na jau ne, mergaitei neduočiau tokio vardo .Tikrai, skamba kaip koks mitologinis
kad ir koks man grazus beatrodytu, vaikui tikrai neduociau, nes 100 proc. manau kad mokykloj kestu kitu vaiku patycias... be to gan neprotinga zmonems duoti gyvunu pavadinimus, tai tas pats kaip lape, lydeka ar stirna...
baisiau ir but negali...
baisiau ir but negali...
nu visom keturiom ne
Darželyj vadins Silke, mokykloj- Sardine, kieme- dar kaip nors... Nu neduoč savo vaikui tokio vardo
nu jau neeee
nereikia pamiršti, kad vaikai yra labai žiaurūs... iki pilnametystės su tokiu vardu pašieps ar bent jau už akių pasijuoks visi, o ir vėliau daug prasčiau išsilavinusių žmonių. kam to reikia? aš asmeniškai dėl man patinkančio vardo nepasmerkčiau vaiko patyčioms...
QUOTE(mau @ 2008 10 30, 19:47)
nereikia pamiršti, kad vaikai yra labai žiaurūs... iki pilnametystės su tokiu vardu pašieps ar bent jau už akių pasijuoks visi, o ir vėliau daug prasčiau išsilavinusių žmonių. kam to reikia? aš asmeniškai dėl man patinkančio vardo nepasmerkčiau vaiko patyčioms...
pritariu visu 100%
vardas gal ir nieko,bet ne Lietuvoj.Pagalvok kiek klicku tures...
man ir pats vardas kaip iš Meksikos serialo... iš operos Rufina, Delfina ir pan.
Joa, kaip is serialo O dar gyvuno pavadinimas...
QUOTE(Paulita @ 2008 06 17, 17:40)
Knygos herojei arba seriale vaidinančiai aktorei tai dar gal ir nieko.. Bet savo vaikui tokio vardo tai tikrai neduočiau...