Vardas visai neblogas ir skamba švelniai.
QUOTE(Sandruliukas @ 2007 02 01, 02:48)
Va cia tai tikrai is filmo vardas
Vardas gal ir buvo minėtas kažkada kokiam nors filme, bet 100 procentų ne iš filmo. Išties vaiką pavadino būtent gyvūno garbei ir jau tikrai ne Stano... Tiesiog jei ne delfinai tai dabar nebūtų ne mamytės, nei dukrytės..
Man gražu, o ką?
Beje, kas sako, kad nesąmonė tai jau geriau negu visokie vardai, kaip Upė, Nemunas, Kaunas, Ąžuolas ir kt... Vat čia tai tikrai nesąmonės, manyčiau...
Man tai asocijuojasi su neperseniausiai rodytu serialu "Pelenes istorija" ar kazkaip panasiai... Gal visai ir nieko butu, tiesiog tas personazas buvo neigiamas, tai neigiamas emocijas ir kelia
QUOTE(Laurulka @ 2007 02 03, 01:00)
Beje, kas sako, kad nesąmonė tai jau geriau negu visokie vardai, kaip Upė, Nemunas, Kaunas, Ąžuolas ir kt... Vat čia tai tikrai nesąmonės, manyčiau...
Na, man jau simtakart graziau skamba Nemunas, Ąžuolas, Vėjas, Liepa, Upė... ir t.t. O Delfina, tai visiskai nepatinka...
[COLOR=green]Man pavizdziui toks vardukas visai patiktu aisku savo lialiui taip nevadinciau
Ne, čia vardas iš Balzako "tėvo Gorijo"
Kažkuri minėjo,kad turi draugę prancūzę tokiu vardu...
Bet čia LT, ,ir nenorėčiau,kad mano toks vardas būtų
Kažkuri minėjo,kad turi draugę prancūzę tokiu vardu...
Bet čia LT, ,ir nenorėčiau,kad mano toks vardas būtų
Man patys negraziausi tokie vardai, grynai serialiski. Cia taip buna kai is didelio rasto iseina is krasto ...