Įkraunama...
Įkraunama...

Delfina

g.gif pirmą kartą perskaičiau berods "Tavo vaike" apie Delfiną,tai nelabai,o dabar jau priprantu prie šio skambesio.Sakyčiau visai nieko,neįprastas,nešokiruoja ir švelnus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2007 02 01, 09:48)
cia gal Stano garbei pavadino  g.gif  biggrin.gif

gyvunelis tai  wub.gif o vardas  blink.gif  doh.gif nesamone ir tiek  schmoll.gif bet nors su pravardem mokykoj bus lengva kitiems begalvojant  biggrin.gif

šiaip jau šventas vardas, šventoji buvo tokiu vardu, bet ma schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif ...
Atsakyti
blink.gif
ne vardas, o pavadinimas
ir kaip zmones gali savo vaikui duoti toki varda verysad.gif
Atsakyti
pirmiausia reikia pagalvot, ar pats noretum, kad tave tokiu vardu vadintu. g.gif
man panasu ne i varda, o i koki scenini pseudonima
Atsakyti
kažkaip nelabai g.gif
Atsakyti
Nea, visai negražus schmoll.gif nors delfinai wub.gif
Atsakyti
man visai jokių asociacijų su delfinais nesukelia smile.gif man tai dar vienas vardas is mekskietiško serialo biggrin.gif
Atsakyti
Nors... mano draugę jos mama norėjo pavadinti Delfina (kaip tik jbuvo kažkokį romaną skaičiusi), bet išsigando aplinkinių nuomons ir reakcijos, ir pan., ir pavadino Rita. tai dabar ta Rita sako, kad būtų buvę lafa būti Delfina, o dabar ji paprastutė mažutė Rita. tai va. na, už Samantą tikrai geriau.
Atsakyti
na man tai visai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2007 02 02, 07:11)
na, už Samantą tikrai geriau.

g.gif net nzn... kazkaip vieno lygio nesamone man jie musu marijos zemelej unsure.gif
Atsakyti
Vardas,is to serijalo,na dabar nepamenu pavadinimo,ta blogiete kur buvo Delfina lotuliukas.gif man tai neee...
Atsakyti
Gražus vardas. Bet savo dukrytei tokio vardo nedėčiau- yra ir gražiasnių
Atsakyti