Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

Gal žinot kokį efekta daro, duoda violetinis lūpų blizgis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 02 spalio 2007 - 21:32
QUOTE(Vitulka @ 2007 10 02, 22:32)
Gal žinot kokį efekta daro, duoda violetinis lūpų blizgis?

Violetini ir duoda mirksiukas.gif ziurint kiek jis skaidrus, jei daug spalvos nera tai ir gausis i alyvine 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 10 03, 07:32)
Violetini ir duoda mirksiukas.gif ziurint kiek jis skaidrus, jei daug spalvos nera tai ir gausis i alyvine 4u.gif

Nu nea, tada nenoriu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2007 10 03, 10:27)
Nu nea, tada nenoriu  ax.gif

o kokio nori? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 10 03, 10:38)
o kokio nori? biggrin.gif

žalio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2007 10 03, 11:10)

kai is braskiu atvaziuos mano e.lauder, galesiu papasakot ar geras 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 10 03, 11:22)
kai is braskiu atvaziuos mano e.lauder, galesiu papasakot ar geras 4u.gif  mirksiukas.gif

Joa, žinau, kad lauki, tai be komentarų nepraslįsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2007 10 03, 11:42)
Joa, žinau, kad lauki, tai be komentarų nepraslįsi  biggrin.gif

Man atrodo kad su mano komentavimu, tuoj cia visiems igrisiu, nes vis komentuoju ir komentuoju doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo F_A: 03 spalio 2007 - 10:53
QUOTE(F_A @ 2007 10 03, 11:52)
Man atrodo kad su mano komentavimu, tuoj cia visiems igrisiu, nes vis komentuoju ir komentuoju doh.gif  blush2.gif

tai gerai, visos prisipirks daba bigsmile.gif , svarbu kad visoms tiktu, atai jei nepatiks tai ant tavo sazines uzguls lotuliukas.gif juokauju blush2.gif tongue.gif as irgi isigijau zydra is lancome is ebejaus, dabar laukiu..idomu ar geras bus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveliina: 03 spalio 2007 - 11:02
QUOTE(Eveliina @ 2007 10 03, 12:01)
tai gerai, visos prisipirks daba  bigsmile.gif , svarbu kad visoms tiktu, atai jei nepatiks tai ant tavo sazines uzguls  lotuliukas.gif juokauju blush2.gif  tongue.gif as irgi isigijau zydra is lancome is ebejaus, dabar laukiu..idomu ar geras bus  biggrin.gif

O kaip idomu! bigsmile.gif Su blizgiukais ar be nusipirkai? rolleyes.gif
P.S. jei nepatiks, galesiu nupirkt, nes prie mano odos melyni blizgesiai tinka tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 10 03, 12:19)
O kaip idomu! bigsmile.gif Su blizgiukais ar be nusipirkai? rolleyes.gif
P.S. jei nepatiks, galesiu nupirkt, nes prie mano odos melyni blizgesiai tinka tongue.gif

zinok nesigilinau ar su blizgesiukais ar nea.. tik apie 38 sumokejau thumbup.gif tai jau bet kokiu atveju sueis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 09 27, 14:35)
Beda ta, kad be blizguciu pastaruoju metu kazkur pranyke unsure.gif Is Estee Lauder uzsisakiau zalia ax.gif
Papildyta:

Lietuvoj Dior'o buna su blizgiukais ax.gif Melsvas daugiau uztepus vos vos alyvini atspalvi duoda, o zalias daugiau i rausvuma gaunas, na sunku paaiskint, reik pabandyt 4u.gif O tas Bourjois visai ne tai apie ka kalbam, ten tiesiog paprastas blizgesys su meta mirksiukas.gif

O tu bandei tą Bourjois? huh.gif Šiandien ant rankos pasitepliojau, tai jis duoda tokį melsvą atspalvį rolleyes.gif Tai ko dar jam trūksta? g.gif
Atsakyti