kaip vadinasi tas paskutinis guerlain blizgesys?
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 10 06, 21:11)
kaip vadinasi tas paskutinis guerlain blizgesys?
Kiss Kiss ar ne?
radau kisskiss tokia tubele. kada jos keitesi?
QUOTE(solo @ 2007 10 10, 11:54)
Rekomenduokit blizgesį be blizgučių, bet kad būtų ŠLAPIAS efektas na, manau suprantat, apie ką šneku nerandu tinkamo pavydžio..
Nepatingekit temos pasiskaitinet-praeitam puslapyje kaip tik yra atsakymas
Radau Ebay DIOR ADDICT Plastic Gloss LIPGLOSS 694 Wildest Blue, ar manot gražiai atrodys? Jei naudoju Egipto žemę? Nieks nebandėt ant įrudusios odos? Lūpos mano storos ypač apatinė, noriu dar pabrėžt bet neįkyriai, nes ryškių spalvų negaliu nedrystu, veide tik lūpos matosi
Patarkite ka...Dar mąstau Guerlain mėlsvą ...
QUOTE(Liudoskis @ 2007 10 21, 17:16)
Radau Ebay DIOR ADDICT Plastic Gloss LIPGLOSS 694 Wildest Blue, ar manot gražiai atrodys? Jei naudoju Egipto žemę? Nieks nebandėt ant įrudusios odos? Lūpos mano storos ypač apatinė, noriu dar pabrėžt bet neįkyriai, nes ryškių spalvų negaliu nedrystu, veide tik lūpos matosi
guerlain melsvas su melsvais blizgiukais sviesoje tie blizgiukai matosi, o Estee Lauder, kurie neseniai parkeliavo is braskiu (zalsvi) be blizguciu ir labai man patiko!!! Imetu foto...
Ačiū F_A
QUOTE(solo @ 2007 10 10, 11:54)
Rekomenduokit blizgesį be blizgučių, bet kad būtų ŠLAPIAS efektas na, manau suprantat, apie ką šneku nerandu tinkamo pavydžio..
Gal ir tau tiktų:
Ar jau yra išbandžiusių Bourjois Gloss Menthol?
Labai įdomūs atsiliepimai būtų Pagal aprašymą iš čia, tai jie tik blizga, spalvos nėra, bet suteikia gaivumo jausmą ir mentolo kvapą.
Aš kaiptik vakar bandžiau parduotuvėj pasitepliojau tai maloniai vėsina šaldo ir kvepia mėtom net burnoj mėtų skonis atsiranda ir kvėpavimas gaivus. Tepiau ant lūpdažio fainai patiko.
Mergickos, o Lietuvoje yra pirkti Versace kosmetikos? Anksciau buvo Kristianoje, nebera dabar, sarmoj ir nera Tai taip iseina kad daugiau niekur ju nera? Nu negaliu nera man fainesnio blizgesio uz versace lights on lips kiek isbandziau, tokio efekto dar ne su vienais blizgiais neisgavau