Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

ESLAUDA, tu tikrai profe 4u.gif
siandien buvau kosmetikos parduotuvei, ziurejau RIMMEL ta pudryte su blizguciais, visai man patiko, tik kolkas nepirksiu nes daba oda po egipto labai tamsi tai spalvos tikrai neatspesiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 02 26, 21:56)
Nu manau bespalvis tik slapia efekta ir duos. Bet siaip tai jei nori bespalvio tai yra neblogu ir pigesniu. Cia permokesi uz varda bigsmile.gif  Vardinius verta pirkt, kai spalvyte labai tinka, o bespalviu tai beveik visi brandai turi bigsmile.gif
Slapia efekta duoda ir visai neblogas Bourjois 3D Coctail. Arba is Isadoros pasiziurek bigsmile.gif

aišku . ačiū už patarimus. tik dar norėjau paklaust kur galima būtų rast Bourjois 3D Coctail blizgesių ? čia kur Kristianoje jų ieškot ? ir kokia maždaug jų kaina ?
Atsakyti
QUOTE(šaltute @ 2007 02 26, 21:19)
aišku . ačiū už patarimus. tik dar norėjau paklaust kur galima būtų rast Bourjois 3D Coctail blizgesių ? čia kur Kristianoje jų ieškot ? ir kokia maždaug jų kaina ?

Aš ne ESLAUDA, bet pabandysiu atsakyti, blush2.gif nes kaip tik šiandien juos apžiūrinėjau.. g.gif
Jų yra Droge, Kosmadoj, tur būt ir Sarmose..Kaina apie 30-34 Lt..
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2007 02 26, 22:17)
ESLAUDA, tu tikrai profe  4u.gif

aciuks.gif irnesakyk.gif
QUOTE(šaltute @ 2007 02 26, 22:19)

QUOTE(Zuikeliokas @ 2007 02 26, 22:24)
Aš ne ESLAUDA, bet pabandysiu atsakyti,  blush2.gif nes kaip tik šiandien juos apžiūrinėjau.. g.gif
Jų yra Droge, Kosmadoj, tur būt ir Sarmose..Kaina apie 30-34 Lt..

Dekui zuikeliokui uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 02 26, 21:45)
aciuks.gif    irnesakyk.gif
Dekui zuikeliokui uz pagalba 4u.gif

4u.gif nėr už ką, tiesiog šiandien, paskaičius šia temą, kaip tik žiūrėjau tuos blizgesiukus, beje tikrai labai gražūs.. thumbup.gif tai ir parašiau ką mačiau.. ax.gif
Atsakyti
aciuks.gif už pagalbą
Atsakyti
Norėčiau pagalbos blush2.gif Niekaip neišsirenku lūpų blizgesio, nes aš labai šlapio nenoriu, nu kur tokį efektą suteikia, blizgučių daug taip pat nenoriu, nuu noriu kad toks tirštas būtų ir su spalvuke wub.gif , gal patarti kokį galite? group.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2007 02 23, 22:49)
Dabar turiu "RIMMEL Full Volume liquid lipcolour". Kiek ryskokas, bet jau imu iprasti  bigsmile.gif

cia lupdazis ar blizgesys? g.gif
as dairausi lupdazio - bet noriu tokio nelabai persvieciamo ir riebaus, kad lengvai teptus ir gerai laikytusi, ga kiek paputlintu lupas (maniskes siauros... ax.gif ) gal ka galit parekomenduot?
Atsakyti
QUOTE(Caramele @ 2007 02 27, 17:24)
Norėčiau pagalbos blush2.gif  Niekaip neišsirenku lūpų blizgesio, nes aš labai šlapio nenoriu, nu kur tokį efektą suteikia, blizgučių daug taip pat nenoriu, nuu noriu kad toks tirštas būtų ir su spalvuke wub.gif , gal patarti kokį galite? group.gif

Siulau Estee Lauder High Shine 4u.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 02 27, 22:49)
Siulau Estee Lauder High Shine  4u.gif user posted image

ooooo...vat cia tai daiktas.Isbandziusi ji - isimylejau wub.gif Jau tuoj gausiu antra ir dar pasiskaiciusi jusu geru atsiliepimu apie Dior kiss, isbandysiu ji.
Papildyta:
QUOTE(Dasha @ 2007 02 27, 19:06)
cia lupdazis ar blizgesys?  g.gif
as dairausi lupdazio - bet noriu tokio nelabai persvieciamo ir riebaus, kad lengvai teptus ir gerai laikytusi, ga kiek paputlintu lupas (maniskes siauros...  ax.gif ) gal ka galit parekomenduot?

jei lupos siauros- reikia naudoti lupu piestuka. Labai minksti ir man patiko - estee lauder , guerlain ir dior
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 02 27, 20:49)
Siulau Estee Lauder High Shine  4u.gif user posted image

O kokia jo kaina? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2007 02 27, 21:52)
jei lupos siauros- reikia naudoti lupu piestuka. Labai minksti ir man patiko - estee lauder , guerlain ir dior

tai piestukas siaip ar taip prie lupdazio priklauso, gi ishbegs konturas..
o jei is pigesniu - nes nzn kiek laiko cia tas mano noras lupdziuotis tesis, nzn a verta investuot daug g.gif
Atsakyti