Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

kaip vadinasi tas paskutinis guerlain blizgesys?
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 10 06, 21:11)
kaip vadinasi tas paskutinis guerlain blizgesys?

Kiss Kiss ar ne?
Atsakyti
radau kisskiss tokia tubele. kada jos keitesi?
user posted image
Atsakyti
Rekomenduokit blizgesį be blizgučių, bet kad būtų ŠLAPIAS efektas bigsmile.gif na, manau suprantat, apie ką šneku ax.gif nerandu tinkamo pavydžio..
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2007 10 10, 11:54)
Rekomenduokit blizgesį be blizgučių, bet kad būtų ŠLAPIAS efektas  bigsmile.gif  na, manau suprantat, apie ką šneku  ax.gif  nerandu tinkamo pavydžio..

Nepatingekit temos pasiskaitinet-praeitam puslapyje kaip tik yra atsakymas mirksiukas.gif
Atsakyti
O man superinis blizgesys: BeneFit Her glossiness..nusipirkau is vienos forumietes ir galiu pasakyti ,kad seniai jau tokio gero nenaudojau thumbup.gif
Atsakyti
Radau Ebay DIOR ADDICT Plastic Gloss LIPGLOSS 694 Wildest Blue, ar manot gražiai atrodys? Jei naudoju Egipto žemę? Nieks nebandėt ant įrudusios odos? Lūpos mano storos ypač apatinė, noriu dar pabrėžt bet neįkyriai, nes ryškių spalvų negaliu nedrystu, veide tik lūpos matosi lotuliukas.gif
Patarkite ka...Dar mąstau Guerlain mėlsvą ...
Atsakyti
QUOTE(Liudoskis @ 2007 10 21, 17:16)
Radau Ebay DIOR ADDICT Plastic Gloss LIPGLOSS 694 Wildest Blue, ar manot gražiai atrodys? Jei naudoju Egipto žemę? Nieks nebandėt ant įrudusios odos? Lūpos mano storos ypač apatinė, noriu dar pabrėžt bet neįkyriai, nes ryškių spalvų negaliu nedrystu, veide tik lūpos matosi lotuliukas.gif
Patarkite ka...Dar mąstau Guerlain mėlsvą ...

guerlain melsvas su melsvais blizgiukais mirksiukas.gif sviesoje tie blizgiukai matosi, o Estee Lauder, kurie neseniai parkeliavo is braskiu (zalsvi) be blizguciu ir labai man patiko!!! thumbup.gif wub.gif Imetu foto...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo F_A: 22 spalio 2007 - 08:56
Ačiū F_A nail.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2007 10 10, 11:54)
Rekomenduokit blizgesį be blizgučių, bet kad būtų ŠLAPIAS efektas  bigsmile.gif  na, manau suprantat, apie ką šneku  ax.gif  nerandu tinkamo pavydžio..

Gal ir tau tiktų:

Ar jau yra išbandžiusių Bourjois Gloss Menthol?
user posted image
Labai įdomūs atsiliepimai būtų g.gif Pagal aprašymą iš čia, tai jie tik blizga, spalvos nėra, bet suteikia gaivumo jausmą ir mentolo kvapą. g.gif
Atsakyti
Aš kaiptik vakar bandžiau parduotuvėj pasitepliojau tai maloniai vėsina šaldo ir kvepia mėtom net burnoj mėtų skonis atsiranda ir kvėpavimas gaivus. Tepiau ant lūpdažio fainai patiko.
Atsakyti
Mergickos, o Lietuvoje yra pirkti Versace kosmetikos? g.gif Anksciau buvo Kristianoje, nebera dabar, sarmoj ir nera doh.gif Tai taip iseina kad daugiau niekur ju nera? blink.gif Nu negaliu nera man fainesnio blizgesio uz versace lights on lips verysad.gif kiek isbandziau, tokio efekto dar ne su vienais blizgiais neisgavau verysad.gif
Atsakyti