Įkraunama...
Įkraunama...

Delfina

Su tokiu vardu mokykloje tikrai kentės... doh.gif Gaila mergaitės... verysad.gif
Atsakyti
doh.gif Be zodziu,tiek daug graziu vardu,kam prigalvot tokiu nesamoningu. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
man primena muilo operas... beee.gif
Atsakyti
manau, kad pakritikuoti lengviausia, bet juk ne vardas žmogų, o žmogus vardą puošia. Skamba tas vardas tikrai neblogai, bet jo prasmes nereiktų sureikšmint.

PVZ mano sesuo dejo sūnui vardą TAURAS. Tada man ir atrodė nekaip......toks vardas, O dabar tam Taurui jau 11 metų. Užaugo gražus ir mielas, o vardas dabar ypatingai gražus atrodo. thumbup.gif
Atsakyti
Man nepatinka. Vistiek su delfinu asocijuojasi, o be to, dar ir su Stano smile.gif
Atsakyti
Negrazus schmoll.gif
Atsakyti
Sveiki, esu puikios mergaitės DELFINUTĖS mama biggrin.gif ir esu be galo laiminga turėdama dukrą vardu Delfina, jai vardas labai tinka, ir jis tikrai nėra kažkuo blogesnis už visus kitus vardus, nemeluosiu sakydama, kad man nesugadino nuotaikos tie visi Jūsų pasisakymai, pasakysiu tik tiek vardas tikrai ne iš serialo, kad bus Delfina jau žinojau būdama nėščia trečią mėnesį, ir tikrai juokinga skaityti jūsų atsiliepinus, nes serialų iš vis nežiuriu. Net nebandysiu įrodinėti, kas gražu, o kas ne ir tikrai nevardinsiu kitų vardų kurie man gal ne tiek gražūs, ar kievienoj darželio grupei pasitaiko po penkis, liūdna, tačiau žmonės žiaurūs...
Atsakyti
Na nepasakyčiau, kad čia tinka pasakymas, kad žmonės žiaurūs...... doh.gif Buvo paprašyta išsakyti savo nuomonę, tai mamytės tą ir daro. O kaip žinia, kiek žmonių, tiek ir nuomonių ir ne visada jos būna mums priimtinos ir palankios schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sonvita @ 2007 11 21, 12:27)
Na nepasakyčiau, kad čia tinka pasakymas, kad žmonės žiaurūs...... doh.gif Buvo paprašyta išsakyti savo nuomonę, tai mamytės tą ir daro. O kaip žinia, kiek žmonių, tiek ir nuomonių ir ne visada jos būna mums priimtinos ir palankios schmoll.gif

Manau, kad mamytės negalvoja ką rašo, neigiamus pasisakymus labai lengva rašyti, niekas nepagalvoja, kad prie kievieno vardo galima prisikabinti, nepriimtina kas negirdėta, nauja. As dabar įsivaizduoju kaip visos pradėsite mane pulti, tačiau rašau tikrai ne dėlto, kad pasiteisinti, man tikrai labai gražus mano dukters vardas ir labai gaila, kad pamačiau šio forumo antraštę, tikrai nebūčiau skaičiusi, nes neteko dar girdėti tokių nuomonių. Manau, kad čia labai tinka pasakymas žmonės žiaurūs, nes negražių, dar visokių kaip Jūs vadinate vardų, nėra. Labai keista kai žmonės tokį individualų klausimą uždavinėja forume, manau vardo rinkimas yra tik šeimos reikalas ir nei draugė, nei kas kitas neturi dalyvauti jo rinkime ir dar manau, kad tėvai geriausiai parenka vaikui vardą.
Atsakyti
QUOTE(Delfinute @ 2007 11 21, 13:45)
Manau, kad mamytės negalvoja ką rašo, neigiamus pasisakymus labai lengva rašyti, niekas nepagalvoja, kad prie kievieno vardo galima prisikabinti, nepriimtina kas negirdėta, nauja. As dabar įsivaizduoju kaip visos pradėsite mane pulti, tačiau rašau tikrai ne dėlto, kad pasiteisinti, man tikrai labai gražus mano dukters vardas ir  labai gaila, kad pamačiau šio forumo antraštę, tikrai nebūčiau skaičiusi, nes neteko dar girdėti tokių nuomonių. Manau, kad čia labai tinka pasakymas žmonės žiaurūs, nes negražių, dar visokių kaip Jūs vadinate vardų,  nėra. Labai keista kai žmonės tokį individualų klausimą uždavinėja forume, manau vardo rinkimas yra tik šeimos reikalas ir nei draugė, nei kas kitas neturi dalyvauti jo rinkime ir dar manau, kad tėvai geriausiai parenka vaikui vardą.

butent keista,kad zmones to klausia drinks_cheers.gif o kad jau klausia, tai ir gauna atsakymus, ir nieko ziauraus cia nematau 4u.gif

man minetas vardas nepatinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Delfinute @ 2007 11 21, 12:01)
Sveiki, esu puikios mergaitės DELFINUTĖS mama  biggrin.gif ir esu be galo laiminga turėdama dukrą vardu Delfina, jai vardas labai tinka, ir jis tikrai nėra kažkuo blogesnis už visus kitus vardus, nemeluosiu sakydama, kad man nesugadino nuotaikos tie visi Jūsų pasisakymai, pasakysiu tik tiek vardas tikrai ne iš serialo, kad bus Delfina jau žinojau būdama nėščia trečią mėnesį, ir tikrai juokinga skaityti jūsų atsiliepinus, nes serialų iš vis nežiuriu. Net nebandysiu įrodinėti, kas gražu, o  kas ne ir tikrai nevardinsiu kitų vardų kurie man gal ne tiek gražūs, ar kievienoj darželio grupei pasitaiko po penkis, liūdna, tačiau žmonės žiaurūs...

Tu klausei nuomones, ja ir gavai. Kad ji tau nepatiko tai kitas reikalas.
Koks skirtumas patinka sitas vardas ar nepatinka kitiems, svarbiausia, kad tu turi grazia ir sveika dukryte smile.gif Vardas tikrai nera slykstus. Pasakyciau net idomus. O asociacijos su vardais gali buti l.ivairios. Neimk i galva ir dziaukis savo mazute, sekmes jums abiems 4u.gif
Atsakyti
sis vardas yra viename seriale, ji rodo rytasi per baltijos televizija, kaip ir "Pelenes istorija" vadinasi. Ir yra aktore kuri vaidina pasiutusia, intrigante su siuo vardu.
Atsakyti