Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

Tu lyg turi EL... Kaip jis laikosi? Vertas tokios kainos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(žalia ruta @ 2007 11 15, 15:46)
Tu lyg turi EL... Kaip jis laikosi? Vertas tokios kainos?  g.gif

Naujasis mano labai gerai nesilaiko, bet as nemegstu kurie ilgai laikos nes jie baisiai lipnus buna, tai nezinau net...Ir jis metinis yra, daug kam metiniai nelabai patinka ax.gif
Atsakyti
Nu gerai, kad vakar nubegau ir isbandziau. Nieko gero tie zali ir melyni is Estee Lauder. Nei kitu spalvu. Man, asmeniskai, nepatiko pacio blizgesio konsistensija. Per daug toks tik aliejukas. Man geriausia Lancome tiubikes wub.gif
O vakar nusipirkau MX Factor. Visai atsitiktinai. Bet jis toks minkstina lupas, su visokiais taukmedzio sviestais. Tai ziema vietoj vazelino - pats tas.
Atsakyti
QUOTE(žalia ruta @ 2007 11 16, 07:18)
Nu gerai, kad vakar nubegau ir isbandziau. Nieko gero tie zali ir melyni is Estee Lauder. Nei kitu spalvu. Man, asmeniskai, nepatiko pacio blizgesio konsistensija. Per daug toks tik aliejukas. Man geriausia Lancome tiubikes  wub.gif
O vakar nusipirkau MX Factor. Visai atsitiktinai. Bet jis toks minkstina lupas, su visokiais taukmedzio sviestais. Tai ziema vietoj vazelino - pats tas.

Pirkai blizgesiuka? Gal placiau papasakok koki? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 11 16, 08:31)
Pirkai blizgesiuka? Gal placiau papasakok koki? ax.gif

Max Factor Silk gloss tube. Spalva kazkas su peach.. Buvo ant dezutes. Jie tokie naturalistiniai blizgiai, kasdien maliavotis tinka. Dabar akcijos sarmoj siaip kosmetikai. Tai sumokejau 19,40 lt 4u.gif Aisku, nera, kad super laiko, nes nera jie labai lipnus. Bet labai malonus ant lupyciu, tikrai kaip koks balzamas.

O iseigai taupysiuos YSL blizgiui... Stebesim akcijas mirksiukas.gif

F_A - kodel tu tokia ankstyva? 4u.gif ax.gif
Atsakyti
nu nieko sau MF uz 19 su centais, jau mintis kyla vaziuot koki nusipirkt hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 11 16, 08:49)
nu nieko sau MF uz 19 su centais, jau mintis kyla vaziuot koki nusipirkt hihihi.gif

Ju pilna kaina - 25 lt. Tai irgi nera kosmosas... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(žalia ruta @ 2007 11 16, 07:42)
Max Factor Silk gloss tube. Spalva kazkas su peach.. Buvo ant dezutes. Jie tokie naturalistiniai blizgiai, kasdien maliavotis tinka. Dabar akcijos sarmoj siaip kosmetikai. Tai sumokejau 19,40 lt  4u.gif Aisku, nera, kad super laiko, nes nera jie labai lipnus. Bet labai malonus ant lupyciu, tikrai kaip koks balzamas.

O iseigai taupysiuos YSL blizgiui... Stebesim akcijas  mirksiukas.gif

F_A - kodel tu tokia ankstyva?  4u.gif  ax.gif

as nuo 7 ant koju kasryt mirksiukas.gif Nu labai gera kaina tikrai bigsmile.gif Sveikinu su pirkinuku! drinks_cheers.gif

YSL tikrai verta pataupyt, blizga super! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 11 15, 10:59)
Tos melynos Kristianoj jau nebuna mirksiukas.gif Parasyk jei ka atrasi idomesnio ir graziai zerincio ax.gif Beja dabar pagalvojau, gal visai gerai meteoritai sueitu Guerlain'o? g.gif

Vat aš norėčiau, kad neteptų drabužių, ar tai neįmanoma g.gif kai ką sužinosiu, parašysiu, iki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 11 16, 09:11)
as nuo 7 ant koju kasryt mirksiukas.gif Nu labai gera kaina tikrai bigsmile.gif Sveikinu su pirkinuku! drinks_cheers.gif

YSL tikrai verta pataupyt, blizga super! wub.gif

O kuris geriau: pieštuke ar paprastam blizgesio buteliukyje? Klausiu dėl kokybės, nes žinau, kad talpa to pieštuko l. maža unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Buse @ 2007 11 16, 09:10)
O kuris geriau: pieštuke ar paprastam blizgesio buteliukyje? Klausiu dėl kokybės, nes žinau, kad talpa to pieštuko l. maža  unsure.gif

Cia jau reik musu ekspertes ESLAUDOS klaust, nes tame piestuke as nebandziau g.gif
Atsakyti
Na jei Max Faktor 19 su cnt, reiks ir man į Sarmą nužygiuoti blush2.gif smile.gif
Atsakyti