Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

10 balu duodu Avon Glazewear Metallic
user posted image
- ilgai laikos, graziai blizga, o ir kaina nesikandzioja smile.gif
Atsakyti
O koki lupdazi zinote kuris lupas padaro tokias:?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Divaaa: 28 rugsėjo 2007 - 19:02
QUOTE(insi @ 2007 09 28, 19:16)
10 balu duodu Avon Glazewear Metallic
user posted image
- ilgai laikos, graziai blizga, o ir kaina nesikandzioja smile.gif

kazkada pas daruge pabandymui paitepliojau is sios serijos avono blizgiu tai galvojau lupas isgraus... doh.gif
Atsakyti
cia matyt nuo lupu priklauso, nes sios serijos keliu spalvu turiu ir negaliu atsidziaugt smile.gif anksciau lupos sausos, buvo, menesiuka pasitepliojus viskas o.k. thumbup.gif bet rekomenduoju butent mettalic, nes dar yra paprastas ir xgloss - tie greitai nusivalgo
Atsakyti
QUOTE(Divaaa @ 2007 09 28, 21:02)
user posted image

Vat man irgi idomu g.gif seniau teko matyti toki labai panasaus atspalvio, nu bet gaila pavadinimo neprisimenu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(=Gintare= @ 2007 09 29, 20:05)
Vat man irgi idomu  g.gif  seniau teko matyti toki labai panasaus atspalvio, nu bet gaila pavadinimo neprisimenu  blush2.gif

Kitoj temoj jau buvo apie tai rašyta-kažkas panašaus yra iš naujosios ARTDEKO kolekcijos. O jeigu aš gerai atsimenu, tai numeriukas 62 lūpdažio.
Atsakyti
QUOTE(=Gintare= @ 2007 09 29, 20:05)
Vat man irgi idomu  g.gif  seniau teko matyti toki labai panasaus atspalvio, nu bet gaila pavadinimo neprisimenu  blush2.gif

Kazkas nesenai toki lupdazi pardavinejo Skelbimuose prie Kosmetikos 4u.gif Ten ir pavadinimas buvo parasytas, ir foto ideta.
Atsakyti
QUOTE(Divaaa @ 2007 09 28, 20:02)
user posted image

As tokios apalvos lupdaziuku bent keleta buvau nusipirkus Zaroj pries kazkiek laiko, zvilgtelk mirksiukas.gif O siaip toki efekta gali isgaut kremine pudra uzpudravus lupas ir ant virsaus uztepus belspalvio blizgesio arba tokios pat spalvos kaip sitoj foto Lumene blizgesio (nezinau ar jis dar yra prekyboj, bet as turiu..) ax.gif
Atsakyti
F_A o tu kartais vilniaus kailių reklamoje prieš kelis metus nesifotografavai? ax.gif
čia šiaip ne į temą klausimėlis
Atsakyti
QUOTE(tralaila @ 2007 10 01, 11:01)
F_A o tu kartais vilniaus kailių reklamoje prieš kelis metus nesifotografavai?  ax.gif
čia šiaip ne į temą klausimėlis

Buvo laikas, kai manes buvo siek tiek sen bei ten mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 10 01, 15:43)
Buvo laikas, kai manes buvo siek tiek sen bei ten mirksiukas.gif

ogho, cia jau darosi idomu thumbup.gif
Atsakyti
vakar kapsčiausi interne ieškodama kailinių aksesuarų ir radau nuotraukytes kelias, labai jau panaši manekenė i F_A. Nutariau paklaust. Na, jei F_A leistų, galėčiau ir įmesti tas nuotraukas, tai tada ir suzinotumem ji čia ar nea
Atsakyti