Gal žinot kokį efekta daro, duoda violetinis lūpų blizgis?
QUOTE(Vitulka @ 2007 10 02, 22:32)
Violetini ir duoda ziurint kiek jis skaidrus, jei daug spalvos nera tai ir gausis i alyvine
QUOTE(F_A @ 2007 10 03, 07:32)
Violetini ir duoda ziurint kiek jis skaidrus, jei daug spalvos nera tai ir gausis i alyvine
Nu nea, tada nenoriu
QUOTE(Vitulka @ 2007 10 03, 11:10)
žalio
kai is braskiu atvaziuos mano e.lauder, galesiu papasakot ar geras
QUOTE(F_A @ 2007 10 03, 11:22)
kai is braskiu atvaziuos mano e.lauder, galesiu papasakot ar geras
Joa, žinau, kad lauki, tai be komentarų nepraslįsi
QUOTE(Vitulka @ 2007 10 03, 11:42)
Joa, žinau, kad lauki, tai be komentarų nepraslįsi
Man atrodo kad su mano komentavimu, tuoj cia visiems igrisiu, nes vis komentuoju ir komentuoju
QUOTE(F_A @ 2007 10 03, 11:52)
Man atrodo kad su mano komentavimu, tuoj cia visiems igrisiu, nes vis komentuoju ir komentuoju
tai gerai, visos prisipirks daba , svarbu kad visoms tiktu, atai jei nepatiks tai ant tavo sazines uzguls juokauju as irgi isigijau zydra is lancome is ebejaus, dabar laukiu..idomu ar geras bus
QUOTE(Eveliina @ 2007 10 03, 12:01)
tai gerai, visos prisipirks daba , svarbu kad visoms tiktu, atai jei nepatiks tai ant tavo sazines uzguls juokauju as irgi isigijau zydra is lancome is ebejaus, dabar laukiu..idomu ar geras bus
O kaip idomu! Su blizgiukais ar be nusipirkai?
P.S. jei nepatiks, galesiu nupirkt, nes prie mano odos melyni blizgesiai tinka
QUOTE(F_A @ 2007 10 03, 12:19)
O kaip idomu! Su blizgiukais ar be nusipirkai?
zinok nesigilinau ar su blizgesiukais ar nea.. tik apie 38 sumokejau tai jau bet kokiu atveju sueis
QUOTE(F_A @ 2007 09 27, 14:35)
Beda ta, kad be blizguciu pastaruoju metu kazkur pranyke Is Estee Lauder uzsisakiau zalia
Papildyta:
Lietuvoj Dior'o buna su blizgiukais Melsvas daugiau uztepus vos vos alyvini atspalvi duoda, o zalias daugiau i rausvuma gaunas, na sunku paaiskint, reik pabandyt O tas Bourjois visai ne tai apie ka kalbam, ten tiesiog paprastas blizgesys su meta
Papildyta:
Lietuvoj Dior'o buna su blizgiukais Melsvas daugiau uztepus vos vos alyvini atspalvi duoda, o zalias daugiau i rausvuma gaunas, na sunku paaiskint, reik pabandyt O tas Bourjois visai ne tai apie ka kalbam, ten tiesiog paprastas blizgesys su meta
O tu bandei tą Bourjois? Šiandien ant rankos pasitepliojau, tai jis duoda tokį melsvą atspalvį Tai ko dar jam trūksta?