Įkraunama...
Įkraunama...

Delfina

QUOTE(Raile @ 2009 01 10, 12:30)
DELFINA schmoll.gif  O kodel ne Banginė, Ryklė, Silkė, Šamė, Plekšnė ar.........................

lotuliukas.gif

Tikrai ne schmoll.gif
Atsakyti
Primena is vieno serialo, tiesiog negraziai skamba. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(laukianti_stebuklo:) @ 2009 01 21, 16:40)
Jūs - protinga moteris, žinote apie Delfus, bet vaikai daržely, klasėj, kieme tikriausiai žinos tik žaismingą mielą gyvūnėlį.

tai va, kad delfinas ne silkė ir ne apuokas, o žaismingas gyvūnėlis mirksiukas.gif o darželyje apskritai vaikai randa kaip vadinti - mūsų Jonas jau kapitonas, nors siekiamybė - generolas biggrin.gif
-------
beje, pati vaiko Delfina nei vadinčiau, nei pati norėčiau vadintis.
Atsakyti
doh.gif ziaurus vardelis delfina ....neduociau mergytei tokio
Atsakyti
Nu ne jau nėra lietuviškų gražių vardų, kam tie importiniai.. Bulgariškas kažoks.. schmoll.gif Vat, tada kaimynų latvių vardų knygą pavartykim, jei jau į kitus dairomės, juk koks gražus vardas Baiba.. Siaubas, kaip baba mellow.gif Ne, nesuprantamas man toks vardas...
Atsakyti
schmoll.gif Ne koks jausmas butu tureti varda gyvuno
Atsakyti
Nevadinčiau taip savo vaiko.
Atsakyti
blink.gif vargsas tas vaikas,kuriam ides toki varda
Atsakyti
Serialų pasekmė... g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupele7 @ 2009 01 22, 11:00)
juk koks gražus vardas Baiba.. Siaubas, kaip baba  mellow.gif  Ne, nesuprantamas man toks vardas...

skonio reikalas.....man grazus

QUOTE(gritutea @ 2009 02 01, 16:17)
blink.gif    vargsas tas vaikas,kuriam ides toki varda

kur ides???? bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2007 02 01, 05:28)
Taigi čia siaubas o ne vardas  blink.gif Girdėjau ir aš kažkur šitą istoriją.......
Nu ką galim įvedinėt naują vardų grupę: Delfina, Banginė, Kašalotė, Orka, Ruonė, Vėplė ir kiti jūrų žinduoliai  blink.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Delfina yra mano antras vardas (kriksto). Pase tokio vardo nenoreciau ir savo dukrai nedeciau smile.gif
Atsakyti