Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(F_A @ 2007 10 22, 10:56)
guerlain melsvas su melsvais blizgiukais mirksiukas.gif sviesoje tie blizgiukai matosi, o Estee Lauder, kurie neseniai parkeliavo is braskiu (zalsvi) be blizguciu ir labai man patiko!!! thumbup.gif  wub.gif Imetu foto...
user posted image

grazu thumbup.gif
Atsakyti
Na papirkau blizgesiu ebay ir braškėse ir abu lip plumper storinančius lūpas...pažiūrėsim kaip veiks
Atsakyti
Gal zinot kokie riebsni blizgesiuka ziemai,kad paputus vejui nenusaltu lupytes?
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 10 25, 17:09)

as irgi tokio ieskau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 10 23, 11:02)
Gal ir tau tiktų:

Ar jau yra išbandžiusių Bourjois Gloss Menthol?
user posted image
Labai įdomūs atsiliepimai būtų  g.gif Pagal aprašymą iš čia, tai jie tik blizga, spalvos nėra, bet suteikia gaivumo jausmą ir mentolo kvapą.  g.gif

bandziau, atsiliepimai tokie pat

QUOTE(sima77 @ 2007 10 25, 10:58)
Mergickos, o Lietuvoje yra pirkti Versace kosmetikos? g.gif Anksciau buvo Kristianoje, nebera dabar, sarmoj ir nera doh.gif Tai taip iseina kad daugiau niekur ju nera? blink.gif Nu negaliu nera man fainesnio blizgesio uz versace lights on lips verysad.gif kiek isbandziau, tokio efekto dar ne su vienais blizgiais neisgavau verysad.gif

atrodo kad nera
Atsakyti
Sakau pagiriamaji zodi sitam Estee Lauder blizgesiui wub.gif

user posted image

Toks tirstesnis, ne pernelyg lipnus, ant lupu maloniai jauciasi ir ilgai laikosi. Patiks ieskanciom blizgesio be jokiu blizguciu, perlamutro ir pan. Be to, yra labai graziu naturaliu spalvu smile.gif

Atsakyti
[quote=Pramones prospektas,2007 10 25, 18:19]bandziau, atsiliepimai tokie pat
atrodo kad nera
[
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zebrina: 26 spalio 2007 - 16:53
QUOTE(Limcamca @ 2007 10 23, 13:02)
Ar jau yra išbandžiusių Bourjois Gloss Menthol?
user posted image

aš ir juo gundausi ax.gif tik kažin ar jis duos tokį efektą kaip tie išgirtieji mėlyno atspalvio blizgesiai ax.gif ar geriau rinktis Dior ?
Atsakyti
Na kaip papureno man lūpytes ar fainiai? Nesulaukiu kito plumperio...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(šaltute @ 2007 10 27, 11:06)
aš ir juo gundausi  ax.gif  tik kažin ar jis duos tokį efektą kaip tie išgirtieji mėlyno atspalvio blizgesiai  ax.gif  ar geriau rinktis Dior ?

jis kaip bespalvis ant lupu, nesuteikia tokio efekto kaip kiti melyni/zali blizgesiai
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 10 25, 17:09)

laba, as naudoju atsalus orams amerikieciu firmos lupu balzama, jis gaivinantis ir dar paputlina lupas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2007 10 25, 20:33)
Sakau pagiriamaji zodi sitam Estee Lauder blizgesiui  wub.gif

user posted image

Toks tirstesnis, ne pernelyg lipnus, ant lupu maloniai jauciasi ir ilgai laikosi. Patiks ieskanciom blizgesio be jokiu blizguciu, perlamutro ir pan. Be to, yra labai graziu naturaliu spalvu smile.gif

Mano meile wub.gif wub.gif wub.gif Nekantriai laukiu naujuju High shine plump blizgesiu.

Vakar nusipirkau Lancome Fever gloss. 212 nr. (nude) Labai grazi, naturali spalvyte. Tik internete nerandu, kad butu 212 spalva. Gal cia padielka? blink.gif g.gif Nors pirkau Krisitianoje..
Atsakyti