net zodziu nerandu
QUOTE(Lolute @ 2007 02 09, 03:10)
Žinai, šie žodžiai privertė mane prisimint kaip gi mano mažylė atrodė ką tik gimusi. Nes ligoninej nefotografavom, o aš niekaip negalėjau to vaizdo atgamint. Beet kai parašei apie akių plyšelius iš kart prisiminiau
Sėkmės auginant ir sveikatos jums abiem!!!
Šiaip tai vaikas visiškas čiukčiukas gavos. Akytes pamačiau gal tik trečią dieną Na, bet kai pamačiau tai negalėjau patikėti. Nerealus mėlynumas. Toks perlamutrinis juodo perlo O dabar zuikis rudaakis kaip mama
Dar kartą dėjkoju visoms už gerus palinkėjimus. Aš kai nėsčia buvau irgi visas gimdymo istorijas skaičiau ir bliaudavau bliuadavau...
tikrai miela istorija ir juoktis norejau, ir su nerimu skaiciau, bet maciau kad avatare vezimelis - spejau, kad viskas gerai baigesi...
sveikatos judviem
sveikatos judviem
Kaip gražu atsiminiau ir Ru pusiaumirkų akių žvilgsnį Bet dabar tai mažiai žvalgosi plačiai akutes atmerkę ir dar daugiau išsižioję, kad tik ko įdomaus nepražiopsotų Sveikatos Jonuliui taip pat ir mamytei su tėveliu
labai grazus aprasymas. saunuole. sveikinu su suneliu Joneliu
sveikinu, saunuole, asaros akyse pasirode man be zodziu.
Labai grazu aukit diduciai ir stipruciai
Labai grazi istorija
Saunuole
Saunuole
Pasinaudosiu proga ir visas mamytes pasveikinsiu su ateinančia Valentino diena
Ir dėkui visoms už gerus palinkėjimus
Ir dėkui visoms už gerus palinkėjimus
Nuostabi istorija
ir labai gražiai papasakota
pati prieš savaitę pagimdžiau, gal kada pribręsiu ir aš savo istoriją aprašyti
ir labai gražiai papasakota
pati prieš savaitę pagimdžiau, gal kada pribręsiu ir aš savo istoriją aprašyti
įdomu ar kada nors bus paskelbtas įdomiausių piršlybų konkursas jame irgi galėtume sudalyvauti