Įkraunama...
Įkraunama...

Delfina

blink.gif
Fantazija nesiskundziu, bet cia tai jau virs visko... mega_shok.gif
Atsakyti
Pats vardas, kai apie ji galvoji man asocijuojasi su kaprizinga, bet kokia kaina siekiancia savo uzsibrezto tikslo moteriskos gimines atstove. Ale serialine uzsispyrus, nosi parietusi mergina. Taigi kaip ir dideles bedos nera, bet va prisiminkim, kad musu salelej mylimoj laba jau ziaurus vaikai, visi tik ir iesko galimybes pasiepti ar pasitycioti is kito vaiko - o cia jau butu rimtas pretekstas, doh.gif todel siulau mesti salin mintis apie Delfinas (jas palikti balzako knygai) ir eiti ieskoti kito vardo. mirksiukas.gif
Atsakyti
blink.gif Nu neee schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Delfinna @ 2008 06 16, 00:36)
Šis vardas man be galo gražus  wub.gif O įstrigo iš Onore Balzako knygos Tėvas Gorio. Ar dėtumėt kuri nors savo dukrai tokį varduką?  4u.gif

Delfinas ir tiek 4u.gif
Atsakyti
mega_shok.gif Mamyciu fantazija beribe, o su tokiu vardu galima traumuoti vaika. g.gif
Atsakyti
o broliukas tada stano biggrin.gif
Atsakyti
doh.gif mhm...kazin vaikas tevu neprakeiks, jei toki varda uzdes...
Atsakyti
Kažkam jau laikas būtų nustoti muilo operas žiūrėti blink.gif Tikrai negražus vardas schmoll.gif

Atsakyti
ne musu reikalas..jei nores ir uzdes...bet manau kad apsvarstyk galimybes apie kitoky varduka...nors mano leliaus ir isskirtinis,bet neasocijuojasi su gyvunu...
Atsakyti
jei vardą dės tai nieko tokio - greit nukris irnesakyk.gif
Atsakyti
na visai nekoks variantas.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Erbe @ 2008 11 19, 03:08)
Kažkam jau laikas būtų nustoti muilo operas žiūrėti blink.gif Tikrai negražus vardas schmoll.gif

tą patį ir aš pagalvojau.
primena laikus prieš metus dvejus (ar trejus) kai rodydavo serialą kur buvo veikėja tokiu vardu biggrin.gif

Gal ir įdomus,bet man nelabai g.gif
Atsakyti