Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(milenna @ 2007 02 20, 21:30)
man labaj geras yra Loreal glam shine,nors jis ir nera labaj lipnus  4u.gif

man tai tuo jis ir geras, kad nelipnus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ssaule @ 2007 02 20, 10:39)
The Body Shop tokie yra tuteleje "Hi shine" labai lipnus ir riebus  thumbup.gif ziema per salcius gali drasisi laukan eiti, l. gerai apsaugo lupas. Ju yra gal 5-6atspalviu, didele talpa, kainuoja apie 50lt.

va pailiustruoju
Atsakyti
QUOTE(voveriena @ 2007 02 19, 14:43)
nuspirkai Lancome juisy tubes- suds kazkoks. Skaniai kvepia, bet kau laikosi  doh.gif  Gal pusvalanduka, ne daugiau  doh.gif  cool.gif

man tai tikrai ilgiau laikosi...Gal tu ji nulaizai??? tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2007 02 14, 00:01)
idomu but kainytes suzinot tu lancome,guerlain ir isadoros  rolleyes.gif  ar tikrai jei verti savo kainos? smile.gif gal kas visus siuso tris esat bande ir galit palygint?  4u.gif

Lancome - 69lt. Isadora - 40 lt. Jeigu antrą kartą tektų rinktis iš šių, tai pasirinkčiau Lancome juicy tubes. Lancome ilgiau išlieka už Isadora.

Dar geri yra YSL, Victorias secret. Dior labai kvepia, skanūs, bet laiko neilgai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(IngaKate @ 2007 02 21, 21:58)
Lancome - 69lt. Isadora - 40 lt. Jeigu antrą kartą tektų rinktis iš šių, tai pasirinkčiau Lancome juicy tubes. Lancome ilgiau išlieka už Isadora.

Dar geri yra YSL, Victorias secret. Dior labai kvepia, skanūs, bet laiko neilgai  schmoll.gif

o kiek kainuoja Estee Lauder High shine..? po 15 ml tuteles
Atsakyti
YSL žiauriai daug žėručių turi doh.gif
Atsakyti
Gal kas turit naujaji Guerlain Kiss kiss gloss? bigsmile.gif
Atsakyti
Lumene blizgesiams sarmoje nuolaida, norėjau pasiteirauti, kaip jums jie,mm? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramele @ 2007 02 23, 17:02)
Lumene blizgesiams sarmoje nuolaida, norėjau pasiteirauti, kaip jums jie,mm? wub.gif

berry fun neblogas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2007 02 23, 18:46)
berry fun neblogas ax.gif

Kaip tik siandien nusipirkau toki, jam ir buvo nuolaida is 19 iki 11.40Lt smile.gif patenkinta biggrin.gif
Atsakyti
OoO tj ir man jaučiu reikės pabėgėti iki sarmos lotuliukas.gif o berry fun su blizgučiais ar be,mm? nes aš tj nelabai jų noriu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramele @ 2007 02 23, 22:32)
OoO tj ir man jaučiu reikės pabėgėti iki sarmos lotuliukas.gif  o berry fun su blizgučiais ar be,mm? nes aš tj nelabai jų noriu... blush2.gif

Nu be blizguciu atrodo biggrin.gif
Atsakyti
Dabar turiu "RIMMEL Full Volume liquid lipcolour". Kiek ryskokas, bet jau imu iprasti bigsmile.gif
Atsakyti