja..nesakau, kad tip top tokius pačius imti..galima gi ir kitokiose pozose, kitais rūbais ir pan..tarkim, kad ir Disnėjaus personažai..ne viename rusiškame, angliškame puslapyje mačiau, kad galima su jais susikurti liniuotes mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ambrozija @ 2008 02 29, 14:52)
Kai pagalvoju, juk mūsų forume tiek daug mamyčių (ir nepamirštant tėvelių), kurie moka piešt, sugeba tai padaryt!  bigsmile.gif Juk galima ir nupiešt kažką panašaus 70x400 dydžio, kad tiktų liniuotei wink.gif

o kur galima siųsti savo autorinius slankiklius ir liniuotes? aš darbuojuos photoshop'u ir kitomis dizaino programomis..būtų puiku, jei pačios galėtume savo individualias liniuotes pasidaryti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nestta: 29 vasario 2008 - 19:25
QUOTE(Nestta @ 2008 02 29, 19:23)
tai kad tuos animacinius personažus ne vienas internetinis puslapis naudoja..nesakau, kad tip top tokius pačius imti..galima gi ir kitokiose pozose, kitais rūbais ir pan..tarkim, kad ir Disnėjaus personažai..ne viename rusiškame, angliškame puslapyje mačiau, kad galima su jais susikurti liniuotes mirksiukas.gif
Papildyta:

o kur galima siųsti savo autorinius slankiklius ir liniuotes? aš darbuojuos photoshop'u ir kitomis dizaino programomis..būtų puiku, jei pačios galėtume savo individualias liniuotes pasidaryti mirksiukas.gif

as truputi ne taip tave buvau supratus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nestta @ 2008 02 29, 19:23)

Gal kelkit tiesiai į šią temą, visi pasigrožėsim wub.gif
Atsakyti
O man patiktų jei galėtum pati savo nuosavą pasidaryt - įkelt iš kompo foną ir slankiklį. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jenny;) @ 2008 02 29, 22:08)
O man patiktų jei galėtum pati savo nuosavą pasidaryt - įkelt iš kompo foną ir slankiklį.  bigsmile.gif

Būtų tikrai unikalus thumbup.gif cool.gif Bet čia nežinau ar būtų įmanoma. Mat liniuotę sugeneruoja kodais, tam reikalingas konkretus pačios liniuotės, slankiklio pavadinimas rolleyes.gif
Atsakyti
O man patiktų jei galėtum pati savo nuosavą pasidaryt - įkelt iš kompo foną ir slankiklį.  bigsmile.gif

thumbup.gif ir man patiktų drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Ambrozija @ 2008 02 29, 22:30)
Būtų tikrai unikalus  thumbup.gif  cool.gif Bet čia nežinau ar būtų įmanoma. Mat liniuotę sugeneruoja kodais, tam reikalingas konkretus pačios liniuotės, slankiklio pavadinimas  rolleyes.gif

o tai gal įmanoma SM padaryti tokį skyrelį, kuriame būtų tokia funkcija ir tada jau visos galėtų į tą funkciją susikelti savo norimus fonus, slankiklius? smile.gif niu kad būtų kažkas panašaus, kaip kad dabar SM liniuotes renkiesi, tik kažkaip būtų galima čia pačiam SM savo įsikeltus fonus ir pan. sugeneruoti kodais? ar kaip ten? g.gif
Atsakyti

kad liniuotė veiktų reikalingi specialūs skript kodai ar kaip te jie ax.gif manau tai ne taip lenva padaryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sfinksutė @ 2008 03 01, 11:54)
kad liniuotė veiktų reikalingi specialūs skript kodai ar kaip te jie  ax.gif  manau tai ne taip lenva padaryt  g.gif

tai jau šį dalyką specai suprastų..būtų gerai, kad padarytų taip, jog mum beliktų tik įsikelti į tam tikrą langelį savo foną ir gautume jau kodą, kurį reiktų įkelti į SM thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jenny;) @ 2008 02 29, 23:08)

QUOTE(Ambrozija @ 2008 02 29, 23:30)
Būtų tikrai unikalus  thumbup.gif  cool.gif Bet čia nežinau ar būtų įmanoma. Mat liniuotę sugeneruoja kodais, tam reikalingas konkretus pačios liniuotės, slankiklio pavadinimas  rolleyes.gif

Perskaiciau temos pavadinima ir labai apsidziaugiau biggrin.gif nes noreciau susikurti originalia liniuote... Bet sakot, reikia kazkokiu kodu ir pan? verysad.gif
Tuomet galbut butu galima sukurti liniuote, slankikli, parodyti savo variantus moderatoriams ir galbut pasiulyti juos apsvarstyti, "sukoduoti", ir tinkamus ideti tarp jau esamu variantu, kad ir kitos mamytes galetu jais pasinaudoti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juu @ 2008 03 01, 12:31)
Tuomet galbut butu galima sukurti liniuote, slankikli, parodyti savo variantus moderatoriams ir galbut pasiulyti juos apsvarstyti, "sukoduoti", ir tinkamus ideti tarp jau esamu variantu, kad ir kitos mamytes galetu jais pasinaudoti?  ax.gif

taip taip..galima mirksiukas.gif va kaip tik čia ir galima publikuoti savo darbelius: fonus, slankiklius ir pan. mirksiukas.gif prie vieno varianto kaip tik dabar darbuojuos construction.gif
Atsakyti