10 balu duodu Avon Glazewear Metallic
- ilgai laikos, graziai blizga, o ir kaina nesikandzioja
O koki lupdazi zinote kuris lupas padaro tokias:?
QUOTE(insi @ 2007 09 28, 19:16)
10 balu duodu Avon Glazewear Metallic
kazkada pas daruge pabandymui paitepliojau is sios serijos avono blizgiu tai galvojau lupas isgraus...
QUOTE(Divaaa @ 2007 09 28, 21:02)
Vat man irgi idomu seniau teko matyti toki labai panasaus atspalvio, nu bet gaila pavadinimo neprisimenu
QUOTE(=Gintare= @ 2007 09 29, 20:05)
Vat man irgi idomu seniau teko matyti toki labai panasaus atspalvio, nu bet gaila pavadinimo neprisimenu
Kitoj temoj jau buvo apie tai rašyta-kažkas panašaus yra iš naujosios ARTDEKO kolekcijos. O jeigu aš gerai atsimenu, tai numeriukas 62 lūpdažio.
QUOTE(=Gintare= @ 2007 09 29, 20:05)
Kazkas nesenai toki lupdazi pardavinejo Skelbimuose prie Kosmetikos Ten ir pavadinimas buvo parasytas, ir foto ideta.
QUOTE(Divaaa @ 2007 09 28, 20:02)
As tokios apalvos lupdaziuku bent keleta buvau nusipirkus Zaroj pries kazkiek laiko, zvilgtelk O siaip toki efekta gali isgaut kremine pudra uzpudravus lupas ir ant virsaus uztepus belspalvio blizgesio arba tokios pat spalvos kaip sitoj foto Lumene blizgesio (nezinau ar jis dar yra prekyboj, bet as turiu..)
F_A o tu kartais vilniaus kailių reklamoje prieš kelis metus nesifotografavai?
čia šiaip ne į temą klausimėlis
QUOTE(tralaila @ 2007 10 01, 11:01)
F_A o tu kartais vilniaus kailių reklamoje prieš kelis metus nesifotografavai?
Buvo laikas, kai manes buvo siek tiek sen bei ten
QUOTE(F_A @ 2007 10 01, 15:43)
Buvo laikas, kai manes buvo siek tiek sen bei ten
ogho, cia jau darosi idomu
vakar kapsčiausi interne ieškodama kailinių aksesuarų ir radau nuotraukytes kelias, labai jau panaši manekenė i F_A. Nutariau paklaust. Na, jei F_A leistų, galėčiau ir įmesti tas nuotraukas, tai tada ir suzinotumem ji čia ar nea