Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

Man patinka maxfactor is silk serijos visi blizgesiai, labai grazios spalvytes, o tie kur su taukmedzio sviestu, tai isvis pasaka wub.gif Kai pradeda skilinet lupos, pasitepu kelis kartus ir iskart susitvarko. Ir grazu ir naudinga bigsmile.gif Tai kol kas maxfactor man malonesni uz loreal... nors kazkada pastarieji buvo patys paciausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2007 10 03, 16:00)
Žalią lūpų blizgį turi tik Estee Lauder?  ax.gif

as turiu per klaida zalia Chanel lupu blizgesi.
Parduotuveje nusiziurejau faina blizgesiuka Nr.11 ir pardavejos paprasiau jo.
Ji man padave,griztu namo-sokas,ne mano beige spalvyte,bet zalia.Nebuvo laiko
grizti atgal,nes vaziavom atostogaut doh.gif
Nu ir ka pabandziau ir isimylejau wub.gif
Tai vot galiu tikslu pavadinima duoti: Lèvres Scintillantes 11 Surprise
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2007 10 04, 10:47)
Kurie Lancome blizgesiai geresni? smile.gif
1user posted image
2.user posted image

siuo metu turiu abu ax.gif
man labiau patiko star gloss(eina i pabaiga).Beto kaip mano spalva sioje nuotraukoje biggrin.gif
color fever issilieja is konturo ax.gif ir greitai nusivalgo,bet dizainas wub.gif del jo ir pirkau

vakar norejau dar karta star gloss nusipirkti,122 spalva(raudona i ruduma).Na ir ka nebegamina mano star gloss verysad.gif tai su pardaveja ieskojom alternatyvos.
Atsiradau labai panasia spalva,siek tiek sodresne estee lauder pure color crystal
garnet spalva user posted image
Grizus pasidazau,spalva wub.gif o skonis-slykstesnio reikia dar paieskot.
Vot bus man pirkt nepasidazius ant lupu.Aisku del spalvos ji sunaudosiu,bet antra karta nebepirksiu jo.....kaip jus pernesat estee lauder skoni?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo addicted: 09 lapkričio 2007 - 05:27
QUOTE(addicted @ 2007 11 09, 06:00)
as turiu per klaida zalia Chanel lupu blizgesi.
Parduotuveje nusiziurejau faina blizgesiuka Nr.11 ir pardavejos paprasiau jo.
Ji man padave,griztu namo-sokas,ne mano beige spalvyte,bet zalia.Nebuvo laiko
grizti atgal,nes vaziavom atostogaut doh.gif
Nu ir ka pabandziau ir isimylejau  wub.gif
Tai vot galiu tikslu pavadinima duoti: Lèvres Scintillantes 11 Surprise

Tikras SUPRISE lotuliukas.gif Bet labai dziugu, kad patinka bigsmile.gif

QUOTE(addicted @ 2007 11 09, 06:18)
ka nebegamina mano star gloss verysad.gif tai su pardaveja ieskojom alternatyvos.
Atsiradau labai  panasia spalva,siek tiek sodresne estee lauder pure color crystal
garnet spalva user posted image
Grizus pasidazau,spalva  wub.gif o skonis-slykstesnio reikia dar paieskot.
Vot bus man pirkt nepasidazius ant lupu.Aisku del spalvos ji sunaudosiu,bet antra karta nebepirksiu jo.....kaip jus pernesat estee lauder skoni?

Pas mus dar kolkas siu EL blizgesiuku nera (bent jau pries savaite nebuvo kazkur) bet as ji isbandziau Vokietijoj ir man jis visai patiko, o spalvu tai tikrai grazuoliu yra bigsmile.gif Ir keista, bet skonis man jo neuzkliuvo visai unsure.gif
Atsakyti

aha tikrai suprise radau grizus namo.

Eslauda,rimtai,neuzkliuvo skonis ?
as tai negaliu,man net nupurto.
o kokiu EL blizgesiu yra pirkti Lietuvoje?

Man dar labai patiko dioro blizgesiai,reiks kuri nors isigyti,labai grazios spalvos
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo addicted: 09 lapkričio 2007 - 16:56
QUOTE(addicted @ 2007 11 09, 17:48)

rimtai,neuzkliuvo skonis ?
as tai negaliu,man net nupurto.
O tai koks seniau estee lauder blizgesiai atrodydavo?be raidziu?
Papildyta:

As anksciau turejau si, tai jis man patiko ir labai skanus buvo biggrin.gif ir kvapas wub.gif
user posted image
Dabar pasirode tokie smile.gif
user posted imageuser posted image
Jie skiriasi, pagal mane, as bandziau pirmaji, ir man jo kvapas ir skonis neuzstrigo, kiek pamanu, lyg net patiko g.gif
Papildyta:
[quote=addicted,2007 11 09, 17:48]

Man dar labai patiko dioro blizgesiai,reiks kuri nors isigyti,labai grazios spalvos
user posted image
[/quote]
[/quote]
Matyt naudojam skirtingas spalvas, nes as siuos Dior visus isbandziau ir man nepatiko nei viena spalvyte doh.gif biggrin.gif As naudoju labai svelnius, pastelinius. O tu matyt ryskesnius bigsmile.gif
Atsakyti
Pure Gloss ir Pure Gloss crystal-panasus buteliukai,gal net identiski.
Crytal daugiau blizga.

Tai gal man ikiso kokia seniena kad toks bjaurus skonis g.gif
Papildyta:
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 11 09, 17:57)
Matyt naudojam skirtingas spalvas, nes as siuos Dior visus isbandziau ir man nepatiko nei viena spalvyte  doh.gif  biggrin.gif  As naudoju labai svelnius, pastelinius. O tu matyt ryskesnius bigsmile.gif

jo,mums skirtingi lupu blizgesiai patinka,ta jau senai pastebejau mirksiukas.gif
Atsakyti
gal kas toki blizgesiuka turi ax.gif
user posted image
Atsakyti
labai daug blizguciu jis turi. jei veido oda turi kokiu nors demeliu, spuogeliu tai jis labai netinka, kazkaip isryskina defektus
Atsakyti
QUOTE(sofili @ 2007 11 09, 22:10)
user posted image

bandziau, bet man nepatiko. Tu blizguciu kaip ant kaledines eglutes. Man asmeniskai labiau patinka tik zerintys, o ne blizgantys
Atsakyti
QUOTE(sofili @ 2007 11 09, 21:10)
user posted image

As turiu, man labai patinka bigsmile.gif Kaip jau rase, tai labai labai zeri, o spalvos beveik neduoda. As naudoju vakarui ir tepu ant lupdazio ar blizgesio. Kai bunu su juo pasidaziusi dazniausiai gaunu klausimu - ka naudoju lupoms ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 10 lapkričio 2007 - 11:37
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 11 10, 12:36)
As turiu, man labai patinka  bigsmile.gif  Kaip jau rase, tai labai labai zeri, o spalvos beveik neduoda. As naudoju vakarui ir tepu ant lupdazio ar blizgesio. Kai bunu su juo pasidaziusi dazniausiai gaunu klausimu - ka naudoju lupoms  ax.gif  bigsmile.gif

o kokia spalvyte turi? ax.gif
Atsakyti