Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(Montvile @ 2007 11 15, 09:57)
Nugi ačiū ačiū  4u.gif Palaikymo komanda atvyko clap.gif  clap.gif  clap.gif  biggrin.gif
Dėk čionai savo Lancome, pasirodyk ir Tu  4u.gif
Papildyta:

kaip tiksliai apibūdinai  thumbup.gif  būtent taip tokį kremą ir įsivaizdavau. Niu reiks tada kokioj Kristianoj užklausti, gal ten ką patars  g.gif Nes būtinai reikia - ruošiuosi šventėm, kur būsiu visa  dekoltuota, tai noriu blizzzgėti biggrin.gif  kai sužinosiu parašysiu, ikiukas  smile.gif

Niu kad mano ne blizgesys mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
Merginos, o šis YSL bligėsis turi skonį kokį? apraše rašo kad švelnus mango skonis, kažin ar tikrai jo nors kiek yra? g.gif blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitute32: 15 lapkričio 2007 - 11:15
QUOTE(Bitute32 @ 2007 11 15, 11:14)
Merginos, o šis YSL bligėsis turi skonį kokį? apraše rašo kad švelnus mango skonis, kažin ar tikrai jo nors kiek yra?  g.gif  blush2.gif

user posted image

Dabar esu juo pasidazius, skonio jokio nejauciu schmoll.gif
Atsakyti
kaip gaila kad be skonio, na negaliu pernešti blizgėsio be mielo skonio doh.gif matyt laimės gyvenime trūksta biggrin.gif
Atsakyti
VS blizgesiai su skoniu, kol nenusivalgo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2007 11 14, 21:04)
Merginos , gal kuri galetumet sarasiuka pateikti lupu blizgesiuku su skoniu, nes man beskoniai visai nepatinka blush2.gif

1.Dior addict
2 Guerlain kiss kiss
3.Guerlain Divinora
Atsakyti
Einu po darbo pirkti Estee Lauder melynojo blizgio.. ax.gif Nors labiau norejau to stikliniame indelyje, ale pas mus nera verysad.gif

Teks valgyt duona su vandeniu, kai tokia islaidautoja ne pagal kisene verysad.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(žalia ruta @ 2007 11 15, 15:33)
Einu po darbo pirkti Estee Lauder melynojo blizgio..  ax.gif  Nors labiau norejau to stikliniame indelyje, ale pas mus nera  verysad.gif

Teks valgyt duona su vandeniu, kai tokia islaidautoja ne pagal kisene  verysad.gif  blush2.gif

Butinai pabandyk pries tai! 4u.gif
Atsakyti
Nera testeriuku sad.gif Bo ten akcijiniai..
Aj, ciuju tada neperku.. Nors man sviesus tinka...
Susibalamutijau visai.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žalia ruta @ 2007 11 15, 15:39)
Nera testeriuku sad.gif Bo ten akcijiniai..
Aj, ciuju tada neperku.. Nors man sviesus tinka...
Susibalamutijau visai.. smile.gif

na ziurek...Pabandyk i Kristiana kokia nueit isbandyt pvz Dior'o melyna ar tau isvis melynas patiks ir tiks, o tada galesi ir ta griebt rolleyes.gif
Atsakyti
Logiska ax.gif
O Dior'o ir EL panasus efektas gaunasi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(žalia ruta @ 2007 11 15, 15:42)
Logiska  ax.gif
O Dior'o ir EL panasus efektas gaunasi?  g.gif

Visi melyni panasus, tik vieni su blizgiukais, kiti be, vieni ilgiau laikos, kiti trumpiau rolleyes.gif
Atsakyti