Tu lyg turi EL... Kaip jis laikosi? Vertas tokios kainos?
QUOTE(žalia ruta @ 2007 11 15, 15:46)
Tu lyg turi EL... Kaip jis laikosi? Vertas tokios kainos?
Naujasis mano labai gerai nesilaiko, bet as nemegstu kurie ilgai laikos nes jie baisiai lipnus buna, tai nezinau net...Ir jis metinis yra, daug kam metiniai nelabai patinka
Nu gerai, kad vakar nubegau ir isbandziau. Nieko gero tie zali ir melyni is Estee Lauder. Nei kitu spalvu. Man, asmeniskai, nepatiko pacio blizgesio konsistensija. Per daug toks tik aliejukas. Man geriausia Lancome tiubikes
O vakar nusipirkau MX Factor. Visai atsitiktinai. Bet jis toks minkstina lupas, su visokiais taukmedzio sviestais. Tai ziema vietoj vazelino - pats tas.
O vakar nusipirkau MX Factor. Visai atsitiktinai. Bet jis toks minkstina lupas, su visokiais taukmedzio sviestais. Tai ziema vietoj vazelino - pats tas.
QUOTE(žalia ruta @ 2007 11 16, 07:18)
Nu gerai, kad vakar nubegau ir isbandziau. Nieko gero tie zali ir melyni is Estee Lauder. Nei kitu spalvu. Man, asmeniskai, nepatiko pacio blizgesio konsistensija. Per daug toks tik aliejukas. Man geriausia Lancome tiubikes
Pirkai blizgesiuka? Gal placiau papasakok koki?
QUOTE(F_A @ 2007 11 16, 08:31)
Pirkai blizgesiuka? Gal placiau papasakok koki?
Max Factor Silk gloss tube. Spalva kazkas su peach.. Buvo ant dezutes. Jie tokie naturalistiniai blizgiai, kasdien maliavotis tinka. Dabar akcijos sarmoj siaip kosmetikai. Tai sumokejau 19,40 lt Aisku, nera, kad super laiko, nes nera jie labai lipnus. Bet labai malonus ant lupyciu, tikrai kaip koks balzamas.
O iseigai taupysiuos YSL blizgiui... Stebesim akcijas
F_A - kodel tu tokia ankstyva?
nu nieko sau MF uz 19 su centais, jau mintis kyla vaziuot koki nusipirkt
QUOTE(Dasha @ 2007 11 16, 08:49)
nu nieko sau MF uz 19 su centais, jau mintis kyla vaziuot koki nusipirkt
Ju pilna kaina - 25 lt. Tai irgi nera kosmosas...
QUOTE(žalia ruta @ 2007 11 16, 07:42)
Max Factor Silk gloss tube. Spalva kazkas su peach.. Buvo ant dezutes. Jie tokie naturalistiniai blizgiai, kasdien maliavotis tinka. Dabar akcijos sarmoj siaip kosmetikai. Tai sumokejau 19,40 lt Aisku, nera, kad super laiko, nes nera jie labai lipnus. Bet labai malonus ant lupyciu, tikrai kaip koks balzamas.
as nuo 7 ant koju kasryt Nu labai gera kaina tikrai Sveikinu su pirkinuku!
YSL tikrai verta pataupyt, blizga super!
QUOTE(F_A @ 2007 11 15, 10:59)
Tos melynos Kristianoj jau nebuna Parasyk jei ka atrasi idomesnio ir graziai zerincio Beja dabar pagalvojau, gal visai gerai meteoritai sueitu Guerlain'o?
Vat aš norėčiau, kad neteptų drabužių, ar tai neįmanoma kai ką sužinosiu, parašysiu, iki
QUOTE(F_A @ 2007 11 16, 09:11)
as nuo 7 ant koju kasryt Nu labai gera kaina tikrai Sveikinu su pirkinuku!
O kuris geriau: pieštuke ar paprastam blizgesio buteliukyje? Klausiu dėl kokybės, nes žinau, kad talpa to pieštuko l. maža
QUOTE(Buse @ 2007 11 16, 09:10)
O kuris geriau: pieštuke ar paprastam blizgesio buteliukyje? Klausiu dėl kokybės, nes žinau, kad talpa to pieštuko l. maža
Cia jau reik musu ekspertes ESLAUDOS klaust, nes tame piestuke as nebandziau
Na jei Max Faktor 19 su cnt, reiks ir man į Sarmą nužygiuoti