Įkraunama...
Įkraunama...

Delfina

QUOTE(delle @ 2011 05 10, 00:57)
nebent būčiau delfinų dresuotoja, tai iš meilės tiems gyvūnams pavadinčiau tokiu vardu  rolleyes.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2007 02 01, 05:28)
Taigi čia siaubas o ne vardas  blink.gif Girdėjau ir aš kažkur šitą istoriją.......
Nu ką galim įvedinėt naują vardų grupę: Delfina, Banginė, Kašalotė, Orka, Ruonė, Vėplė ir kiti jūrų žinduoliai  blink.gif

prajuokino iki asaru sis postas thumbup.gif
Atsakyti
Uoj man tai šis vardas ne ne ne, nevadinčiau taip savo vaiko blink.gif unsure.gif
Atsakyti
mano nuomone irgi nelabai vardas schmoll.gif , bet vat uztai kiek pasijuokiau skaitant komentarus lotuliukas.gif
Atsakyti
siaubingas blink.gif
Atsakyti
Tevu fantazijos begalines ir to bebrotisko troskimo isrinkti vienetini varda savo mylimai atzalai smile.gif Delfina girdetas is serialo kazkokio bet man niurus vardas. mergaitei trapesnio vardelio norisi, grakstesnio. pries delfinus nieko neturiu, bet mergaite su tokiu vardu man sunkiai isivaizduojama ax.gif
Atsakyti
Mergaitės būtų gaila, jei turėtų tokį vardą verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2007 02 01, 04:28)
Taigi čia siaubas o ne vardas  blink.gif Girdėjau ir aš kažkur šitą istoriją.......
Nu ką galim įvedinėt naują vardų grupę: Delfina, Banginė, Kašalotė, Orka, Ruonė, Vėplė ir kiti jūrų žinduoliai  blink.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif As cia skaitineju visus forumus ir negaliu atsistebeti kokiu tik vardu neprisigalvoja dabar ,net siurpas krecia ,pagalvojus kaip gali buti zmogus tokiu vardu ,jis tevams veliau aciu tikrai nesakys ,o dar ir sulaukes 18 metu pasikeis ta varda,ir liks teveliai kaip su mazgote per veida gave...
Atsakyti
Neeeeeeeeeee
Atsakyti
Kakodel primena Meksikos muilo operas smile.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif sprotina, silkina, kilke....
Atsakyti
QUOTE(mymo @ 2011 06 21, 19:03)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  sprotina, silkina, kilke....

lotuliukas.gif

O siaip, jei rimtai - nuostabus vardas. wub.gif Vaikui nei kieme, nei darzely, nei mokykloj nereikes galvot pravardes - jau gatavai tevu paruosta ir net pase irasyta, nereiks, jei ka, keist paskui, kaip kokia "Miaai" drinks_cheers.gif

Nors siaip idomu, kodel butent Delfina? g.gif kodel ne, tarkim, Zirafina? Ka tevai turi pries sausumos zinduolius? g.gif Jeigu cia apie vardo duodamas savybes snekama, tai kuo, tarkim, Briedes nedrumsciama ramybe ir didingumas prastesni uz Delfinos taikinguma ir linksmuma? schmoll.gif

Vargsas vaikas... verysad.gif
Atsakyti