ESLAUDA, tu tikrai profe
siandien buvau kosmetikos parduotuvei, ziurejau RIMMEL ta pudryte su blizguciais, visai man patiko, tik kolkas nepirksiu nes daba oda po egipto labai tamsi tai spalvos tikrai neatspesiu
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 02 26, 21:56)
Nu manau bespalvis tik slapia efekta ir duos. Bet siaip tai jei nori bespalvio tai yra neblogu ir pigesniu. Cia permokesi uz varda Vardinius verta pirkt, kai spalvyte labai tinka, o bespalviu tai beveik visi brandai turi
Slapia efekta duoda ir visai neblogas Bourjois 3D Coctail. Arba is Isadoros pasiziurek
Slapia efekta duoda ir visai neblogas Bourjois 3D Coctail. Arba is Isadoros pasiziurek
aišku . ačiū už patarimus. tik dar norėjau paklaust kur galima būtų rast Bourjois 3D Coctail blizgesių ? čia kur Kristianoje jų ieškot ? ir kokia maždaug jų kaina ?
QUOTE(šaltute @ 2007 02 26, 21:19)
aišku . ačiū už patarimus. tik dar norėjau paklaust kur galima būtų rast Bourjois 3D Coctail blizgesių ? čia kur Kristianoje jų ieškot ? ir kokia maždaug jų kaina ?
Aš ne ESLAUDA, bet pabandysiu atsakyti, nes kaip tik šiandien juos apžiūrinėjau..
Jų yra Droge, Kosmadoj, tur būt ir Sarmose..Kaina apie 30-34 Lt..
QUOTE(Lu Lu @ 2007 02 26, 22:17)
QUOTE(šaltute @ 2007 02 26, 22:19)
QUOTE(Zuikeliokas @ 2007 02 26, 22:24)
Aš ne ESLAUDA, bet pabandysiu atsakyti, nes kaip tik šiandien juos apžiūrinėjau..
Dekui zuikeliokui uz pagalba
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 02 26, 21:45)
nėr už ką, tiesiog šiandien, paskaičius šia temą, kaip tik žiūrėjau tuos blizgesiukus, beje tikrai labai gražūs.. tai ir parašiau ką mačiau..
už pagalbą
Norėčiau pagalbos Niekaip neišsirenku lūpų blizgesio, nes aš labai šlapio nenoriu, nu kur tokį efektą suteikia, blizgučių daug taip pat nenoriu, nuu noriu kad toks tirštas būtų ir su spalvuke , gal patarti kokį galite?
QUOTE(Viktuteee @ 2007 02 23, 22:49)
Dabar turiu "RIMMEL Full Volume liquid lipcolour". Kiek ryskokas, bet jau imu iprasti
cia lupdazis ar blizgesys?
as dairausi lupdazio - bet noriu tokio nelabai persvieciamo ir riebaus, kad lengvai teptus ir gerai laikytusi, ga kiek paputlintu lupas (maniskes siauros... ) gal ka galit parekomenduot?
QUOTE(Caramele @ 2007 02 27, 17:24)
Norėčiau pagalbos Niekaip neišsirenku lūpų blizgesio, nes aš labai šlapio nenoriu, nu kur tokį efektą suteikia, blizgučių daug taip pat nenoriu, nuu noriu kad toks tirštas būtų ir su spalvuke , gal patarti kokį galite?
Siulau Estee Lauder High Shine
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 02 27, 22:49)
ooooo...vat cia tai daiktas.Isbandziusi ji - isimylejau Jau tuoj gausiu antra ir dar pasiskaiciusi jusu geru atsiliepimu apie Dior kiss, isbandysiu ji.
Papildyta:
QUOTE(Dasha @ 2007 02 27, 19:06)
cia lupdazis ar blizgesys?
as dairausi lupdazio - bet noriu tokio nelabai persvieciamo ir riebaus, kad lengvai teptus ir gerai laikytusi, ga kiek paputlintu lupas (maniskes siauros... ) gal ka galit parekomenduot?
jei lupos siauros- reikia naudoti lupu piestuka. Labai minksti ir man patiko - estee lauder , guerlain ir dior
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 02 27, 20:49)
O kokia jo kaina?
QUOTE(Apvalute @ 2007 02 27, 21:52)
jei lupos siauros- reikia naudoti lupu piestuka. Labai minksti ir man patiko - estee lauder , guerlain ir dior
tai piestukas siaip ar taip prie lupdazio priklauso, gi ishbegs konturas..
o jei is pigesniu - nes nzn kiek laiko cia tas mano noras lupdziuotis tesis, nzn a verta investuot daug