Dievinu delfinus, daug turiu statuleliu, pakabuka, foto,dar sianakt ir sapnas apie delfinus buvo bet vaikui tokio vardo ne uz ka, man tai nesuprantama... gal vaikui paieskok zmogisko vardo ? nes cia jau nukrypimas nuo normos
Dievinu delfinus, daug turiu statuleliu, pakabuka, foto,dar sianakt ir sapnas apie delfinus buvo bet vaikui tokio vardo ne uz ka, man tai nesuprantama... gal vaikui paieskok zmogisko vardo ? nes cia jau nukrypimas nuo normos
Vardas Delfina yra iš filmo Floricienta ir manau kad taip pavadinti vaiką nelabai derėtų o ypatingai Lietuvoje Nors patys gyvūnai tikrai mieli tačiau vardas nei kiek neskamba mano ausiai. Lyg ji būtų argentinietė Atsiprašau bet čia tik mano nuomonė
Na, būkit žmonės alytiškės...Atleiskit! Labai nuoširdžiai prašau
as tai neduociau tokio vardo. o kam? savo juros gyvunu turim, kam tie uzsienietiski juriniai zinduoliai, kai pas mus pacius tiek gerybiu pilna. va kiek daug vardu pas mus: silke, pleksne, ungure , stinta, menke ir ausiai malonus, ir sirdziai artimi, patriotiniai, skia
Čia panašiai kaip su Elektra... Naujos vardų grupės formuojasi... Niu gal po kokių 20 jau taps norma, bet dabar kažkaip Delfina man dar kaip iš serijalų išlinęs vardas, kaip Maria Seleste ar Mersedes