Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(Dasha @ 2007 02 27, 17:06)
cia lupdazis ar blizgesys?  g.gif
as dairausi lupdazio - bet noriu tokio nelabai persvieciamo ir riebaus, kad lengvai teptus ir gerai laikytusi, ga kiek paputlintu lupas (maniskes siauros...  ax.gif ) gal ka galit parekomenduot?

as tai galvoju isbandyt guerlain kiss kiss lupdazius, nes ju lupu blizgesiai labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2007 02 28, 10:23)
as tai galvoju isbandyt guerlain kiss kiss lupdazius, nes ju lupu blizgesiai labai patiko thumbup.gif

tai gal palaukt kol tu pabandysi blush2.gif kada ruosies pirkti?
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 02 28, 11:04)
tai gal palaukt kol tu pabandysi  blush2.gif  kada ruosies pirkti?

zinok dar ne tuoj, as galvoju palaukt kol man tusas is braskiu ateis ir jei viskas tvarkoj tada is ten lupdazi ir tinkanti piestuka uzsakyciau, nes tikrai pigiau gaunasi nei kristianoj pirkt mirksiukas.gif
Atsakyti
Uj ačiū Eslauda aciuks.gif Oo kur galima įsigyti Estee Lauder,mm? Visokiose eurokose, sarmose buna? g.gif
Atsakyti
oj zinokit panos uzmigau su mazaja, tai sapnavau, kad lupdazi nusipirkau raudona raudona, daziausi daziausi i jis nuluzo blink.gif labai stresavau..
Atsakyti
QUOTE(Caramele @ 2007 02 28, 20:38)
Uj ačiū Eslauda aciuks.gif  Oo kur galima įsigyti Estee Lauder,mm? Visokiose eurokose, sarmose buna? g.gif

Sarmoje yra Gedimino pr, Europoje, maciau ir AKropolio Sarmoje, Kristianoje. Eurokoje tikrai nebus:)
Atsakyti
QUOTE(Caramele @ 2007 02 28, 19:38)
Uj ačiū Eslauda aciuks.gif  Oo kur galima įsigyti Estee Lauder,mm? Visokiose eurokose, sarmose buna? g.gif

Kristianoj ar Sarmoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 02 27, 20:49)
Siulau Estee Lauder High Shine  4u.gif user posted image

aš turiu šitą, super man thumbup.gif
Atsakyti
O kokia jo kaina ("Estee Lauder High Shine")? 4u.gif rytoj jaučiu man irgi reikės bėgti jį pirkti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramele @ 2007 03 02, 16:46)
O kokia jo kaina ("Estee Lauder High Shine")? 4u.gif  rytoj jaučiu man irgi reikės bėgti jį pirkti cool.gif

79 lt kristianoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 02 27, 21:49)
Siulau Estee Lauder High Shine  4u.gif user posted image

As toki irgi turiu tik spalvyte sviesesne rusve tokia tai irgi esu labai patenkinta ir jau pavasariui noreciau kitokia spalva nusipirkti drinks_cheers.gif o kaip sita ar labai tamsi ant lupu gaunasi g.gif

Papildyta:
QUOTE(Caramele @ 2007 03 02, 17:46)
O kokia jo kaina ("Estee Lauder High Shine")? 4u.gif  rytoj jaučiu man irgi reikės bėgti jį pirkti cool.gif

jo kaina kristianoj 79Lt ax.gif gal ir didoka bet jau naudoju kelis menesius ir vis nesibaigia blink.gif
Atsakyti
QUOTE(egluziukas @ 2007 03 03, 17:10)
As toki irgi turiu tik spalvyte sviesesne rusve tokia tai irgi esu labai patenkinta ir jau pavasariui noreciau kitokia spalva nusipirkti  drinks_cheers.gif o kaip sita ar labai tamsi ant lupu gaunasi g.gif

Papildyta:
jo kaina kristianoj 79Lt ax.gif gal ir didoka bet jau naudoju kelis menesius ir vis nesibaigia blink.gif

nes didele ju talpa - 15 ml, todel ir nesibaigia..smile.gif
Atsakyti