Kol kas einamieji Essence blizgesiukai,o lūpdažį mama nusavino
O man blizgesiukai patinka tokie, kur kuo maziau spalvos ir kuo daugiau blizgesio
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 09 13, 20:20)
mexika, buvai klausus apie koralo spalvos blizgesi be blizguciu, toks yra pas make up factory (kosmadose, kristianose). labai faina spalva, suteikia veidrodini blizgesi 44 lt, lipnus
lipnus yra lumene, pupa, piere cardin, revlon, rimmel mazai lipnus
beje, lipnus zymiai ilgiau issilaiko ant lupu nenuvalgyti
lipnus yra lumene, pupa, piere cardin, revlon, rimmel mazai lipnus
beje, lipnus zymiai ilgiau issilaiko ant lupu nenuvalgyti
Labai dekui
QUOTE(voveriena @ 2007 02 19, 14:43)
nuspirkai Lancome juisy tubes- suds kazkoks. Skaniai kvepia, bet kau laikosi Gal pusvalanduka, ne daugiau
Essence geresnis Maybillino variantas, bent jau man čia taip
QUOTE(F_A @ 2007 09 04, 08:56)
Aciu! atkeliavo jau manasis Guerlain melynas blizgis, tai zinokit toookios putlios lupos pas mane dar nebuvo niekada Tuoj imesiu foto...
o kiek jis kainuoja?
jei lietuvoj nebuna butent guerlain,tai gal yra kitu firmu?
ir beje nelabai supratau kuo skiriasi blizgesys su zaliu ir su melsvu atspalviu
Papildyta:
ka tik radau kazka zalsvo is bourjois?
kaip manai bent kiek panasu?http://www.kristiana.lt/index.php?product_id=1881&flt_gamintojo_id=47
Papildyta:
blizgesys
Kurį laiką naudoju Shiseido The Makeup Lip Gloss - nors buvau linkusi pirkti Lancome Juicy Tubes, tokios gražios spalvos, kokios norėjau ir radau tarp Shiseido blizgesių, niekur nemačiau. Blizgesys nelipnus ir subtilaus skonio, bet labai greitai nusivalgo čia didelis minusas - blizgesys bais brangus ir jo tik 5 ml
Pas mane dabar "Vitaskin" bespalvis pirkau isparduotuvej "Aistruole'' uz 4lt bet super,ilgai laikos,ir labai graziai blizga,tik beda,kad skonio nera
Sveikos,dabar laaabai noriu melyno arba zalio lupu blizgesio tokio kaip is dior kiss.. ir be blizguciu
kokius zinote dar? butu gerai jei foto idetumet
kokius zinote dar? butu gerai jei foto idetumet