Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(F_A @ 2007 11 13, 16:37)
kokia spalva turejai? rolleyes.gif Man atrodo kad tie ryskesni gana daug spalvos duoda g.gif

Pas mane buvo auksinis, vien tik aukso dulkeles user posted image
Siaip patiko jis man, ant saules lupos thumbup.gif atrode, bet laikesi tai prastokai.
O ne ant saules ar ne ant sviesos tai pusetinai atrode smile.gif Todel antra karta isigyciau nebent vasara atostogoms prie juros wub.gif
Dabar turiu piestukini varianta user posted image jis man geriau laikosi, bet siaip yra panasus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 11 13, 16:29)
Pas mane buvo auksinis, vien tik aukso dulkeles user posted image
Siaip patiko jis man, ant saules lupos  thumbup.gif atrode, bet laikesi tai prastokai.
O  ne ant saules ar ne ant sviesos tai pusetinai  atrode  smile.gif  Todel antra karta isigyciau nebent vasara atostogoms prie juros  wub.gif
Dabar turiu  piestukini varianta user posted image jis man geriau laikosi,  bet siaip yra panasus  bigsmile.gif

As atkreipiau demesi, kad net pavalgius man ant lupu lieka mazi blizgiukai nuo to blizgesio wub.gif Dar neturejau progos juo dazniau pasidazyt, ziuresiu kaip jis man laikys ax.gif O piestukinis variantas tokios pat talpos? man atrodo mazesnis, ar klystu? g.gif
Atsakyti
Atvirai pasakius, tai net neziurejau talpos blush2.gif Tu teisi, piestukinis tik 2,5 ml. Mazokai, na bet ziuresiu kiek laiko uzteks. Nuo jo ant lupu lieka labai daug blizgiuku, nors jis ir nusitryne bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 11 12, 09:29)
Estee Lauder yra sarmose, dabar akcija, vietoj 75 kainuoja 45 Lt mirksiukas.gif
Papildyta:

Nera jokiu nuolaidu, kam meluojat gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 10 22, 08:56)
guerlain melsvas su melsvais blizgiukais mirksiukas.gif sviesoje tie blizgiukai matosi, o Estee Lauder, kurie neseniai parkeliavo is braskiu (zalsvi) be blizguciu ir labai man patiko!!! thumbup.gif  wub.gif Imetu foto...
user posted image

kaip graziai atrodo wub.gif
turiu prasyma gal galit to blizgio foto imest ,nes nelabai turiu laiko visa tema skaityt ir parduotuveje nenoriu apsisaut blush2.gif , o labai noriu nes spalvyte nuostabi.
Atsakyti
QUOTE(žalia ruta @ 2007 11 13, 18:11)
Nera jokiu nuolaidu, kam meluojat  gun_bandana.gif

Eee, kokie cia dar kaltinimai! blink.gif Pati pirkau gedo pr. Sarmoj Estee Lauder blizgesi su nuolaida, beja ten buvo ir daugiau prikrautu prekiu su 20 proc. nuolaida mad.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 11 13, 15:37)
Daznai naudojai? blush2.gif man tai jis kasdienai kiek per blizgus atrodo ax.gif
Papildyta:

kokia spalva turejai? rolleyes.gif Man atrodo kad tie ryskesni gana daug spalvos duoda g.gif

Man tas blizgesiukas baigesi praktiskai per 2 men, naudojau gal 3 kartus per savaite. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vanessa @ 2007 11 13, 22:10)
kaip graziai atrodo wub.gif
turiu prasyma gal galit to blizgio foto imest ,nes nelabai turiu laiko visa tema skaityt ir parduotuveje nenoriu apsisaut  blush2.gif , o labai noriu nes spalvyte nuostabi.

Siuo metu turiu 3 zalius/ melsvus:
user posted image
user posted imageuser posted image
sitoj foto esu pasidazius antruoju rolleyes.gif Beja, siulau pries perkant isbandyt, paziuret kaip prie odos spalvos atrodys, vdrug nepatiks rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(lauryna @ 2007 11 14, 09:39)
Man tas blizgesiukas baigesi praktiskai per 2 men, naudojau gal 3 kartus per savaite. blink.gif

Rimtai? blink.gif Na ziuresiu kaip man gausis juo naudotis... ax.gif kolkas tai labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 11 14, 10:34)
Eee, kokie cia dar kaltinimai! blink.gif Pati pirkau gedo pr. Sarmoj Estee Lauder blizgesi su nuolaida, beja ten buvo ir daugiau prikrautu prekiu su 20 proc. nuolaida mad.gif

O as vakar i akro nubegau doh.gif
Bet juk turetu akcijos but visam sarmos tinkle.. g.gif
Nu ka, teks sian praseit po miesta.. Vistiek baisiai liudna sian diena verysad.gif
Papildyta:
Bet o kodel jie zali? hihihi.gif
Tas blizgutis zalias? g.gif

Kazkokia as pasimetus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(žalia ruta @ 2007 11 14, 09:51)
O as vakar i akro nubegau  doh.gif
Bet juk turetu akcijos but visam sarmos tinkle..  g.gif
Nu ka, teks sian praseit po miesta.. Vistiek baisiai liudna sian diena  verysad.gif
Papildyta:
Bet o kodel jie zali?  hihihi.gif
Tas blizgutis zalias?  g.gif

Kazkokia as pasimetus  blush2.gif

sitoj temoj apie zalius blizgius ir tai koki efekta jie suteikia buvo daug kalbeta, nepatingek pasiskaityt mirksiukas.gif
O del nuolaidu, gal tiesiog kai kurios sarmos issipardavineja uzsistovejusias prekes g.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 09 28, 11:40)
Faini jie zinok, tikrai! mirksiukas.gif O dels spalvos, esu turejus bespalvi su roziniu atspalviu, tai tas rozinis mazai islysdavo rolleyes.gif Sito spalva labai idomi, man patinka thumbup.gif kai gausi, papasakok butinai ir aisku parodyk kaip atrodo gyvai blush2.gif Is braskiu uzsakineji?

niu va gavau tą blizgesiuką thumbup.gif (Estee Lauder - Lip Color - Pure Color Crystal Gloss)
user posted image
Atsakyti
aš galiu perleisti (vieną kartą pabandytą) Estee Lauder blizgesiuką Blue Fantasy stikliniame kubelyje. Parsisiunčiau iš braškių, bet man jis nelabai tinka.

Gal norite? tarkim už 39lt su siuntimu paštu atiduosiu ax.gif
http://us.strawberry.......41&goChar=E
Papildyta:
QUOTE(Montvile @ 2007 11 14, 12:37)
niu va gavau tą blizgesiuką  thumbup.gif (Estee Lauder - Lip Color - Pure Color Crystal Gloss)
user posted image

lūpos labai gražios wub.gif
Atsakyti