Įkraunama...
Įkraunama...

Delfina

kas mandriau sugalvos, ir kuo nesamoningiau doh.gif
Atsakyti
Dabar rodo seralą,neatsimenu pavadinimo,mano sūnus žiūri.Tai manau,kad čia iš šio seralo paimtas vardas.Man tai nelabai unsure.gif Kaip filme girdžiu,tai kaip ir nieko,bet čia,Lietuvoj taip vaiką pavadinti g.gif
Atsakyti
man tai žiauru ir tiek... Sorry, jei ką...
Atsakyti
blink.gif mega_shok.gif nu negrazus man tas vardas, ysivaizduoju grazia mergyte ir vardas, kaip ten doh.gif DELFINA, siaubas :nesutinkunepykit jei ka, jums gal jis labai grazus o as cia taip blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo INGUTAA: 30 liepos 2007 - 16:12
mano mokytoja buvo Delfina ,visi vaikai juokdavosi ,nes dar ir keistoka buvo ploja.gif
Atsakyti
Nežinau, ar dukrytė būtų itin patenkinta tokiu vardu. Man asmeniškai jis ne itin patinka.
Atsakyti
Pazystu mergina tokiu vardu... schmoll.gif Is kalbos, elgesio, aprangos... daugiau vaikinas nei mergina... tiesiog sakytum "gamta pajuokavo", vargsta zmogus ir tiek. Tad man su siuo vardu asociacijos nekokios, todel ir pats vardas nepatinka blush2.gif
Atsakyti
Man nelabai tas vardas...
Atsakyti
Nea, as taip nevadinciau schmoll.gif unsure.gif
Atsakyti
Klaiku...Vaikai saipysis nuo darzelio, iki suaugusios netures ramybes... Kaip imanoma sugalvoti toki varda?smile.gif
Atsakyti
tai galima sugalvot ir daugiau tokiu vardu, pvz Zuvina, Sraigina, cha! lotuliukas.gif
cia tipo irgi grazu? mano nuomone, tokius vardus tevai sugalvoja noredami issisokti, issiskirti, atseit, LABAI JAU ORIGINALU, o apie vaika ar pagalvoja?.. blink.gif
Atsakyti
Betrūko tik Krokodile pavadinti. Na, atleiskit...
Atsakyti