Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

Viskas priklauso nuo metų laiko (juk vasarą vis tik rusvesnės), odos pigmento smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2007 11 14, 16:58)
Viskas priklauso nuo metų laiko (juk vasarą vis tik rusvesnės), odos pigmento smile.gif

Na pas mane nepriklauso, nes vasara - saulute. O ziema - savaiminis idegis ir retai soliariumas ax.gif
Atsakyti
Aišku tada ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 11 14, 15:30)
bet tai akurat atrodo lyg ant lupdazio dazyta butu bigsmile.gif man patiko, graziai atrodo tikrai thumbup.gif

Tas blizgesys yra sodresnių spalvų, nei nuotraukose atrodė g.gif ir atspalvių daugiau, yra ir žalias ir mėlynas ir morkavas...
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 11 14, 17:28)
Labai graziai lupytes atrodo  wub.gif

As kazkada sia spalva bandziau Duty free, bet man kaip pamenu, tikrai kitaip ant lupu spalvyte atrode, cia matyt nuo lupu spalvos priklauso smile.gif

Sutinku, va man visai netinka tie pieniniai, ar kaip juos dar pavadinti g.gif blizgesiai, su mano lūpų spalva žiauriai kontrastuoja ir dar su lūpų apvadu "pešasi" biggrin.gif
Ačiukas mergaitės 4u.gif
Atsakyti
Fa, labai norėčiau šventėm( ir ne tik) įsigyti kremą kūnui, kuris odai suteiktų švytėjimo. Vat, kad gutųsi panašus efektas, kaip, kad kremai veidui būna, su švytinčiu atpalviu. Ar yra tokių dalykų, gal žinai ? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Montvile @ 2007 11 14, 17:56)
Fa, labai norėčiau šventėm( ir ne tik) įsigyti kremą kūnui, kuris odai suteiktų švytėjimo.  Vat, kad gutųsi panašus efektas, kaip, kad kremai veidui būna, su švytinčiu atpalviu. Ar yra tokių dalykų, gal žinai ?  ax.gif  4u.gif

yra labai graziai svyti dove body lotion user posted image
Atsakyti
QUOTE(Montvile @ 2007 11 14, 12:37)
niu va gavau tą blizgesiuką  thumbup.gif (Estee Lauder - Lip Color - Pure Color Crystal Gloss)
user posted image

Montviliuk..tavo lupytes grazios...o tai svarbiausia...jai lupu forma butu negrazi..galetum tepti ka tik nori..Fainuole..labai grazu wub.gif
Atsakyti
Merginos , gal kuri galetumet sarasiuka pateikti lupu blizgesiuku su skoniu, nes man beskoniai visai nepatinka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Montvile @ 2007 11 14, 16:56)
Fa, labai norėčiau šventėm( ir ne tik) įsigyti kremą kūnui, kuris odai suteiktų švytėjimo.  Vat, kad gutųsi panašus efektas, kaip, kad kremai veidui būna, su švytinčiu atpalviu. Ar yra tokių dalykų, gal žinai ?  ax.gif  4u.gif

kaip tik ieskojau tokios birios pudros, kaip as vadinu, benzinines, melsvos spalvos su pereinanciu spindesiu, tai sake i Lietuva jau neveza (pries keleta metu buvo unsure.gif ), nuo jos oda ne blizgedavo o atrodydavo tokia kaip nupoliruota rolleyes.gif dabar tokiam reikalui turiu nusipirkus is Oriflame kuno kremuka, nepamenu kaip tiksliai vadinas, body shimmer ar pan., jame tokie maziukai maziukai aukso spalvos blizgiukai,kurie ant saules labai graziai spindi, bet va dirbtinej sviesoj kaip butu nezinau, reiktu pabandyt blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Bitute32 @ 2007 11 14, 21:04)
Merginos , gal kuri galetumet sarasiuka pateikti lupu blizgesiuku su skoniu, nes man beskoniai visai nepatinka blush2.gif

Kiek pamenu, tai TBS blizgesiukai apvaliose dezutese su skoniu rolleyes.gif Gal kurios daugiau pavardins, nepamenu dabar... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ANDRUTIS @ 2007 11 14, 22:39)
Montviliuk..tavo lupytes grazios...o tai svarbiausia...jai lupu forma butu negrazi..galetum tepti ka tik nori..Fainuole..labai grazu  wub.gif

Nugi ačiū ačiū 4u.gif Palaikymo komanda atvyko clap.gif clap.gif clap.gif biggrin.gif
Dėk čionai savo Lancome, pasirodyk ir Tu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(F_A @ 2007 11 15, 09:39)
kaip tik ieskojau tokios birios pudros, kaip as vadinu, benzinines, melsvos spalvos su pereinanciu spindesiu, tai sake i Lietuva jau neveza (pries keleta metu buvo unsure.gif ), nuo jos oda ne blizgedavo o atrodydavo tokia kaip nupoliruota rolleyes.gif dabar tokiam reikalui turiu nusipirkus is Oriflame kuno kremuka, nepamenu kaip tiksliai vadinas, body shimmer ar pan., jame tokie maziukai maziukai aukso spalvos blizgiukai,kurie ant saules labai graziai spindi, bet va dirbtinej sviesoj kaip butu nezinau, reiktu pabandyt blush2.gif
Papildyta:

kaip tiksliai apibūdinai thumbup.gif būtent taip tokį kremą ir įsivaizdavau. Niu reiks tada kokioj Kristianoj užklausti, gal ten ką patars g.gif Nes būtinai reikia - ruošiuosi šventėm, kur būsiu visa dekoltuota, tai noriu blizzzgėti biggrin.gif kai sužinosiu parašysiu, ikiukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montvile @ 2007 11 15, 08:57)
Nugi ačiū ačiū  4u.gif Palaikymo komanda atvyko clap.gif  clap.gif  clap.gif  biggrin.gif
Dėk čionai savo Lancome, pasirodyk ir Tu  4u.gif
Papildyta:

kaip tiksliai apibūdinai  thumbup.gif  būtent taip tokį kremą ir įsivaizdavau. Niu reiks tada kokioj Kristianoj užklausti, gal ten ką patars  g.gif Nes būtinai reikia - ruošiuosi šventėm, kur būsiu visa  dekoltuota, tai noriu blizzzgėti biggrin.gif  kai sužinosiu parašysiu, ikiukas  smile.gif

Tos melynos Kristianoj jau nebuna mirksiukas.gif Parasyk jei ka atrasi idomesnio ir graziai zerincio ax.gif Beja dabar pagalvojau, gal visai gerai meteoritai sueitu Guerlain'o? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo F_A: 15 lapkričio 2007 - 09:00
QUOTE(F_A @ 2007 11 15, 08:39)

Kiek pamenu, tai TBS blizgesiukai apvaliose dezutese su skoniu rolleyes.gif Gal kurios daugiau pavardins, nepamenu dabar... blush2.gif

Man Estee lauder be skonio bet kvepia tai mmm... rolleyes.gif dar kažkas yra iš maibeline su skoniu uogu ar vaisių g.gif
Atsakyti