Kiek tų blizgių esu išbandžiusi, geriausias man LOREAL GLAM SHINE. Forever!
QUOTE(Buse @ 2007 11 16, 10:10)
O kuris geriau: pieštuke ar paprastam blizgesio buteliukyje? Klausiu dėl kokybės, nes žinau, kad talpa to pieštuko l. maža
QUOTE(F_A @ 2007 11 16, 10:21)
Cia jau reik musu ekspertes ESLAUDOS klaust, nes tame piestuke as nebandziau
Kokybe abieju gera. Nepiestukinis variantas yra siek tiek skystesnis uz piestukini, yra ryskesniu spalvyciu. Piestukinis variantas tai toks skaidrokas uzdeda tik labai stipru blizgesi, spalvos beveik ne. Siaip tai patarciau pirkti ta, kurio spalvyte labiau patiks
Sveikos
gal kas galit pagebėt ?
ieškau lūpom blizgesio kad duotų panašų rausvai raudoną efektą
kad būtų kuo mažiau blizgučių, bet kartu ir suteiktų spalvą. Ir plius kad kosmosą nekainuotų
gal kas galit pagebėt ?
ieškau lūpom blizgesio kad duotų panašų rausvai raudoną efektą
kad būtų kuo mažiau blizgučių, bet kartu ir suteiktų spalvą. Ir plius kad kosmosą nekainuotų
Nusipirkau siandien toki blizgesi, 2 numeriukas, na nerealiai kokybiskas, skonio labai jau silpno, norejosi skanesnio, zeri iki begalybes.....taciau jau tie blizgiukai tai ir ant nosies ir ant smakro and skruostu, fui
QUOTE(Bitute32 @ 2007 11 19, 20:47)
Nusipirkau siandien toki blizgesi, 2 numeriukas, na nerealiai kokybiskas, skonio labai jau silpno, norejosi skanesnio, zeri iki begalybes.....taciau jau tie blizgiukai tai ir ant nosies ir ant smakro and skruostu, fui
O kaip laikosi?ar greit "nusivalgo"?
Na visai gerai laikosi man, va obuoliukus kapojau ir nieko, lupytes visai dar zeri taciau man tie blizgiukai ne-pa-tin-ka, mesiu isparduotuven
QUOTE(Bitute32 @ 2007 11 19, 22:32)
Na visai gerai laikosi man, va obuoliukus kapojau ir nieko, lupytes visai dar zeri taciau man tie blizgiukai ne-pa-tin-ka, mesiu isparduotuven
o man tokie patinka...o 2nr,tai toj foto ar kokia kita spalva?jei sviesus,tai kai apsispresit del kainos,parasykit AZ
Gla kas GIVENCHY blizgiukus naudojote ?
QUOTE(Bitute32 @ 2007 11 19, 21:32)
Rimtai man tai jie labai patinka ir blizguciai nenubyra...
QUOTE(F_A @ 2007 11 20, 09:05)
Rimtai man tai jie labai patinka ir blizguciai nenubyra...
Man tai blizguciai nebyrejo, bet tai koks plaukas prie lupu prilipdavo tai dar kas nors ir pastebejau, kad zandai kartais pasiblizgindavo Dar man toks vaizdas, kad jis truputi isbegdavo uz lupu linijos, nes pakankamai skystas. O piestukinis neisbega. Bet as vis tiek uz, sventems ar prie juros vasara - grazu
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 11 20, 12:13)
Man tai blizguciai nebyrejo, bet tai koks plaukas prie lupu prilipdavo tai dar kas nors ir pastebejau, kad zandai kartais pasiblizgindavo Dar man toks vaizdas, kad jis truputi isbegdavo uz lupu linijos, nes pakankamai skystas. O piestukinis neisbega. Bet as vis tiek uz, sventems ar prie juros vasara - grazu
idomiai man jis laikos tikrai neblogai, del lipnumo tai lipnokas kazkiek, o is lupu krastu tai tfu tfu man neisbega
Na kad išbėgtų tai neišbėgo ir man