Įkraunama...
Įkraunama...

Delfina

Man ne schmoll.gif
Atsakyti
thumbup.gif
QUOTE(Ana_21 @ 2007 02 01, 00:27)
Tai va... smile.gif
Kažkur rašiau, jog man žinoma šeima pavadino taip savo dukrytę smile.gif O dabar kažkaip labai smalsu man pasidarė: kaip gi Jums toks vardas? Man tai jis  wub.gif , ir atrodo Lietuvoj puikiai tiktų: bent jau man jis asocijuojasi su delfinais ir skamba lyg ir būtų nuo šio mums įprasto žodžio (nors skaičiau, kad Delfina iš bulgarų "sesuo"), o delfinai tokie nuostabūs gyvūnai... bigsmile.gif Niu, čiua mano nuomonė...  blush2.gif
Taigi, gražus Jums ar negražus šis vardas ir kodėl?  smile.gif
Pasmerksit ar išteisinsit?  rolleyes.gif

Man tai grazus vardas, Jis man kazkaip primine seriala ten buvo blogiete aktore vardu delfina , ji vis kiaulystes krete. O siaip vardas labai grazus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ana_21 @ 2007 02 01, 01:27)
Tai va... smile.gif
Kažkur rašiau, jog man žinoma šeima pavadino taip savo dukrytę smile.gif

O jei gims berniukas, pavadins Pingvinu g.gif unsure.gif
Atsakyti
as kazkada bendradarbe turejau tokiu vardu. tik ji prancuze, tai pas juos gal iprastesnis tas vardas, bet cia, Lietuvoj, man kazkaip nelabai... zinant lietuviu sugebejima visur ir viska kritikuoti, vaikai mokykloje tokia Delfina tik ir pravardziuotu - neduok Dieve, jei stambesne mergaite, tai tikrai Ruoniu ir ne kitaip vadintu....
Atsakyti
man nepatinka..
Atsakyti
Na man tai šis vardas kažkaip neskamba schmoll.gif Bet jei mamai gražus tai valio biggrin.gif
Atsakyti
Grazus raidziu skambesys, bet kaip vardo dukrai neisivaizduoju.
Atsakyti
Nekaip, nekaip unsure.gif serialo rezisieriai sugalvojo ir dabar mamos uzsimane... man lietuviski vardai labiau prie sirdies... jie bent visad populiarus liks, o sie ateis ir praeis, o vargsei mergaitei reikes su tokiu "anuometiniu" vardu gyvent...
Atsakyti
man taij negrazus,asociacijos su zuvim ir pan ...tikrai ne dukrytei schmoll.gif
Atsakyti
Na įdomių čia nuomonių radau 4u.gif Iš tikro tai nežinau, ar buvau temoje paminėjusi kur, bet šeima kai vadino ja taip gyveno ne LT, na bet ten kur gyveno šis vardas nėra įprastas, panašiai kaip ir čia, (tėvai rusakalbiai - delfinas rus. delfin biggrin.gif ) Nežinau dabar kaip ta šeima gyvena, deja, o būtų įdomu sužinot kaip mergaitei su tuo vardu, bet man atrodo kad tikrai nėra taip blogai, kaip būtų gyvenant LT, nes kaip žinia čia žmonės labai netolerantiški blush2.gif (aišku ne visi 4u.gif )
P.S.Tik nepainiokit su serialais - vardas tikrai buvo suteiktas ne dėl serialo, rašiau, kad toje šeimoje nei mergaitės, nei mamos nebūtų, jeigu ne delfinai, todėl dukrytę taip ir pavadino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Niutsi @ 2007 02 01, 02:27)
Taigi, gražus Jums ar negražus šis vardas ir kodėl?  smile.gif
Pasmerksit ar išteisinsit?  rolleyes.gif

man nepatinka,net labai, manau nesidžiaugs ir pats vaikas tokia tėvų "dovana" kartais tėvai bereikalo vaikui užkrauna daug rūpesčiu vien tam kad į save atkreipti dėmesį
žinot yra tokia patarlė "Iš didelio rašto išėjo iš krašto"
Atsakyti
Man sis vardas nelabai schmoll.gif
Atsakyti