Įkraunama...
Įkraunama...

Delfina

Ce dar reikia sugebejimu toki sumastyti, kazkaip net nesautu i galva...
Atsakyti
kokios mulkes, toliau savo kiemo ir savo muilo operu daugiau nieko nemaciusios... lotuliukas.gif zmogus Balzako prisiskaites Delfina atrado thumbup.gif
Atsakyti
na, man tai jis kazkaip juokingai skamba. Tikrai neduociau tokio savo vaikui.
Atsakyti
Kuo kvailesnis zmogus,tuo kvailesnis vardas.Vaiko.
Atsakyti
g.gif gal geriau Adolfina ar kaip ten tas vardas, nes cia ta Delfina vos ne kaip Ruone ar Orka doh.gif ir kaciukai mieli gyvuneliai, bet nejaugi duosi dukrai Katytes varda..? nors cia kai paskaitai,tai ir Fejom ir Deivem pavadina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(idda13 @ 2010 06 17, 13:28)
kokios mulkes, toliau savo kiemo ir savo muilo operu daugiau nieko nemaciusios... lotuliukas.gif zmogus Balzako prisiskaites Delfina atrado  thumbup.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Gal ir grazus vardas, bet ne gimtojoje musu zemeleje.
Atsakyti
vardas gal ir nieko.. bet dukrai neduociau.

Siaip Delfina sventas vardas - jei mamai labai grazus galima rinktis krikstynoms ji smile.gif
Atsakyti
Vaje blink.gif man nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
na jai kas apie Delfina varda tai jis yra sventas vardas ir kai kazkada ejau dirmavotis reikejo issirinkti varda tai va butent delfina ir issirinkau ir vien del to kad man jis pasirode idomus bet esme tame kad manes tokiu vardu nieks nevadina ir nelabai kas zino jis tik dirmavonei buvo pasirinktas seip gal ir grazus idomus bet dukrai neduociau
Atsakyti
Ogo dar neteko tokio vardo girdeti unsure.gif , siaip tai savo vaikui tikrai tokio vardo neduociau.
Atsakyti
man tai negrazus schmoll.gif
Atsakyti
cia ,matyt, serialai itaka daro doh.gif negrazus
Atsakyti