Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(Divaaa @ 2007 09 27, 14:13)
Sveikos,dabar laaabai noriu melyno arba zalio lupu blizgesio tokio kaip is dior kiss.. ir be blizguciu
kokius zinote dar? butu gerai jei foto idetumet  4u.gif

Beda ta, kad be blizguciu pastaruoju metu kazkur pranyke unsure.gif Is Estee Lauder uzsisakiau zalia ax.gif
Papildyta:
QUOTE(pepė @ 2007 09 26, 21:20)
o kiek jis kainuoja?
jei lietuvoj nebuna butent guerlain,tai gal yra kitu firmu?
ir beje nelabai supratau kuo skiriasi blizgesys su zaliu ir su melsvu atspalviu 4u.gif
Papildyta:
ka tik radau kazka zalsvo is bourjois?
kaip manai bent kiek panasu?http://www.kristiana.lt/index.php?product_id=1881&flt_gamintojo_id=47
Papildyta:
blizgesys

Lietuvoj Dior'o buna su blizgiukais ax.gif Melsvas daugiau uztepus vos vos alyvini atspalvi duoda, o zalias daugiau i rausvuma gaunas, na sunku paaiskint, reik pabandyt 4u.gif O tas Bourjois visai ne tai apie ka kalbam, ten tiesiog paprastas blizgesys su meta mirksiukas.gif
Atsakyti
F_A tu gal sita uzsisakei? ir is vis ar is braskiu?

http://oth.strawberr...l...41&goChar=E
Atsakyti
QUOTE(Divaaa @ 2007 09 27, 15:46)

Sveikos, aš ir susidomėjau tuo blizgesiu, ar LT jau yra pirkti. Ar tikrai lūpos nesigaus su kokiu nors mėlynu, ar žaliu atspindžiu?
Papildyta:
QUOTE(F_A @ 2007 09 03, 12:50)
Va kaip atrodo ant manes blizgesys turintis zalsva atspalvi:
user posted image

Tik dabar pamačiau, labai graži spalva, Tau labai tinka, bėgu užsisakyti ir aš smile.gif
Atsakyti
Merginos padėkit, nebegaliu išsirinkt smile.gif gal kas bandėt šituos? Estee Lauder - Lip Color - Pure Color Crystal Gloss

user posted image
Atsakyti
Noreciau pagirti Artdeco blizgi COLOR GLOSS

user posted image

is rudens kolekcijos. graziai pasiskirsto, svelni spalva. as pirkau 26 numeriuka
Atsakyti
QUOTE(Divaaa @ 2007 09 27, 14:46)

Aga, sita 4u.gif biggrin.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(sweety123 @ 2007 09 28, 09:51)

user posted image

is rudens kolekcijos. graziai pasiskirsto, svelni spalva. as pirkau 26 numeriuka

tikrai spalvytes grazios bigsmile.gif o jis su blizguciais ar kaip slapias? sodri spalva gaunasi? kaip laiko? Kur pirkai? Va kiek daug klausimu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Montvile @ 2007 09 27, 17:38)
Sveikos, aš ir susidomėjau tuo blizgesiu, ar LT jau yra pirkti. Ar tikrai lūpos nesigaus su kokiu nors mėlynu, ar žaliu atspindžiu?
Papildyta:

Tik dabar pamačiau, labai graži spalva, Tau labai tinka, bėgu užsisakyti ir aš  smile.gif

Ant lupu melynas ar zalias tikrai nesigaus! schmoll.gif biggrin.gif Bet vat tas kuri turiu melyna guerlain'o su maziukais melsvais blizgiukais, tai tie blizgiukai vos vos melsvo atspalvio dirbtinej sviesoj duoda, todel ir uzsisakiau dar viena be blizgiuku ax.gif Ziuresim, kaip jis dengsis rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Montvile @ 2007 09 27, 18:54)
Merginos padėkit, nebegaliu išsirinkt smile.gif gal kas bandėt šituos? Estee Lauder - Lip Color - Pure Color Crystal Gloss

user posted image

Turiu tokius bent 3! mirksiukas.gif Man patinka, nes ilgai laikos, t.y. yra lipnoki, oblizga graziai wub.gif ir aisku, Estee Lauder kokybe man visada thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo F_A: 28 rugsėjo 2007 - 09:30
QUOTE(Montvile @ 2007 09 27, 19:54)
O ką manai, apie šitą (Estee Lauder - Lip Color - Pure Color Crystal Gloss), ar matysis ta švelni rožinė spalvytė, ar gausis, tik permatomas blizgesys su vaivorykštės spalvų perėjimais?

