Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(Cukraus-pudra @ 2007 11 14, 13:55)
lūpos labai gražios  wub.gif

blush2.gif Ačiukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Montvile @ 2007 11 14, 11:37)
niu va gavau tą blizgesiuką  thumbup.gif (Estee Lauder - Lip Color - Pure Color Crystal Gloss)
user posted image

Ci tas kur toks balsvas buvo su rausvu atspalviu? rolleyes.gif Dazei viena ar ant lupdazio sitoj foto? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 11 14, 14:09)
Ci tas kur toks balsvas buvo su rausvu atspalviu? rolleyes.gif Dazei viena ar ant lupdazio sitoj foto? rolleyes.gif

Čia šitas user posted image
Dažiau vieną, jis kažkaip skirtingom spalvom žėri, toli į morkavumą neša, toli į rausvumą g.gif Aš kaip ne megėja lūpų ryškiai maliavotis, tai man patiko labai...lūpos tviska ir tiek smile.gif O vat akis aš mėgstu tamsiai ir ryškiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus-pudra @ 2007 11 14, 12:55)
aš galiu perleisti (vieną kartą pabandytą) Estee Lauder blizgesiuką Blue Fantasy stikliniame kubelyje. Parsisiunčiau iš braškių, bet man jis nelabai tinka.

Gal norite? tarkim už 39lt su siuntimu paštu atiduosiu  ax.gif
http://us.strawberry.......41&goChar=E
[

As visai noreciau to stikliniame.. Tai jei siandien kazko Sarmoj is Estee Lauder" nerasiu, tai kreipsiuos i tave, ok? ax.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Montvile @ 2007 11 14, 13:35)
Dažiau vieną, jis kažkaip skirtingom spalvom žėri, toli į morkavumą neša, toli į rausvumą  g.gif Aš kaip ne megėja lūpų ryškiai maliavotis, tai man patiko labai...lūpos tviska ir tiek  smile.gif O vat akis aš mėgstu tamsiai ir ryškiai  smile.gif

Labai jau grazios ir lupos ir blizgis wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Montvile @ 2007 11 14, 12:35)
Dažiau vieną, jis kažkaip skirtingom spalvom žėri, toli į morkavumą neša, toli į rausvumą  g.gif Aš kaip ne megėja lūpų ryškiai maliavotis, tai man patiko labai...lūpos tviska ir tiek  smile.gif O vat akis aš mėgstu tamsiai ir ryškiai  smile.gif

bet tai akurat atrodo lyg ant lupdazio dazyta butu bigsmile.gif man patiko, graziai atrodo tikrai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo F_A: 14 lapkričio 2007 - 13:30
QUOTE(F_A @ 2007 11 14, 14:30)
bet tai akurat atrodo lyg ant lupdazio dazyta butu bigsmile.gif man patiko, graziai atrodo tikrai thumbup.gif

o kazi pas mus yra tokia spalvike? ax.gif
Atsakyti
F A, nujaučiu tavo naują pirkinį ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2007 11 14, 14:03)
F A, nujaučiu tavo naują pirkinį ax.gif  smile.gif

Kad zinok tiek prisipirkau pastaruoju metu kosmetikos ir dar MAC seseliu laukiu, tai gal susilaikysiu ax.gif (menesiui kokiam hihihi.gif )
Atsakyti
Abejoju 9pagal save sprendžiu) lotuliukas.gif bigsmile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 11 14, 15:12)
Kad zinok tiek prisipirkau pastaruoju metu kosmetikos ir dar MAC seseliu laukiu, tai gal susilaikysiu ax.gif  (menesiui kokiam hihihi.gif )

Aga, nes Kaledom reikes gi atsinaujint ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žalia ruta @ 2007 11 14, 13:32)
o kazi pas mus yra tokia spalvike?  ax.gif

Nera, idomesniu dalykeliu isvis i Lietuva mums nedakeliauja unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Daktarienė B @ 2007 11 14, 14:12)
Abejoju 9pagal save sprendžiu) lotuliukas.gif  bigsmile.gif  smile.gif

blush2.gif na bet bent jau pabandysiu susilaikyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Montvile @ 2007 11 14, 12:37)
niu va gavau tą blizgesiuką  thumbup.gif (Estee Lauder - Lip Color - Pure Color Crystal Gloss)
user posted image

Labai graziai lupytes atrodo wub.gif
QUOTE(Montvile @ 2007 11 14, 13:35)

As kazkada sia spalva bandziau Duty free, bet man kaip pamenu, tikrai kitaip ant lupu spalvyte atrode, cia matyt nuo lupu spalvos priklauso smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 14 lapkričio 2007 - 15:43