Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(sofili @ 2007 11 10, 13:01)
o kokia spalvyte turi? ax.gif

Paveiksliuke butu antras, o siaip atrodo nr.3 jis ruzavas, bet tikrai ant lupu ne toks ryskus kaip pakuotes spalva biggrin.gif Ir dar noriu isigyti koki neutralu rusva. Baltas nepatiko, nes kazkaip balino lupas smile.gif
Atsakyti
vakar isigijau mini blizgesiukus is Estee Lauder pure color gloss (nude ir almond). Va cia tai geris - lipnus, nesausina, labai smagiai ant lupu jauciasi:) Man patys paciausi estee Lauder blizgesiukai:) thumbup.gif O ypac high shine
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 11 10, 13:05)
Paveiksliuke butu antras, o siaip atrodo nr.3 jis ruzavas, bet tikrai ant lupu ne toks ryskus kaip pakuotes spalva  biggrin.gif  Ir dar noriu isigyti koki neutralu rusva. Baltas nepatiko, nes kazkaip balino lupas  smile.gif

as kaip tik ir galvoju apie sita rozini arba auksini bigsmile.gif
Atsakyti
skaičiau skaičiau, pasimečiau, nebesuprantu nieko... doh.gif tiek daug visko prirašyta doh.gif
parašykit man kokių firmų yra tie mėlyni, žali blizgiai g.gif norėčiau išbandyti...aišku ir kaina svarbi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ankstikėlė @ 2007 11 11, 20:48)
skaičiau skaičiau, pasimečiau, nebesuprantu nieko...  doh.gif tiek daug visko prirašyta doh.gif
parašykit man kokių firmų yra tie mėlyni, žali blizgiai g.gif norėčiau išbandyti...aišku ir kaina svarbi smile.gif

lietuvoj jei gerai atsimenu yra dior melynas ir galbut chanel zalsvas...visa kita:estee lauder,lancome,clinique- braskese rolleyes.gif
gali dar bandyti is bourjois naturaliu spalvu blizgius smile.gif
Atsakyti
Na man Guerlain Kiss Kiss GLoss nerealiai faini, o EsteeLauder turi toki specifini skoni, nuo kurio man net bloga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2007 11 11, 20:57)
lietuvoj jei gerai atsimenu yra dior melynas ir galbut chanel zalsvas...visa kita:estee lauder,lancome,clinique- braskese rolleyes.gif
gali dar bandyti is bourjois naturaliu spalvu blizgius smile.gif

Estee Lauder yra sarmose, dabar akcija, vietoj 75 kainuoja 45 Lt mirksiukas.gif
Papildyta:
Nusipirkau savaitgali YSL Golden gloss (nuotraukoje desineje) 4u.gif Dar TOKIO blizgumo lupu blizgesio niekada neturejau, super thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 11 12, 08:29)

geras bigsmile.gif bigsmile.gif
to zalsvo yra?
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2007 11 12, 21:17)
geras bigsmile.gif  bigsmile.gif
to zalsvo yra?

Tik melynas metinis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 11 12, 08:29)
Papildyta:
Nusipirkau savaitgali YSL Golden gloss (nuotraukoje desineje) 4u.gif Dar TOKIO blizgumo lupu blizgesio niekada neturejau, super thumbup.gif
user posted image

As turejau ta sviesiai ruzava spalvyte sio blizgesio thumbup.gif bet labai greitai baigesi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 11 12, 09:29)
Papildyta:
user posted image

As ir toki turejau, smagus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2007 11 13, 14:01)
As turejau ta sviesiai ruzava spalvyte sio blizgesio thumbup.gif bet labai greitai baigesi doh.gif

Daznai naudojai? blush2.gif man tai jis kasdienai kiek per blizgus atrodo ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 11 13, 14:10)
As ir toki turejau, smagus  bigsmile.gif

kokia spalva turejai? rolleyes.gif Man atrodo kad tie ryskesni gana daug spalvos duoda g.gif
Atsakyti