Viskas priklauso nuo metų laiko (juk vasarą vis tik rusvesnės), odos pigmento
QUOTE(Daktarienė B @ 2007 11 14, 16:58)
Viskas priklauso nuo metų laiko (juk vasarą vis tik rusvesnės), odos pigmento
Na pas mane nepriklauso, nes vasara - saulute. O ziema - savaiminis idegis ir retai soliariumas
Aišku tada
QUOTE(F_A @ 2007 11 14, 15:30)
bet tai akurat atrodo lyg ant lupdazio dazyta butu man patiko, graziai atrodo tikrai
Tas blizgesys yra sodresnių spalvų, nei nuotraukose atrodė ir atspalvių daugiau, yra ir žalias ir mėlynas ir morkavas...
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 11 14, 17:28)
Labai graziai lupytes atrodo
As kazkada sia spalva bandziau Duty free, bet man kaip pamenu, tikrai kitaip ant lupu spalvyte atrode, cia matyt nuo lupu spalvos priklauso
As kazkada sia spalva bandziau Duty free, bet man kaip pamenu, tikrai kitaip ant lupu spalvyte atrode, cia matyt nuo lupu spalvos priklauso
Sutinku, va man visai netinka tie pieniniai, ar kaip juos dar pavadinti blizgesiai, su mano lūpų spalva žiauriai kontrastuoja ir dar su lūpų apvadu "pešasi"
Ačiukas mergaitės
QUOTE(Montvile @ 2007 11 14, 17:56)
Fa, labai norėčiau šventėm( ir ne tik) įsigyti kremą kūnui, kuris odai suteiktų švytėjimo. Vat, kad gutųsi panašus efektas, kaip, kad kremai veidui būna, su švytinčiu atpalviu. Ar yra tokių dalykų, gal žinai ?
yra labai graziai svyti dove body lotion
QUOTE(Montvile @ 2007 11 14, 12:37)
Montviliuk..tavo lupytes grazios...o tai svarbiausia...jai lupu forma butu negrazi..galetum tepti ka tik nori..Fainuole..labai grazu
Merginos , gal kuri galetumet sarasiuka pateikti lupu blizgesiuku su skoniu, nes man beskoniai visai nepatinka
QUOTE(Montvile @ 2007 11 14, 16:56)
Fa, labai norėčiau šventėm( ir ne tik) įsigyti kremą kūnui, kuris odai suteiktų švytėjimo. Vat, kad gutųsi panašus efektas, kaip, kad kremai veidui būna, su švytinčiu atpalviu. Ar yra tokių dalykų, gal žinai ?
kaip tik ieskojau tokios birios pudros, kaip as vadinu, benzinines, melsvos spalvos su pereinanciu spindesiu, tai sake i Lietuva jau neveza (pries keleta metu buvo ), nuo jos oda ne blizgedavo o atrodydavo tokia kaip nupoliruota dabar tokiam reikalui turiu nusipirkus is Oriflame kuno kremuka, nepamenu kaip tiksliai vadinas, body shimmer ar pan., jame tokie maziukai maziukai aukso spalvos blizgiukai,kurie ant saules labai graziai spindi, bet va dirbtinej sviesoj kaip butu nezinau, reiktu pabandyt
Papildyta:
QUOTE(Bitute32 @ 2007 11 14, 21:04)
Merginos , gal kuri galetumet sarasiuka pateikti lupu blizgesiuku su skoniu, nes man beskoniai visai nepatinka
Kiek pamenu, tai TBS blizgesiukai apvaliose dezutese su skoniu Gal kurios daugiau pavardins, nepamenu dabar...
QUOTE(ANDRUTIS @ 2007 11 14, 22:39)
Montviliuk..tavo lupytes grazios...o tai svarbiausia...jai lupu forma butu negrazi..galetum tepti ka tik nori..Fainuole..labai grazu
Nugi ačiū ačiū Palaikymo komanda atvyko
Dėk čionai savo Lancome, pasirodyk ir Tu
Papildyta:
QUOTE(F_A @ 2007 11 15, 09:39)
kaip tik ieskojau tokios birios pudros, kaip as vadinu, benzinines, melsvos spalvos su pereinanciu spindesiu, tai sake i Lietuva jau neveza (pries keleta metu buvo ), nuo jos oda ne blizgedavo o atrodydavo tokia kaip nupoliruota dabar tokiam reikalui turiu nusipirkus is Oriflame kuno kremuka, nepamenu kaip tiksliai vadinas, body shimmer ar pan., jame tokie maziukai maziukai aukso spalvos blizgiukai,kurie ant saules labai graziai spindi, bet va dirbtinej sviesoj kaip butu nezinau, reiktu pabandyt
Papildyta:
Papildyta:
kaip tiksliai apibūdinai būtent taip tokį kremą ir įsivaizdavau. Niu reiks tada kokioj Kristianoj užklausti, gal ten ką patars Nes būtinai reikia - ruošiuosi šventėm, kur būsiu visa dekoltuota, tai noriu blizzzgėti kai sužinosiu parašysiu, ikiukas
QUOTE(Montvile @ 2007 11 15, 08:57)
Nugi ačiū ačiū Palaikymo komanda atvyko
Papildyta:
kaip tiksliai apibūdinai būtent taip tokį kremą ir įsivaizdavau. Niu reiks tada kokioj Kristianoj užklausti, gal ten ką patars Nes būtinai reikia - ruošiuosi šventėm, kur būsiu visa dekoltuota, tai noriu blizzzgėti kai sužinosiu parašysiu, ikiukas
Papildyta:
Tos melynos Kristianoj jau nebuna Parasyk jei ka atrasi idomesnio ir graziai zerincio Beja dabar pagalvojau, gal visai gerai meteoritai sueitu Guerlain'o?
QUOTE(F_A @ 2007 11 15, 08:39)
Kiek pamenu, tai TBS blizgesiukai apvaliose dezutese su skoniu Gal kurios daugiau pavardins, nepamenu dabar...
Man Estee lauder be skonio bet kvepia tai mmm... dar kažkas yra iš maibeline su skoniu uogu ar vaisių