Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(žydi sodai @ 2007 02 25, 16:03)
Aciu, Eslauda  4u.gif  Reiks butinai isbandyt  bigsmile.gif

Tikiuosi patiks, jie grynai duoda slapiu lupu efekta, be blizguciu ir be perlamutro bigsmile.gif
Atsakyti
Aciu Eslauda. 4u.gif As irgi turejau galvoje blizgesi be blizguciu ir perlamutro,bet kad butu neryski(rozine arba kokia persikine) spalvyte,o Bourjois 3D Coctail as turiu(ta rozini) tai jis man labai fainas,tik kad kaip bespalvis,o as noriu siek tiek spalvos. smile.gif Reikes isbandyti Bourjois 3D Cosmic. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(France;) @ 2007 02 25, 16:58)
Aciu Eslauda. 4u.gif As irgi turejau galvoje blizgesi be blizguciu ir perlamutro,bet kad butu neryski(rozine arba kokia persikine) spalvyte,o Bourjois 3D Coctail as turiu(ta rozini)  tai jis man labai fainas,tik kad kaip bespalvis,o as noriu siek tiek spalvos. smile.gif Reikes isbandyti Bourjois 3D Cosmic. bigsmile.gif

Tai Tu ant kokio lupdazio tepk bigsmile.gif
Atsakyti
Taip jau senai galvojau,bet kad tik du lupdazius esu turejusi gyvenime ir labai nevykusius(YSL auksinej dezuteje),man labai issausino lupas,ir Nivea-negraziai tepesi.Tai bijau vel apsisaut ir kazkaip neprisiruosiu nusipirkt blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(France;) @ 2007 02 25, 17:06)
Taip jau senai galvojau,bet kad tik du lupdazius esu turejusi gyvenime ir labai nevykusius(YSL auksinej dezuteje),man labai issausino lupas,ir Nivea-negraziai tepesi.Tai bijau vel apsisaut ir kazkaip neprisiruosiu nusipirkt blush2.gif  ax.gif

Siulau Estee Lauder Pure color crystal thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 02 25, 15:26)
Pabandyk Bourjois 3D Coctail  bigsmile.gif

[
Cia tai photoshopo darbas biggrin.gif Pabandyk Bourjois 3D Cosmic, Dior KISS kai kurias spalvytes,Dior DiorShow Gloss Show  bigsmile.gif
[

aciuks.gif ačiukas
reiks pamėgint
Atsakyti
as dabar turiu YSL auksines spalvos su blizguciais ir Collistar, rozinis, irgi su blizguciais, tai YSL man thumbup.gif , bet tik jau nepasibuciuosi su draugu, nes ir as ir jis blizgam tada blush2.gif . Collistar nelabai, nes neriebus, o man patinka laaaaabai riebus, nors YSL irgi netoks, bet graziai blizga. ieskosim super riebaus tongue.gif kiek savo gyvenime esu isnaudojus blizgalu, tokio neradau blink.gif
ai meluoju, seniai seniai turejau toki pigu blizgala is gariunu, bet buvo pamenu superinis, lipnus, reiks kada gariunuose pasieskot gal g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2007 02 25, 20:48)
as dabar turiu YSL auksines spalvos su blizguciais ir Collistar, rozinis, irgi su blizguciais, tai YSL man  thumbup.gif , bet tik jau nepasibuciuosi su draugu, nes ir as ir jis blizgam tada  blush2.gif . Collistar nelabai, nes neriebus, o man patinka laaaaabai riebus, nors YSL irgi netoks, bet graziai blizga. ieskosim super riebaus  tongue.gif kiek savo gyvenime esu isnaudojus blizgalu, tokio neradau  blink.gif
ai meluoju, seniai seniai turejau toki pigu blizgala is gariunu, bet buvo pamenu superinis, lipnus, reiks kada gariunuose pasieskot gal  g.gif

Sitas YSL man vasarai pries saulute wub.gif Nes kai saules nera, tai jis labai praranda zavesi, nebent prie prozektoriu ar ant lupdazio thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 25 vasario 2007 - 20:18
ESLAUDA, gal koki super riebu lupdaziuka - blizgesiuka patartum?? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2007 02 25, 22:48)
ESLAUDA, gal koki super riebu lupdaziuka - blizgesiuka patartum??  ax.gif

Man labai malonus ir riebokas pasirode Shiseido skystas lupdazis- piestukas. Labai patogus - issukamas. Ir spalvytes patiko. Nezinau ar ten nebuvo limituotas leidimas. Atrodo taip
user posted image
Atsakyti
Eslauda norėjau paklaust ar verta pirkt tokį lūpų blizgesį (bespalvį) ? KISSKISS Gloss, Ultra-Shine - Intensely Moisturising
http://www.guerlain....gba...=2&logo=1
ar duotų šlapią efektą ? g.gif
klausiu patarimo nes matau kad tu profė šioje srityje blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šaltute: 26 vasario 2007 - 20:19
QUOTE(šaltute @ 2007 02 26, 21:18)
Eslauda norėjau paklaust ar verta pirkt tokį lūpų blizgesį (bespalvį) ? KISSKISS Gloss, Ultra-Shine - Intensely Moisturising
http://www.guerlain....gba...=2&logo=1
ar duotų šlapią efektą ?   g.gif  
klausiu patarimo nes matau kad tu profė šioje srityje  blush2.gif

Nu manau bespalvis tik slapia efekta ir duos. Bet siaip tai jei nori bespalvio tai yra neblogu ir pigesniu. Cia permokesi uz varda bigsmile.gif Vardinius verta pirkt, kai spalvyte labai tinka, o bespalviu tai beveik visi brandai turi bigsmile.gif
Slapia efekta duoda ir visai neblogas Bourjois 3D Coctail. Arba is Isadoros pasiziurek bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 26 vasario 2007 - 20:59