user posted image

Papildyta:
Turiu tokius bent 3! Man patinka, nes ilgai laikos, t.y. yra lipnoki, oblizga graziai ir aisku, Estee Lauder kokybe man visada

Tai gerai tada, einu užsisakyti, parašysiu kai gausiu, ar patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montvile @ 2007 09 28, 10:38)
Papildyta:
Turiu tokius bent 3!  Man patinka, nes ilgai laikos, t.y. yra lipnoki, oblizga graziai  ir aisku, Estee Lauder kokybe man visada

Tai gerai tada, einu užsisakyti, parašysiu kai gausiu, ar patiko smile.gif

Faini jie zinok, tikrai! mirksiukas.gif O dels spalvos, esu turejus bespalvi su roziniu atspalviu, tai tas rozinis mazai islysdavo rolleyes.gif Sito spalva labai idomi, man patinka thumbup.gif kai gausi, papasakok butinai ir aisku parodyk kaip atrodo gyvai blush2.gif Is braskiu uzsakineji?
Atsakyti
QUOTE(sweety123 @ 2007 09 28, 08:51)

user posted image

sutinku 4u.gif tikrai mieli blizgesiukai wub.gif spalvos geros, tekstura wub.gif nude look tipo jie - be blizguciu - matiniai, neryskus, as net 3 spalvas isimylejau wub.gif dar lupdazius ir lupu piestuka pagriebiau wub.gif jie nesilaiko ypac ilgai, nes nera lipnus, bet man tai pliusas, nes lipniu nepernesu blink.gif zodziu ta kolekcja wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo puffy_: 28 rugsėjo 2007 - 09:49
QUOTE(F_A @ 2007 09 28, 10:29)

tikrai spalvytes grazios bigsmile.gif o jis su blizguciais ar kaip slapias? sodri spalva gaunasi? kaip laiko? Kur pirkai? Va kiek daug klausimu lotuliukas.gif

be blizguciu, bet blizga labai graziai (jo, labiau kaip slapios lupos atrodo). ir patinka butent del to kad spalvyte matosi. pirkau Kosmadoj, Madoj, bet manau kiekvienoj Sarmoj ju turetu buti.
ne pasakyciau kad labai lipnus bet laikosi gan neblogai, net isgerus arbatos dar lieka ant lupu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 09 28, 11:40)
Faini jie zinok, tikrai! mirksiukas.gif O dels spalvos, esu turejus bespalvi su roziniu atspalviu, tai tas rozinis mazai islysdavo rolleyes.gif Sito spalva labai idomi, man patinka thumbup.gif kai gausi, papasakok butinai ir aisku parodyk kaip atrodo gyvai blush2.gif Is braskiu uzsakineji?

Aha, iš braškių, pas mus Kristianoj tokių nėra, ir apskritai ten mažas spalvų pasirinkimas. Būtinai pasirodysiu gyvai, tik gaila, kad ilgai reikės laukti, kol atkeliaus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Montvile: 28 rugsėjo 2007 - 10:33
Aš šian nusipirkau IsaDora blizgesiuką ,spalvytė reflecting nougat wub.gif Su blizgučiais ,kažko rudenį panorėjau biški blizgių blush2.gif ,nors iki šiol visus pirkadvau neblizgius ax.gif
Man jis thumbup.gif spalvytė tokia natūrali ,tik drėgnos lūpos atrodo ,o blizgučiai auksinio atspalviuko ,neatrodo rėkiančiai bigsmile.gif
Atsakyti