Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

Kiek tų blizgių esu išbandžiusi, geriausias man LOREAL GLAM SHINE. Forever!
Atsakyti
QUOTE(Buse @ 2007 11 16, 10:10)
O kuris geriau: pieštuke ar paprastam blizgesio buteliukyje? Klausiu dėl kokybės, nes žinau, kad talpa to pieštuko l. maža  unsure.gif

QUOTE(F_A @ 2007 11 16, 10:21)
Cia jau reik musu ekspertes ESLAUDOS klaust, nes tame piestuke as nebandziau g.gif

Kokybe abieju gera. Nepiestukinis variantas yra siek tiek skystesnis uz piestukini, yra ryskesniu spalvyciu. Piestukinis variantas tai toks skaidrokas uzdeda tik labai stipru blizgesi, spalvos beveik ne. Siaip tai patarciau pirkti ta, kurio spalvyte labiau patiks smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
gal kas galit pagebėt ?
ieškau lūpom blizgesio kad duotų panašų rausvai raudoną efektą
user posted image user posted image
kad būtų kuo mažiau blizgučių, bet kartu ir suteiktų spalvą. Ir plius kad kosmosą nekainuotų ax.gif
Atsakyti
Nusipirkau siandien toki blizgesi, 2 numeriukas, na nerealiai kokybiskas, skonio labai jau silpno, norejosi skanesnio, zeri iki begalybes.....taciau jau tie blizgiukai tai ir ant nosies ir ant smakro and skruostu, fui doh.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitute32: 19 lapkričio 2007 - 19:47
QUOTE(Bitute32 @ 2007 11 19, 20:47)
Nusipirkau siandien toki blizgesi, 2 numeriukas, na nerealiai kokybiskas, skonio labai jau silpno, norejosi skanesnio, zeri iki begalybes.....taciau jau tie blizgiukai tai ir ant nosies ir ant smakro and skruostu, fui doh.gif

user posted image

O kaip laikosi?ar greit "nusivalgo"? ax.gif
Atsakyti
Na visai gerai laikosi man, va obuoliukus kapojau ir nieko, lupytes visai dar zeri biggrin.gif taciau man tie blizgiukai ne-pa-tin-ka, mesiu isparduotuven verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2007 11 19, 22:32)
Na visai gerai laikosi man, va obuoliukus kapojau ir nieko, lupytes visai dar zeri biggrin.gif taciau man tie blizgiukai ne-pa-tin-ka, mesiu isparduotuven verysad.gif

o man tokie patinka...o 2nr,tai toj foto ar kokia kita spalva?jei sviesus,tai kai apsispresit del kainos,parasykit AZ 4u.gif
Atsakyti
Gla kas GIVENCHY blizgiukus naudojote g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2007 11 19, 21:32)

Rimtai g.gif man tai jie labai patinka ir blizguciai nenubyra... g.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 11 20, 09:05)
Rimtai g.gif man tai jie labai patinka ir blizguciai nenubyra... g.gif

Man tai blizguciai nebyrejo, bet tai koks plaukas prie lupu prilipdavo tai dar kas nors ir pastebejau, kad zandai kartais pasiblizgindavo biggrin.gif Dar man toks vaizdas, kad jis truputi isbegdavo uz lupu linijos, nes pakankamai skystas. O piestukinis neisbega. Bet as vis tiek uz, sventems ar prie juros vasara - grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 11 20, 12:13)
Man tai blizguciai  nebyrejo, bet tai koks plaukas prie lupu prilipdavo tai dar kas nors ir pastebejau, kad zandai kartais  pasiblizgindavo  biggrin.gif  Dar man toks vaizdas, kad jis truputi isbegdavo uz lupu linijos, nes pakankamai skystas. O piestukinis neisbega.  Bet as vis tiek uz, sventems ar prie juros vasara - grazu  wub.gif

idomiai rolleyes.gif man jis laikos tikrai neblogai, del lipnumo tai lipnokas kazkiek, o is lupu krastu tai tfu tfu man neisbega g.gif
Atsakyti
Na kad išbėgtų tai neišbėgo ir man ax.gif
Atsakyti