Man ne
QUOTE(Ana_21 @ 2007 02 01, 00:27)
Tai va...
Kažkur rašiau, jog man žinoma šeima pavadino taip savo dukrytę O dabar kažkaip labai smalsu man pasidarė: kaip gi Jums toks vardas? Man tai jis , ir atrodo Lietuvoj puikiai tiktų: bent jau man jis asocijuojasi su delfinais ir skamba lyg ir būtų nuo šio mums įprasto žodžio (nors skaičiau, kad Delfina iš bulgarų "sesuo"), o delfinai tokie nuostabūs gyvūnai... Niu, čiua mano nuomonė...
Taigi, gražus Jums ar negražus šis vardas ir kodėl?
Pasmerksit ar išteisinsit?
Kažkur rašiau, jog man žinoma šeima pavadino taip savo dukrytę O dabar kažkaip labai smalsu man pasidarė: kaip gi Jums toks vardas? Man tai jis , ir atrodo Lietuvoj puikiai tiktų: bent jau man jis asocijuojasi su delfinais ir skamba lyg ir būtų nuo šio mums įprasto žodžio (nors skaičiau, kad Delfina iš bulgarų "sesuo"), o delfinai tokie nuostabūs gyvūnai... Niu, čiua mano nuomonė...
Taigi, gražus Jums ar negražus šis vardas ir kodėl?
Pasmerksit ar išteisinsit?
Man tai grazus vardas, Jis man kazkaip primine seriala ten buvo blogiete aktore vardu delfina , ji vis kiaulystes krete. O siaip vardas labai grazus
QUOTE(Ana_21 @ 2007 02 01, 01:27)
O jei gims berniukas, pavadins Pingvinu
as kazkada bendradarbe turejau tokiu vardu. tik ji prancuze, tai pas juos gal iprastesnis tas vardas, bet cia, Lietuvoj, man kazkaip nelabai... zinant lietuviu sugebejima visur ir viska kritikuoti, vaikai mokykloje tokia Delfina tik ir pravardziuotu - neduok Dieve, jei stambesne mergaite, tai tikrai Ruoniu ir ne kitaip vadintu....
Na man tai šis vardas kažkaip neskamba Bet jei mamai gražus tai valio
Grazus raidziu skambesys, bet kaip vardo dukrai neisivaizduoju.
Nekaip, nekaip serialo rezisieriai sugalvojo ir dabar mamos uzsimane... man lietuviski vardai labiau prie sirdies... jie bent visad populiarus liks, o sie ateis ir praeis, o vargsei mergaitei reikes su tokiu "anuometiniu" vardu gyvent...
man taij negrazus,asociacijos su zuvim ir pan ...tikrai ne dukrytei
Na įdomių čia nuomonių radau Iš tikro tai nežinau, ar buvau temoje paminėjusi kur, bet šeima kai vadino ja taip gyveno ne LT, na bet ten kur gyveno šis vardas nėra įprastas, panašiai kaip ir čia, (tėvai rusakalbiai - delfinas rus. delfin ) Nežinau dabar kaip ta šeima gyvena, deja, o būtų įdomu sužinot kaip mergaitei su tuo vardu, bet man atrodo kad tikrai nėra taip blogai, kaip būtų gyvenant LT, nes kaip žinia čia žmonės labai netolerantiški (aišku ne visi )
P.S.Tik nepainiokit su serialais - vardas tikrai buvo suteiktas ne dėl serialo, rašiau, kad toje šeimoje nei mergaitės, nei mamos nebūtų, jeigu ne delfinai, todėl dukrytę taip ir pavadino
P.S.Tik nepainiokit su serialais - vardas tikrai buvo suteiktas ne dėl serialo, rašiau, kad toje šeimoje nei mergaitės, nei mamos nebūtų, jeigu ne delfinai, todėl dukrytę taip ir pavadino
QUOTE(Niutsi @ 2007 02 01, 02:27)
man nepatinka,net labai, manau nesidžiaugs ir pats vaikas tokia tėvų "dovana" kartais tėvai bereikalo vaikui užkrauna daug rūpesčiu vien tam kad į save atkreipti dėmesį
žinot yra tokia patarlė "Iš didelio rašto išėjo iš krašto"
Man sis vardas nelabai