Įkraunama...
Įkraunama...

Delfina

na jau ne, mergaitei neduočiau tokio vardo schmoll.gif .Tikrai, skamba kaip koks mitologinis unsure.gif
Atsakyti
kad ir koks man grazus beatrodytu, vaikui tikrai neduociau, nes 100 proc. manau kad mokykloj kestu kitu vaiku patycias... be to gan neprotinga zmonems duoti gyvunu pavadinimus, tai tas pats kaip lape, lydeka ar stirna...
baisiau ir but negali... schmoll.gif
Atsakyti
nu visom keturiom ne schmoll.gif
Atsakyti
Darželyj vadins Silke, mokykloj- Sardine, kieme- dar kaip nors... Nu neduoč savo vaikui tokio vardo
Atsakyti
schmoll.gif nu jau neeee
Atsakyti
nereikia pamiršti, kad vaikai yra labai žiaurūs... iki pilnametystės su tokiu vardu pašieps ar bent jau už akių pasijuoks visi, o ir vėliau daug prasčiau išsilavinusių žmonių. kam to reikia? aš asmeniškai dėl man patinkančio vardo nepasmerkčiau vaiko patyčioms...
Atsakyti
QUOTE(mau @ 2008 10 30, 19:47)
nereikia pamiršti, kad vaikai yra labai žiaurūs... iki pilnametystės su tokiu vardu pašieps ar bent jau už akių pasijuoks visi, o ir vėliau daug prasčiau išsilavinusių žmonių. kam to reikia? aš asmeniškai dėl man patinkančio vardo nepasmerkčiau vaiko patyčioms...

drinks_cheers.gif pritariu visu 100% rolleyes.gif
Atsakyti
vardas gal ir nieko,bet ne Lietuvoj.Pagalvok kiek klicku tures...
Atsakyti
man ir pats vardas kaip iš Meksikos serialo... iš operos Rufina, Delfina ir pan.
Atsakyti
Joa, kaip is serialo doh.gif O dar gyvuno pavadinimas...
Atsakyti
Delfinas palikim delfinams...
Atsakyti
QUOTE(Paulita @ 2008 06 17, 17:40)
Knygos herojei arba seriale vaidinančiai aktorei tai dar gal ir nieko.. Bet savo vaikui tokio vardo tai tikrai neduočiau...

drinks_cheers.gif
Atsakyti