Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(Apvalute @ 2007 03 03, 19:27)
nes didele ju talpa - 15 ml, todel ir nesibaigia..smile.gif

Aha, tikrai ilgam užtenka 4u.gif

Aš turiu tokia natūralia, Flamingo atrodo vadinasi, lūpos labai natūraliai atrodo ri šlapios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Valentinka @ 2007 03 04, 00:04)
Aha, tikrai ilgam užtenka  4u.gif

Aš turiu tokia natūralia, Flamingo atrodo vadinasi, lūpos labai natūraliai atrodo ri šlapios  wub.gif

o manoji -blush. Nors atrodo ir tamsi, bet ant lupu vos vienu tonu tamsesne uz naturalia. Tuoj turesiu ir coral:)
Atsakyti
gal kuri bandet YSL lipt twins naujuosius lupu dazus ir blizgesi? bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^^liutuke: 05 kovo 2007 - 12:44
kokia kaina yra "lancome" blizgesiu.girdejau,kad labai faini. bigsmile.gif
Papildyta:
guerlain kiss kiss nesu bandzius,bet noreciau.bet bandziau chanell.tai super bigsmile.gif labai patiko.toks lengvas,nelipnus,ir laikosi normaliai. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2007 02 06, 13:04)
as tai nusipirkau rimmel blizgesi full volume nu kaiop jis man patiko0 tai dar toki pati bespalvi nusipirkau... nu blizga liuks alikosi labai ilgai ir putlna tas lupas kazkiek, jauciasi kaip dilgcioja  ax.gif dar patinka kad su teptuku tept ir kad blizgesys be smulkiu blizguciu kaip buna, va tokiu tai nelabai megstu nes paskui puse veido blziguciais nuseda  biggrin.gif

o koks teptukas?... as ieskau tokio... blush2.gif nu su sereliais biggrin.gif ... tai cia gal toks teptukas?... o cia be blizguciu, bet blizga g.gif .... nu tai cia gal toks skystokas? blink.gif panasus kaip buna bespalviai blizgesiai?
Atsakyti
Jūs kaip daug išbandžiusios, gal ką patarsit nebrangaus, noriu paprasto su teptuku, bespalvio, skystesnio lūpų blizgesio rolleyes.gif
Atsakyti
geriausias lupu blizgeys -MEDUS smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aurytia @ 2007 03 12, 13:21)
geriausias lupu blizgeys -MEDUS smile.gif

jis gal labiau, mano manymu, kaip minkštiklis, o ir greitai nusivalgo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aurytia @ 2007 03 12, 13:21)
geriausias lupu blizgeys -MEDUS

jis gal labiau, mano manymu, kaip minkštiklis, o ir greitai nusivalgo

Ir gana sudetinga pasinaudoti jei ne namuciuose esi smile.gif
Atsakyti
nu jis ne tik minkstina,bet is svelnu atspalvi suteikia biggrin.gif maciau cia kazkada medaus vazalina smile.gif as tai namie dazniausiai tepuos..kaip sakoma pamaitinu lupas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JUUPII @ 2007 03 06, 17:59)
o koks teptukas?... as ieskau tokio... blush2.gif  nu su sereliais biggrin.gif ... tai cia gal toks teptukas?... o cia be blizguciu, bet blizga g.gif .... nu tai cia gal toks skystokas? blink.gif panasus kaip buna bespalviai blizgesiai?

nu toks tiesiogine zodzio prasme teptukelis o ne kaip buna kepminele ax.gif yra meginys galima pasiziuret mirksiukas.gif o blizgesys toks slapias be visokiu smulkiu dalelyciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2007 03 05, 12:09)
gal kuri bandet YSL lipt twins naujuosius lupu dazus ir blizgesi? bigsmile.gif

user posted image

Savaitgalį norėjau įsigyti, bet Klaipėdos Akropolio Kristianoj nėra, o ir sakė vargu ar bus verysad.gif Kaune reikės pasižiūrėt. Tiek išreklamuota, o nėra. Nervas tik paėmė cool.gif Bet visvien nusipirkau Guerlain Kiss Kiss, visai nieko. Bet kad kažkas ypatingo irgi nepasakyčiau mirksiukas.gif
Atsakyti