Įkraunama...
Įkraunama...

Delfina

nu nezinau ,nezinau ..
Atsakyti
man tai irgi delfina nelabai, skamba kazkaip senovis ax.gif kai
Atsakyti
Kam vaikucius vadinti gyvunais? Kaip jie jausis ateityje su tokiu vardu? Manau yra zmoniskesniu vardu. Po to buna ivairiausiu kuriozu. Va mano bendradarbes sunaus vardas Naidas, o vyro bendradarbes suniuko vardas irgi Naidas... wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(ingalp @ 2007 02 01, 04:28)
Taigi čia siaubas o ne vardas  blink.gif Girdėjau ir aš kažkur šitą istoriją.......
Nu ką galim įvedinėt naują vardų grupę: Delfina, Banginė, Kašalotė, Orka, Ruonė, Vėplė ir kiti jūrų žinduoliai  blink.gif

Va pritariu šiai nuomonei rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ana_21 @ 2007 02 01, 01:27)
Tai va... smile.gif
Kažkur rašiau, jog man žinoma šeima pavadino taip savo dukrytę smile.gif O dabar kažkaip labai smalsu man pasidarė: kaip gi Jums toks vardas? Man tai jis  wub.gif , ir atrodo Lietuvoj puikiai tiktų: bent jau man jis asocijuojasi su delfinais ir skamba lyg ir būtų nuo šio mums įprasto žodžio (nors skaičiau, kad Delfina iš bulgarų "sesuo"), o delfinai tokie nuostabūs gyvūnai... bigsmile.gif Niu, čiua mano nuomonė...  blush2.gif
Taigi, gražus Jums ar negražus šis vardas ir kodėl?  smile.gif
Pasmerksit ar išteisinsit?  rolleyes.gif

Delfinukai grazus,bet vardui jie netinka schmoll.gif
Atsakyti
Man tas vardas irgi nelabai schmoll.gif
Atsakyti
idomus vardas , bet ne vaikui
gal suniui biggrin.gif
Atsakyti
g.gif neturiu ką ir pasakyti , keistas įdomus , bet ar mums lietuvaitėms tinka
Atsakyti
Nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
Dabar aš pagalvojau... Regis Balzakas savo knygoje Tėvas Gorijo rašė apie Delfiną g.gif taigi, vardas Delfina yra senas ir dažnas Prancūzijoje....tai nejaugi tiek daug merginų, moterų, mergaičių šioje šalyje pavadintos to protingo gyvūnėlio vardu.... g.gif Ar tikrai vardas Delfina bendrareikšmis su tuo gyvūnėliu? o gal tik bendrašakniai žodžiai? g.gif
Atsakyti
neeee..... nenoreciau kad mano vaika delfinu vadintu.....
Atsakyti
Man negražus schmoll.gif Kažkodėl asocijuojasi su muilo operom smile.gif
Atsakyti