nu nezinau ,nezinau ..
man tai irgi delfina nelabai, skamba kazkaip senovis kai
Kam vaikucius vadinti gyvunais? Kaip jie jausis ateityje su tokiu vardu? Manau yra zmoniskesniu vardu. Po to buna ivairiausiu kuriozu. Va mano bendradarbes sunaus vardas Naidas, o vyro bendradarbes suniuko vardas irgi Naidas...
QUOTE(ingalp @ 2007 02 01, 04:28)
Taigi čia siaubas o ne vardas Girdėjau ir aš kažkur šitą istoriją.......
Nu ką galim įvedinėt naują vardų grupę: Delfina, Banginė, Kašalotė, Orka, Ruonė, Vėplė ir kiti jūrų žinduoliai
Nu ką galim įvedinėt naują vardų grupę: Delfina, Banginė, Kašalotė, Orka, Ruonė, Vėplė ir kiti jūrų žinduoliai
Va pritariu šiai nuomonei
QUOTE(Ana_21 @ 2007 02 01, 01:27)
Tai va...
Kažkur rašiau, jog man žinoma šeima pavadino taip savo dukrytę O dabar kažkaip labai smalsu man pasidarė: kaip gi Jums toks vardas? Man tai jis , ir atrodo Lietuvoj puikiai tiktų: bent jau man jis asocijuojasi su delfinais ir skamba lyg ir būtų nuo šio mums įprasto žodžio (nors skaičiau, kad Delfina iš bulgarų "sesuo"), o delfinai tokie nuostabūs gyvūnai... Niu, čiua mano nuomonė...
Taigi, gražus Jums ar negražus šis vardas ir kodėl?
Pasmerksit ar išteisinsit?
Kažkur rašiau, jog man žinoma šeima pavadino taip savo dukrytę O dabar kažkaip labai smalsu man pasidarė: kaip gi Jums toks vardas? Man tai jis , ir atrodo Lietuvoj puikiai tiktų: bent jau man jis asocijuojasi su delfinais ir skamba lyg ir būtų nuo šio mums įprasto žodžio (nors skaičiau, kad Delfina iš bulgarų "sesuo"), o delfinai tokie nuostabūs gyvūnai... Niu, čiua mano nuomonė...
Taigi, gražus Jums ar negražus šis vardas ir kodėl?
Pasmerksit ar išteisinsit?
Delfinukai grazus,bet vardui jie netinka
Man tas vardas irgi nelabai
idomus vardas , bet ne vaikui
gal suniui
gal suniui
neturiu ką ir pasakyti , keistas įdomus , bet ar mums lietuvaitėms tinka
Nepatinka
Dabar aš pagalvojau... Regis Balzakas savo knygoje Tėvas Gorijo rašė apie Delfiną taigi, vardas Delfina yra senas ir dažnas Prancūzijoje....tai nejaugi tiek daug merginų, moterų, mergaičių šioje šalyje pavadintos to protingo gyvūnėlio vardu.... Ar tikrai vardas Delfina bendrareikšmis su tuo gyvūnėliu? o gal tik bendrašakniai žodžiai?
neeee..... nenoreciau kad mano vaika delfinu vadintu.....