Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(tralaila @ 2007 10 02, 08:23)
vakar kapsčiausi interne ieškodama kailinių aksesuarų ir radau nuotraukytes kelias, labai jau panaši manekenė i F_A. Nutariau paklaust. Na, jei F_A leistų, galėčiau ir įmesti tas nuotraukas, tai tada ir suzinotumem ji čia ar nea

Siulau apsieit ir be to mirksiukas.gif tema juk apie lupu blizgesius, o ne apie tai, kas yra kas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 10 02, 08:51)
Siulau apsieit ir be to mirksiukas.gif tema juk apie lupu blizgesius, o ne apie tai, kas yra kas mirksiukas.gif

atsiprašau, užsimiršau gerokai 4u.gif

daba į temą, vakar Dioro mėlyną blizgį bandžiau, nelikau sužavėta. Man tik tas mėtinis kvapas patiko. Tikėjausi, kad pagaliau atsirado priemonė pablankinti mano lūpytes. Jokio efekto nebuvo verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tralaila: 02 spalio 2007 - 09:00
QUOTE(Nome @ 2007 09 29, 21:52)
Kitoj temoj jau buvo apie tai rašyta-kažkas panašaus yra iš naujosios ARTDEKO kolekcijos. O jeigu aš gerai atsimenu, tai numeriukas 62 lūpdažio.

vakar aplaksčiau Drogą, Sarmą, Kosmadą, bet niekur neradau 62 nr. schmoll.gif Užtat radau Artdeco tokius blizgesiu šviesius, buvo trys atspalviai, vienu pasitepiau, tai rezultatas buvo labai panašus į Divaaa norimą bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(tralaila @ 2007 10 02, 09:57)
atsiprašau, užsimiršau gerokai  4u.gif

daba į temą, vakar Dioro mėlyną blizgį bandžiau, nelikau sužavėta. Man tik tas mėtinis kvapas patiko. Tikėjausi, kad pagaliau atsirado priemonė pablankinti mano lūpytes. Jokio efekto nebuvo  verysad.gif

jei nori pabalinti lūpas, siūlau tuos bligesius išmėgint, apie kuriuos rašiau anstesniame poste mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tralaila @ 2007 10 02, 09:57)
atsiprašau, užsimiršau gerokai  4u.gif

daba į temą, vakar Dioro mėlyną blizgį bandžiau, nelikau sužavėta. Man tik tas mėtinis kvapas patiko. Tikėjausi, kad pagaliau atsirado priemonė pablankinti mano lūpytes. Jokio efekto nebuvo  verysad.gif

O kuri butent bandei, su blizgiukais ar be? rolleyes.gif dienos sviesoj bandei paziuret kas gaunas?
Atsakyti
user posted image
bandžiau pirmąjį nuo viršaus

doh.gif nesimato
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tralaila: 02 spalio 2007 - 09:58
va dabar turėtų matytisuser posted image
Atsakyti
QUOTE(tralaila @ 2007 10 02, 11:19)
va dabar turėtų matytisuser posted image

Neiziuriu schmoll.gif
Atsakyti
user posted image
pirmasis, kai maliavojausi lyg ir be blizgiukų buvo.
Atsakyti
QUOTE(tralaila @ 2007 10 02, 14:17)
user posted image
pirmasis, kai maliavojausi lyg ir be blizgiukų buvo.

O man melsvi/zalsvi be blizgiuku labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 10 02, 14:18)
O man melsvi/zalsvi be blizgiuku labai wub.gif

tai kad pas tavi lūpytės kaip iš reklamos, ir su kokiais klijais pasimaliavojusi puikiai atrodytum mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tralaila @ 2007 10 02, 15:37)
tai kad pas tavi lūpytės kaip iš reklamos, ir su kokiais klijais pasimaliavojusi puikiai atrodytum  mirksiukas.gif

nugi aciu blush2.gif bet is tikruju tai laukiu atkeliaujant Estee Lauder zalio, o sito dior nesu bandzius, idomu irgi butu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2007 10 02, 10:03)
vakar aplaksčiau Drogą, Sarmą, Kosmadą, bet niekur neradau 62 nr.  schmoll.gif 

Vajė, Baltija, gal aš tada netiksliai numeriuką parašiau blink.gif . Užbėgsiu artimiausiu metu į Sarmą ir pažiūrėsiu, kokiu aš ten dažiausi ax.gif
Atsakyti