Kaip graziai papasakojai Is pat pradziu sypsojausi, po to viska skaiciau su asaromis akyse... Zinai, ir as tikiu stebuklais Sekmes jums ir sveikateles
Labai graži istorija
Man patiko Jūsų istorija. Aišku, nėra ko čia pasakoti apie visokius skrandžio plovimus ir klizmas, kaip tai daro kai kurios mamos Bet nemėgstu ir pernelyg nusaldintų istorijų. Jūsų labai gražiai, labai taktiškai sakyčiau papasakota.
QUOTE(Mikasiene @ 2007 02 01, 18:02)
mažą žmogeliuką. Visas ramus, pro siaurus akių plyšelius pažiūrėjo. Mane irgi apėmė ramybė. Už lango pamačiau savo vyrą, laikantį mūsų stebukliuką. Viskas...Ramu...
aha, tie "plyšeliai" man taip aiškiai priminė tas mano pirmąsias pažinties su vaiku sekundes ir operacinėj krykštavom
tik keista, kad tau tiek zondavimų darė Nu man tai nea, nei karto iš dviejų kartų, toj pačioj vietoj
man patiko, kad gimdei pas daktariuką bo man kažko nuojauta šneka, kad jei būtum pas daktarę - moterį gimdžius, tai jau būtum ir gimdžius .. visos pagimdo, ir tu pagimdysi, neva
Na tikrai, Mikasiene, fantastiskai tu savo istorija aprasei!
Gal jau ir bavau anksciau rasius - nepamenu, nes dabar tai jau antra karta perskaiciau! Na labai graziai, smagiai ir poetiskai papasakojai.
O ypac man patiko ta vieta, kur
QUOTE(Mikasiene @ 2007 02 01, 17:02)
To metu galvoja mano siela iššoks iš kūno ir nubėgs iki stalo, kur gydytojai apžiūri ir apiprausia mano turtelį.
Saunuole!!!
Vakar plepėjau su naujai susirasta drauge prie arbatos puodelio. Aišku, kalba pasisuko link gimdymo istorijų Ji gimdė anglijoj, kur vyrauja įsistikinimas, kad visos pagimdo - ir tu pagimdysi. O jos situacija labai panaši. Vaikelis nė kiek neketino gimti, atsidarymas nulinis. Tai mergina buvo prakankinta tris paras su didelėmis nuskausminamųjų dozėmis. Pagimdė. Vaikelis buvo visas sutraumuotas, bet viskas baigėsi gerai. Lyg tai liekamųjų reiškinių nėra. Bet gimdymas - košmaras.
Mielos mamos. Viešai prisipažįstu klydus dėl gimdymo tik natūraliu būdu. Dėja šiais laikais visko nutinka. Būkim atviros visokioms galimybės ir svarbiausia - sąmoningos ir apsiskaičiusios. Tai gali išgelbėti vaikelį ir mamos psichinę sveikatą. Nebūkime bejėgės aukos gydytojų rankose, o pačios siūlykime, lemkime savo likimą.
Mielos besilaukiančios. Nustokite ryti vitaminus saujomis. Tai ne išeitis, o tik saviapgaulė. Vitaminų perteklius organizme nulemia organizmo išsiderinimą. O išsiderinęs organizmas neklauso gamtos dėsnių ir moteris negali pagimdyti taip, kaip Dievo duota. Gamta, daržovės, grynas oras ir jokio streso. Mylėkite save ir būkit protingos.
Mielos mamos. Viešai prisipažįstu klydus dėl gimdymo tik natūraliu būdu. Dėja šiais laikais visko nutinka. Būkim atviros visokioms galimybės ir svarbiausia - sąmoningos ir apsiskaičiusios. Tai gali išgelbėti vaikelį ir mamos psichinę sveikatą. Nebūkime bejėgės aukos gydytojų rankose, o pačios siūlykime, lemkime savo likimą.
Mielos besilaukiančios. Nustokite ryti vitaminus saujomis. Tai ne išeitis, o tik saviapgaulė. Vitaminų perteklius organizme nulemia organizmo išsiderinimą. O išsiderinęs organizmas neklauso gamtos dėsnių ir moteris negali pagimdyti taip, kaip Dievo duota. Gamta, daržovės, grynas oras ir jokio streso. Mylėkite save ir būkit protingos.
Mikasien, o kuom tu klydai dėl natūralaus gimdymo??? kad labai norėjai? kad tai geriausias būdas vaikeliui užgimti? nesupratau.
Kitam gimdymui rinkis gydytoją natūralistą (ne populistą) - ir gal viskas kitaip pasisuks.
Sėkmės
Kitam gimdymui rinkis gydytoją natūralistą (ne populistą) - ir gal viskas kitaip pasisuks.
Sėkmės
QUOTE(aldyte @ 2007 03 14, 18:54)
Mikasien, o kuom tu klydai dėl natūralaus gimdymo??? kad labai norėjai? kad tai geriausias būdas vaikeliui užgimti? nesupratau.
Sėkmės
Sėkmės
Natūralus gimdymas ir yra geriausias būdas vaikeliui užgimti. Bet ir gyventi prieš pastojant, ir lauktis, ir gimdyti reikia natūraliai. O šiais laikais lėkimas, stresas, alkoholis, poilsio stoka, sintetiniai papildai ir užteršti organizmai sutrikdo natūralumą. tai kaip gali natūraliai gimdyti, kai prieš tai taip negyvenai?
QUOTE(Mikasiene @ 2007 03 18, 16:11)
Natūralus gimdymas ir yra geriausias būdas vaikeliui užgimti. Bet ir gyventi prieš pastojant, ir lauktis, ir gimdyti reikia natūraliai. O šiais laikais lėkimas, stresas, alkoholis, poilsio stoka, sintetiniai papildai ir užteršti organizmai sutrikdo natūralumą. tai kaip gali natūraliai gimdyti, kai prieš tai taip negyvenai?
grazi istorija
o del naturalumo, tai cia mano MB zodziai. jis sako kad mes ne kaimuose gyvenam, ne su gaidziais keliames, ne su saule miegot einam, ne grynu oru kvepuojam ir t.t. todel perdetas naturalizmas (kalbu apie fanatizma jau koks vyrauja dabar) yra NENATURALUS
aisku kad geriausiai kad viskas vyktu savaime. labai baltai pavydziu visoms kurios lengvai gimde. ir visiskai nesididziuoju savimi uz gimdyma be epiduro, su arklinem dozem skatinamuju ir galu gale papildomom priemonem leliuko atejimui palengvinti. jokio stebuklo nemaciau. jauciausi kaip mesinej... jau geriau cezaris kai gali juokauti su anesteziologu/-e
Labai grazi gimdymo istorija... As jau senai zinau, kad jei kada turesiu sunu, tai jis bus Jonas.