Įkraunama...
Įkraunama...

Delfina

QUOTE(melisyte @ 2007 08 03, 21:13)
Betrūko tik Krokodile pavadinti. Na, atleiskit...

che che lotuliukas.gif
thumbup.gif pasakyta drinks_cheers.gif
Atsakyti
Dievinu delfinus, daug turiu statuleliu, pakabuka, foto,dar sianakt ir sapnas apie delfinus buvo smile.gif bet vaikui tokio vardo doh.gif ne uz ka, man tai nesuprantama... gal vaikui paieskok zmogisko vardo ? nes cia jau nukrypimas nuo normos cool.gif
Atsakyti
Nelabai man sis vardas, serialuose jis pasitaiko, bet man kazkaip zmogui toks vardas netinka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Guosste @ 2007 08 04, 14:42)
Dievinu delfinus, daug turiu statuleliu, pakabuka, foto,dar sianakt ir sapnas apie delfinus buvo  smile.gif  bet vaikui tokio vardo  doh.gif ne uz ka, man tai nesuprantama... gal vaikui  paieskok zmogisko vardo ? nes cia jau nukrypimas nuo normos  cool.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
vaiko gaila doh.gif
Atsakyti
tai jau kad tikrai gaila cool.gif
Atsakyti
Vardas Delfina yra iš filmo Floricienta ir manau kad taip pavadinti vaiką nelabai derėtų o ypatingai Lietuvoje g.gif Nors patys gyvūnai tikrai mieli tačiau vardas nei kiek neskamba mano ausiai. Lyg ji būtų argentinietė doh.gif Atsiprašau bet čia tik mano nuomonė smile.gif
Atsakyti
neziuriu muilo operu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Guosste @ 2007 08 05, 17:33)
neziuriu muilo operu  doh.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
as tai neduociau tokio vardo. o kam? savo juros gyvunu turim, kam tie uzsienietiski juriniai zinduoliai, kai pas mus pacius tiek gerybiu pilna. va kiek daug vardu pas mus: silke, pleksne, ungure , stinta, menke wub.gif wub.gif wub.gif ir ausiai malonus, ir sirdziai artimi, patriotiniai, skia wub.gif
Atsakyti
Čia panašiai kaip su Elektra... lotuliukas.gif Naujos vardų grupės formuojasi... Niu gal po kokių 20 jau taps norma, bet dabar kažkaip Delfina man dar kaip iš serijalų išlinęs vardas, kaip Maria Seleste ar Mersedes biggrin.gif
Atsakyti
Niekada nevadinčiau dukros tokiu vardu schmoll.gif
Atsakyti