Įkraunama...
Įkraunama...

Delfina

QUOTE(Ana_21 @ 2007 01 31, 15:27)
Tai va... smile.gif
Kažkur rašiau, jog man žinoma šeima pavadino taip savo dukrytę smile.gif O dabar kažkaip labai smalsu man pasidarė: kaip gi Jums toks vardas? Man tai jis  wub.gif , ir atrodo Lietuvoj puikiai tiktų: bent jau man jis asocijuojasi su delfinais ir skamba lyg ir būtų nuo šio mums įprasto žodžio (nors skaičiau, kad Delfina iš bulgarų "sesuo"), o delfinai tokie nuostabūs gyvūnai... bigsmile.gif Niu, čiua mano nuomonė...  blush2.gif
Taigi, gražus Jums ar negražus šis vardas ir kodėl?  smile.gif
Pasmerksit ar išteisinsit?  rolleyes.gif

Labai grazus vardas! Graziai , svelniai skamba ir labai mergaitiskai thumbup.gif
Atsakyti
Man negražus. Kažkaip su delfi.lt asocijuojasi schmoll.gif
Atsakyti
gal savo dukros taip nepavadinčiau, bet man gražus wub.gif
Atsakyti
O as ir buciau pavadinusi savo dukrele siuo varduku,jei ne vyras schmoll.gif Man jis labai patinka ir asocijuojasi su jura ir delfinais. Jie juk ne zuvys , o zinduoliai. Vaikysteje turejau knygele,vadinosi"Delfinija".Ji mane taip uzbure,kad jau isivaizdavau jog mano dukryte tikrai taip vadinsis mirksiukas.gif Po keleto metu kazkokiam zurnale radau varda Delfina ir jis dar labiau patiko.
Taigi as uz si varda thumbup.gif
Atsakyti
Tai tada duokim vardus: Silkė, Menkė, Kilkė. Kuo ne vardai?

Čia labai tinka posakis "Kad tik kitoniškai, kad tik nežmoniškai"
Atsakyti
Man delfinai laaaaaaaaaaabai patinka,bet dukrytės tokiu vardu tikrai nepavadinčiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dincek2006 @ 2007 05 22, 21:46)
Man delfinai laaaaaaaaaaabai patinka,bet dukrytės tokiu vardu tikrai nepavadinčiau rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
labai saltokas vardas mano nomuone, be to iskart prisimenu delfina is serialo pelenes istorija smile.gif
Atsakyti
Muilo operom kvepia smile.gif
Atsakyti
Man nelabai blush2.gif
Atsakyti
Man - negražus schmoll.gif
Atsakyti
Niu, neeeeee man schmoll.gif .
Atsakyti