Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(Apvalute @ 2007 10 29, 10:33)
F_A, mano toks blizgis:

user posted image

tik spalvos niekur nerandu parodyti, nes kazkodel niekur neranda 212 nr.

Ji labai naturali - nei ruda, nei rausva. Tokia Nude. Be blizguciu, tik smulkus ir vos pastebimas zerejimas

O kaip tau jis laikosi? rolleyes.gif Lipnus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 10 29, 11:37)
O kaip tau jis laikosi? rolleyes.gif Lipnus? g.gif

laikosi tikrai gerai, nes pries tai turetas Dior ne velnio nelaike. Man patinka lipnus;)
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 10 28, 23:37)
tai nerekomenduotum?  g.gif
O kokios cia firmos? g.gif

cia givenchy [atrodo teisingai parasiau] doh.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 10 29, 08:17)

thumbup.gif O kokia priemone naudojai? ax.gif

naudojau Sovage Lip plumper "dermatologic Laboratories" bespalvį bet jis parausvina lūpytes dilgčioja maloniai ir tik kelias minutes vėliau nieko nesijaučia. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
paneles,gal galite parekomenduoti sviesinanti lupu blizgesi? mano lupos labai raudonos,as noreciau praktiskai odos spalvos,sviesiu lupu,bet nerandu tinkamo blizgesiuko,o jei ant lupu tepu pudra,lb jos sauseja sad.gif
Atsakyti
Turiu ir as viena klausimeli 4u.gif

Kiek ieskau tik vis nerandu tokio lupu bilzgesio, kuris pasviesintu lupas ir jos butu tokios sviesios, nes pas mane lupos yra tokios labiau i raudonuma, tai su kuo tik bepasidazau jos man vistiek labiau tamsesnes yra....Gal kuri zinote? Ir kad kaina labai jau nesikandziotu Aciu
Noriu kazka panasaus kaip cia, ketvirtas pavizdys nuo kaires puses, galetu buti ir sviesesnes, baltesnes ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ne_mamukas @ 2007 11 05, 21:46)
Turiu ir as viena klausimeli  4u.gif

Kiek ieskau tik vis nerandu tokio lupu bilzgesio, kuris pasviesintu lupas ir jos butu tokios sviesios, nes pas mane lupos yra tokios labiau i raudonuma, tai su kuo tik bepasidazau jos man vistiek labiau tamsesnes yra....Gal kuri zinote? Ir kad kaina labai jau nesikandziotu  Aciu
Noriu kazka panasaus kaip cia, ketvirtas pavizdys nuo kaires puses, galetu buti ir sviesesnes, baltesnes  ax.gif
user posted image

kaip kazkuri siule, pabandyk ta is oriflame, juk nera jie tokie jau brangus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 11 06, 10:17)
kaip kazkuri siule, pabandyk ta is oriflame, juk nera jie tokie jau brangus ax.gif

tai kad ir uzsisakiau ir gavau jau, aisku efektas tai siaubingas, paprastas lupu blizgis ir dar baisiai limpantis schmoll.gif

tu maciau cia labai graziai pasidaziusi, parodyk dar karteli su kokiais ir kiek mokejai ir is kur. tikiuosi niekas labai neuzpyks ax.gif
Atsakyti
norėjau paklausti pas ką užsisakote iš braškių, ar pačios perkatės? blush2.gif
Atsakyti

user posted image

o man šitas lancome blizgesiukas nepatiko doh.gif
Atsakyti
Susigundziau ir as pabandyti ta melyna blizgiuka ir radau ji www.victoriasecret.com

Ten ju yra ivaririu spalvu, taip pat ir melyno, vienas tas blizgiukas kainoja 7$o perkant tris iskart tai 15$, tai butu siek tiek pigiau. gal butu dar 2 norincios kurio nors atspalvio, uzsisakytume pas meistromargarita 4u.gif na tai kaip?

blizgiukai
Atsakyti
QUOTE(vilmuke @ 2007 11 06, 15:29)
norėjau paklausti pas ką užsisakote iš braškių, ar pačios perkatės?  blush2.gif

aš tai pati smile.gif
Atsakyti